شهرداریها خود را به خواب زده اند
به گزارش گروه فضای مجازی ، محمدرحیم بهرهمند با اشاره به اهمیت استانداردسازی گفت: اگر یک جایگاه CNG دچار مشکل شود تا فاصله ۵۰۰ متری را دچار مشکل میکند.
وی با بیان اینکه استاندارد باید در فرهنگ مردم باشد، افزود: در سطح دنیا استاندارد اجباری نداریم، و تنها ضوابط فنی تولید میکنند و این ضوابط و استانداردها جزئی از الزامات زندگی افراد شده است.
مدیرکل استاندارد بوشهر تصریح کرد: امروزه استاندارد وارد مراحل فرآیندها شده و الان استاندارد محصول از مزرعه تا سفره مطرح است. حتی استانداردهای چاپ، عکاسی، که لازم است به آن توجه شود. هدف استاندارد این است که به یک چارچوب و زبان مشترک برسیم.
این مسئول با اشاره به اهمیت مناسب سازی بر اساس استانداردها گفت: هدف استاندارد رسیدن به زبان مشترک، کاهش تنوع و تعویض پذیری و در نتیجه رونق تولید است.
بهرهمند خاطرنشان کرد: خیابانها و معابر ما باید به صورتی باشد که افراد توانیاب نیز بتوانند از آن استفاده کنند.
مدیرکل استاندارد بوشهر اظهار کرد: امیدواریم با رعایت و نهادینه شدن استاندارد به رونق تولید دست یافته و این امر را در جامعه رواج دهیم.
وی افزود: بیش از ۸ هزار بازرسی و بازدید از بازار در قالب طرح جامع طاها داشته ایم، و ۱۹ هزار اظهارنامه وارداتی توسط استاندارد مورد بررسی قرار گرفته است.
این مسئول تاکید کرد: آزمون نازلهای سوخت برای این است که مردم مطمئن شود سوخت بهینه دریافت میکنند، که بیش از ۱۰۰۰ بازدید در این خصوص انجام شده است.
محمدرحیم بهرهمند عنوان کرد: سال گذشته توسعه پوشش استاندارد در سطح استان بوشهر از شمالیترین تا جنوبیترین نقطه را در نظر داشتیم که توانستیم ایجاد نمایندگی و تفویض اختیار را در تمام نقاط تعیین شده انجام بدهیم.
مدیرکل استاندارد بوشهر با اشاره به ضرورت ساماندهی آسانسورهای ادارات دولتی گفت: خواهش ما این است که ادارات در این کار تسریع نمایند و در غیر این صورت مجبور به استفاده از حربه آخر یعنی پلمب هستیم.
وی تاکید کرد: اکثر بیمارستان ها، به ویژه آسانسورهای بیماربر استاندارد لازم را ندارند، که این موضوع را از طریق دادستانی نیز پیگیری کرده ایم، اما متاسفانه توجهی نشده است.
این مسئول ادامه داد: با توجه به اینکه اکثر اتاقهای عمل در طبقات بالای بیمارستانها و مراکز درمانی قرار دارد عملا امکان پلمب وجود ندارد، چون استفاده از پله برای بیماران دشوار است.
بهرهمند اظهار کرد: ما در عرصه هتل ها، ادارات و حتی کلینیکهای پزشکی پلمب را انجام دادیم، اما برای بیمارستان این امکان وجود ندارد.
شهرداریها خود را به خواب زده اند
مدیرکل استاندارد استان بوشهر با اشاره به مشکلات زمینهای بازی و نداشتن استانداردهای لازم بیان کرد: متاسفانه شهرداریهای ما خود را به خواب زده اند، ما با بخش خصوصی مشکلی نداریم و عمده مشکل ما شهرداریها هستند که بودجه دولتی در دست آنان است، اما با خرید و نصب لوازم غیراستاندارد به تهدیدی برای کودکان تبدیل شده است.
وی با اشاره به رشد قارچی مینی پارکها تصریح کرد: ممکن است اتفاقات غیر قابل جبرانی برای کودکان رخ دهد، لذا لازم است که شهرداریها و همچنین اصناف به عنوان صنف متولی اعطای مجوز در این زمینه دقت بیشتری نمایند.
این مسئول با ابراز امیدواری برای همکاری بیشتر نهادها به ویژه شهرداریها یادآور شد: متاسفانه شهرداری بوشهر حتی آمار وسایل نصب شده در پارکها و تعداد آنها را در دست ندارد، در حالی که ایرادها و مشکلات این وسایل باید بررسی و رفع شود.
وی با اشاره به ساخت و نصب برخی سازههای خاص اضافه کرد: در آغاز ساخت چرخ فلک بوشهر در مجاورت پارک شغاب مراجعهای به استاندارد نشد، ما به این موضوع وارد شدیم. این پروژه زیرنظر یکی از بهترین شرکتهای بازرسی ساخته میشود و امید داریم که خروجی آن نیز قابل قبول باشد.
بهرهمند بیان کرد: خواهش من این است که در خصوص زمینها و پارکها و خانههای بازی، مراکز درمانی و بیمارستانها و آسانسورها دقت بیشتری شود، چون با سلامتی و جان مردم در ارتباط است.
مدیرکل استاندارد بوشهر اظهار کرد: در صورت سقوط از آسانسور کمترین آسیب قطعی سر و دست و پا است. اکثر آسانسورهای مراکز درمانی و بیمارستانهای سطح استان استاندارد لازم را ندارند که این موضوع به ویژه در بیمارستان شهدای خلیج فارس بوشهر فاقد این استانداردها هستند.
این مسئول تصریح کرد: سال گذشته از واردات ۱۳۷ محموله با ارزش بیش از یک میلیون دلار، و امسال نیز از واردات حدود ۵۸ محموله شامل اقلام متنوع از لنت ترمز، کلاه ایمنی، روغن خوراکی، لامپ تا نوشیدنیهای مورد استفاده ورزشکاران و... به دلیل غیراستاندارد بودن این کالاها جلوگیری شده است.