محققان بدنبال تحقق روش درمانی جدید تومور مغزی مننژیوم
به گزارش گروه فضای مجازی ، شناسایی نحوه جهش ویروسهای خطرناک آنکوژن که عامل شکل گیری تومورهای سرطانی هستند، امیدها برای درمان تومور مغزی مرگبار مننژیم را افزایش داده است، بررسیهای محققان نشان میدهد این جهشها ناشی از عملکرد ژنهایی موسوم به TERTp c است.
درک فرایند این جهش دقت در زمینه شناسایی تومورهای مغزی را افزایش میدهد و تصمیم گیری پزشکان را با سرعت بیشتری ممکن میکند. عملکرد مخرب TERTp c منجر به تغییراتی در جمجمه مبتلایان به تومور مننژیم میشود که شناسایی به موقع آن میتواند درمان سریع را میسر سازد.
پژوهشگران عربستانی که بر روی این موضوع تحقیق کرده اند، میگویند با ارتقای این روش تشخیص میتوان ۴۰ تا ۶۰ درصد از تومورهای سرطانی را در آینده نزدیک در مراحل اولیه تشکیل شناسایی کرده و برای درمان آنها اقدام کرد.
تومور مننژیوم معمولا در غشای محافظت کننده از مغز و نخاع تشکیل میشود و سرعت رشد بسیار آرامی دارد. ۹۰ درصد از این نوع تومورها خوش خیم هستند و به علت بدون عارضه بودن نیاز به درمان فوری نیز نخواهند داشت. اما برخی از آنها با مختل کردن سیستم عصبی بدن باعث شکل گیری سرطان میشوندو این تومور در زنان بیشتر از مردان رواج دارد.
از جمله عوارض این تومور میتوان به سردرد، تشنج، دید تار، ضعف در بازو و پاها، بیحسی و اختلال در تکلم اشاره کرد که به تدریج رخ میدهند.
منبع: فارس
: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانههای داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانهای منتشر میشود.