خروجی آموزش و پرورش برای کنکور قابل استناد است
به گزارش گروه فضای مجازی ،علیرضا کمرئی، معاون آموزش متوسطه درباره توجه به کنکور و حذف یا کمرنگ شدن این آزمون اظهار کرد: سیاستهای مربوط به کنکور در شورای سنجش و پذیرش اتخاذ میشود و آموزش و پرورش هم در این شورا دو عضو دارد که شامل معاونت متوسطه و وزیر آموزش و پرورش است. در واقع باید رویکرد ملی نسبت به کاهش یا هرگونه تغییر در فرآیند برگزاری کنکور باید به وجود بیاید.
وی ادامه داد: خروجی نظام آموزش عمومی و سنجش؛ اعتبار لازم را دارد البته آموزش و پرورش به دنبال آن نیست که از برگزاری آزمونها چیزی نصیب آموزش عالی یا کنکور شود؛ در آموزش و پرورش در حوزه تعلیم و تربیت عمومی، کار میکنیم.
معاون آموزش متوسطه با اشاره به اینکه سنجش در آموزش و پرورش برای ارزیابی تواناییهای معینی در دانش آموزان است، تصریح کرد: ابعاد تربیتی بر رویکردهای سنجش بیش از پیش مورد توجه قرار میگیرد، اما اگر قرار باشد سازمان سنجش از خروجیهای پایه دوازدهم استفاده کند، میتواند با توجه به اعتباری که برای آموزشها در نظر میگیریم به آن استناد کند.
کمرئی ادامه داد: همچنان که سال گذشته ۸۵ درصد ظرفیت دانشگاهها از طریق سوابق تحصیلی پر شد؛ تصور ما بر این است این موضوع به قدر کفایت نظر شورای سنجش و پذیرش را جلب کرده و میتواند از خروجی سنجش ما استفاده کند.
معاون آموزش متوسطه درباره ۱۵ درصد ظرفیت باقی مانده دانشگاهها که از طریق کنکور وارد میشوند، گفت: این ظرفیت برای رشتهها و دانشگاههای خاص است بنابراین باید در این مورد وزارت علوم، آموزش و پرورش و دیگر نهادهای مربوطه با همدیگر همفکری کنند تا به تصمیمی مشترک در این باره برسند.