برگزاری دورههای امداد و نجات در پادگان ها/سالیانه ۲۰۰ هزار سرباز آموزش میبینند
به گزارش خبرنگار گروه جامعه ، در همه تصاویری که از بحران های کشور توسط رسانه ها و مردم در شبکه های اجتماعی منتشر می شود، سربازان با لباس هایی خاکی و ابزار به دست در حال کمک به هموطنان خود دیده می شوند.
فرقی نمی کند سیل باشد یا زلزله، شرق کشور باشد یا غرب، سربازان اولین کسانی هستند که بی مزد و منت به یاری هموطنانشان می شتابند و برای کمک از هیچ چیز دریغ نمی کنند.
در سال های گذشته، جوانان ما دو سال از سال های جوانی خود را در خدمت سربازی می گذارند و در پایان فقط یک کارت پایان خدمت دریافت می کردند اما در حال حاضر با توافقات صورت گرفته میان سازمان های متخلف، تصمیم بر آن شد که سربازان در این دوسال مهارت های مختلفی را کسب کنند که علاوه بر تشویق انجام خدمت سربازی، پس از پایان دوره نیز بتوانند با مهارت های آموخته شده؛ شغلی برای خود دست و پا کنند.
سردار تقی مهری رئیس سازمان وظیفه عمومی ناجا در گفت وگو با خبرنگار گروه جامعه گفت: تشکیل قرارگاه مهارت آموزی مخصوص سربازان در نیروهای مسلح و ستاد کل برنامه ریزی شده است و به همه سازمانها ابلاغ و در حال اجرا است.
وی افزود: بعد از اعزام مشمولان به پادگان ها، برای هر سرباز یک مهارت شغلی مشخص میشود و کلاس آموزشی برگزار خواهد شد. اگر سرباز در آزمون پایان دوره نمره قبولی را دریافت کند، برای او مهارت نامهای با اعتبار بین المللی صادر میشود.
رئیس سازمان وظیفه عمومی ناجا اظهار کرد: امسال حدود ۲۰۰ هزار نفر از سربازان، مهارتهای آی تی، امور فنی و. را در پادگان آموزش میبینند.
سردار مهری ادامه داد: دورههای آموزش کمکهای اولیه و امداد و نجات نیز در پادگانها برگزار میشود.
وی گفت: بر اساس توافق جدید صورت گرفته با هلال احمر، برگزاری این دورهها با اساتید مجرب و با ساعت دروس تخصصی برگزار خواهد شد. امیدواریم توانمند سازی و مهارت آموزی سربازان در آینده آنها در زمینههای شغلی و مهارتهای زندگی تاثیرگذار باشد.