آخرین جزئیات از سیل سیستان و بلوچستان از زبان مدیرکل مدیریت بحران استان/ مسدود شدن راهها مهمترین مشکل استان است
عبدالرحمان شهنوازی مدیر کل مدیریت بحران سیستان و بلوچستان در گفت و گو با خبرنگار گروه جامعه با تاکید بر اینکه با اقدامات پیشگیرانه از مصدومیت افراد جلوگیری شد، گفت: هشدار بارندگی از دوم مهرماه صادر و بهیاری ها، شورای شهر و همه نیروهای امدادی آماده باش بودند. همچنین در سطح شهر به مردم هشدار داده بودیم که وارد رودخانهها نشوند.
وی درباره علت بارندگی افزود: این بارندگیها مربوط به پدیده "موسن" است که از شبه قاره هند وارد استان شده است. بارندگیها از سوم مهر ماه آغاز شده و تا پایان امشب ادامه خواهد داشت.
شهنوازی با تاکید بر اینکه بارندگیها باعث آبگیری سدها شد، افزود: قسمتهای جنوبی استان شامل شهرهای خاش، مهرستان، سرباز، قصرقند، کنارک، سراوان، چابهار و فنوج درگیر بارندگیهای اخیر شدند.
مدیر کل مدیریت بحران سیستان و بلوچستان ادامه داد: ۲۷ روستا شامل ۹۱ خانواده و در مجموع ۳۵۴ نفر امدادرسانی شده اند و بستههای غذایی، چادر و پتو و سایر لوازم مورد نیاز ضروری را دریافت کرده اند.
شهنوازی اظهار کرد: در شهرستان سیب و سوران دو روستا با داشتن ۱۶۰ خانواده به دلیل نزدیکی به رودخانه، تخلیه و در سالنهای ورزشی اسکان داده شدند.
وی درباره مهمترین مشکل این استان گفت: بارشها باعث طغیان رودخانهها و بسته شدن چندین جاده محوری استان شامل فنوج، رمشک، جلگه و ... شده است و تمام نیروهای امدادی در حال تلاش برای بازگشایی جادهها هستند.
مدیر کل مدیریت بحران سیستان و بلوچستان گفت: پس از پایان بارندگی تیمهای ارزیابی خسارت به مناطق درگیر سیل، اعزام میشوند، اما تاکنون گزارش از خرابی دریافت نکرده ایم.
به گفته سازمان هواشناسی، امروز در استان سیستان و بلوچستان بارندگی شدید، وزش باد، سیلاب و برخورد صاعقه پیش بینی میشود.