شرایط نامطلوب ۲۸ مرکز دپوی زباله در مازندران
به گزارش گروه فضای مجازی ، زباله مشکل دیروز و امروز نیست و در هر نقطهای مشکلات خود را دارد، ولی موضوعی که موجب شده در استانهای شمالی بهویژه استان مازندران بیشتر خودنمایی کند، جدا از طبیعت زیبا، بلاتکلیفی و بهرهبرداری دیرهنگام از پروژههایی است که برای بهبود وضعیت این مشکل قرار بود اجرا شود.
در هر نقطه از طبیعت استان که وارد میشویم دپوی زباله تأثیر خود را برجای گذاشته؛ در برخی شهرها در اطراف ساحل در برخی مناطق نیز در کنار جنگل دپو شده است.
درحالی طبیعت مازندران غرق زباله میشود که عملاً میبینیم اقدامات خاصی در این زمینه صورت نگرفته و همچنان تأکید و اصرار بر احداث زبالهسوز و از آن سو نیز بر مدیریت تفکیک زباله تأکید شده است.
مهمترین خواسته مردم این است تا به این مشکل چندین ساله پایان داده شود و جلوی دپوی زباله در طبیعت مازندران گرفته شود، چراکه یک طرف طبیعت استان، جنگل، طرف دیگر آن دریا با همه زیباییها و مناطق دشتی و کوهستانی است که در هر نقطه دپو شود، آثار زیانباری از خود برجای خواهد گذاشت.
معاون نظارت و پایش ادارهکل حفاظت محیط زیست مازندران در اینباره اظهار کرد: درحال حاضر زبالههای استان در ۲۸ نقطه دپو میشود که این مکانها از شرایط مطلوبی برخوردار نیستند و سالهاست که زباله در این اماکن بدون اینکه اقدام خاصی صورت گیرد، رهاسازی میشود.
محمودعلی رکنی با تأکید بر ضرورت مدیریت بحث زباله افزود: باید طرحهایی که در این زمینه تعریف شده هرچه سریعتر به نتیجه برسد و تعیین تکلیف شود.
وی اضافه کرد: بحث ساماندهی مشکل زباله بهعنوان اولویت ملی باید درنظر گرفته و تمام ظرفیتها با بهرهگیری از تکنولوژی روز در این زمینه بکارگیری شود.
معاون ادارهکل حفاظت محیط زیست مازندران تصریح کرد: در زمینه طرح جامع مدیریت پسماند، ۹ نقطه در استان مازندران تعریف شده که باتوجه به این مشکل، از هر تکنولوژی که بتواند معضل زباله را در استان کاهش دهد، استقبال میکنیم. رکنی با بیان اینکه نمیتوان زباله تولید نکرد، اظهار کرد: تأکید ما روی مدیریت یکپارچه و استفاده از تکنولوژی روز است تا شاهد افزایش مشکلات در این زمینه نباشیم.