80 درصد تجهیرات سازمان آتش نشانی پایتخت فرسوده است/ مدیریت نشدن بسیاری از حوادث به این دلیل
وی با تاکید بر این که فرسودگی تجهیزات سازمان آتش نشانی با بروز حادثه خود را نشان می دهد، تصریح کرد: نباید اجازه داد حادثه اتفاق بیفتد، سپس به فرسودگی تجهیزات پی برد این در حالی است که شورای شهر تهران در این خصوص احساسی عمل کرده است.
رئیس کمیته ایمنی و مدیریت بحران شورای اسلامی شهر تهران افزود: زمانی که حادثه خیابان جمهوری رخ داد و اعضای شورا متوجه شدند نبود تجهیزات، دانش و نیروی کافی دلیل این حادثه است، طرح دو فوریتی را به شورای شهر ارائه کردند، اما اکنون 2 سال از ارائه این طرح دو فوریتی می گذرد و چند مرتبه آن را در صحن شورا مطرح کردند با این وجود به دلیل کمبود اعتبار طرح مذکور تاکنون متوقف مانده است.
این عضو شورای شهر با بیان این که مفهوم به روزرسانی تجهیزات به معنی وجود اعتبار برای خرید تجهیزات جدید است، اظهار کرد: این در حالی است که اکنون 80 درصد از تجهیرات سازمان آتش نشانی شهر تهران فرسوده است. در نتیجه بخش قابل توجهی حوادث در شهر تهران به دلیل فرسودگی ناوگان مدیریت نمی شود.
دلیل موفقیت تلاش نیروها است نه کیفیت تجهیزات
آباد تاکید کرد: آنچه که امروز در دست یافتن به ساعت طلایی حضور در حوادث پایتخت به دست آمده است، چیزی نیست جز تلاش های سازمان آتش نشانی که با تلاش مضاعف نیروی انسانی خود آن را کسب کرده است.
رئیس کمیته ایمنی و مدیریت بحران شورای اسلامی شهر تهران با اشاره به این که نیروهای سازمان آتش نشانی نیروهای عملیاتی هستند، ادامه داد: در نتیجه نمی توان در صورت غائب بودن یکی از این نیروها، نیروی دیگری را جایگزین آنها کرد. بنابراین بر خلاف آنچه که در شورای شهر تهران رخ داد باید موضوع سختی کار آتش نشان ها نیز مورد توجه قرار می گرفت.
وی با بیان این که طبق برنامه پنجم توسعه شهرداری باید تعداد ایستگاه های آتش نشانی در تهران از 120 به 140 ایستگاه برسد ، عنوان کرد: این در حالی است که نمی توان به دلیل فرسودگی تجهیزات این روند را متوقف کرد، زیرا برخی نقاط شهری به این ایستگاه ها نیاز دارند. ضمن این که با تعدد ایستگاه ها می توان ساعات طلایی حضور را نیز کاهش داد.
این عضو شورای شهر در پایان تاکید کرد: در نظر گرفتن اعتبار همانقدر که برای توسعه ایستگاه ها ضروری است برای به روز رسانی تجهیزات ایستگاه های قدیمی نیز ضروری است.