مارال فرجاد به «ارتش سری» پیوست/بازیگر نقش سروان «جاننثاری» از ترور خامومش میگوید
به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی ، سیزدهمین روز از مهر ماه ۱۳۹۸ با اخبار و حاشیههای فراوانی در عرصه فرهنگ و هنر روبرو بود که از جمله مهمترین آنها میتوان به حضور مارال فرجاد در فصل دو فیلم سینمایی «خوب بد جلف ۲» یا همان ارتش سری اشاره کرد.
«خوب بد جلف ۲» جزو کمدیهای سالم سینما است/پول و پارتیِ بازیگر در سینما موفقیتی به همراه ندارد
بازیگر فیلم «ارتش سری» گفت: در حال حاضر منتظر حضور ارتش سری در در سی و هشتمین جشنواره فیلم فجر هستیم، اما پیش از آن صحبتهای اولیه برای حضورم در «خوب، بد، جلف ۳» هم صورت گرفته و احتمالاً در این فیلم به ایفای نقش خواهم پرداخت.
مارال فرجاد بازیگر سینما، تئاتر و تلویزیون در گفتوگو با خبرنگار گروه فرهنگی ، پیرامون احتمال حضورش در سی و هشتمین جشنواره فیلم فجر گفت: امسال در چندین فیلم به ایفای نقش پرداختهام، فیلمبرداری تمامی آثار به پایان رسیده، اما تا تایید هیات انتخاب جشنواره نمیتوان به طور قطع درباره حضور این آثار در جشنواره فیلم فجر امسال صحبت کرد، در هر صورت من امیدوارم که در فجر امسال فیلم داشته باشم.
وی درباره حضورش در فیلم سینمایی «خوب بد جلف-ارتش سری» اضافه کرد: در فیلم سینمایی ارتش سری نقش متفاوتی را بازی کردهام، البته نزدیک به ۱۴۰ دقیقه فیلمبرداری داشته ایم و حال باید دید در تدوین چه مقدار از بازی من باقی خواهد ماند.
بازیگر سریال «برادرجان» با اشاره به داستان متفاوت کمدی ارتش سری اذعان کرد: «خوب بد جلف ۲» یا همان ارتش سری داستان متفاوتی دارد و از جمله کمدیهای سالم سینما است، در این فیلم یکی از زنان ارتش سری خواهم بود که وارد داستان شخصیتهای پیشین فیلم خوب بد جلف میشوند.
وی با اشاره به ساخت ادامه داستان ارتش سری تاکید کرد: در حال حاضر منتظر حضور ارتش سری در فجر هستیم، اما پیش از آن صحبتهای اولیه برای حضورم در «خوب بد جلف ۳» هم صورت گرفته و احتمالاً در این فیلم به کارگردانی پیمان قاسمخانی به ایفای نقش خواهم پرداخت.
برای مشاهده ادامه این خبر اینجا کلیک کنید.
سختی تولید «ترور خاموش» همتراز تولید سریالهای چند فصلی بود/سروان جاننثارى جايگاه خود را در جهان امروز میداند
بازیگر سریال «ترور خاموش» گفت: من در سریال «ترور خاموش» نقش سروان جاننثارى را ايفا میکنم که شهربان جوان و واقعبینی است و به عنوان يك پليس جايگاه خود را در جهان امروز میداند.
علیرضا جلالیتبار بازیگر سینما، تئاتر و تلویزیون در گفتوگو با خبرنگار گروه فرهنگی ، پیرامون آخرین فعالیتهای خود در عرصه بازیگری گفت: در حال حاضر سریال «ترور خاموش» به کارگردانی احمد معظمی و تهیهکنندگی ابوالفضل صفری را از شبکه یک سیما در حال پخش دارم.
این بازیگر تلویزیون در همین راستا ادامه داد: سريال «ترور خاموش» در مورد مسائل منطقهای و جهانى همچنین توليد، حمل و فروش مواد مخدر است، «ترور خاموش» با توجه به ابعاد ماجرا و لزوم اطلاعرسانی سريالی پرمحتوا و خوب است.
وی پیرامون نقش خود در سریال «ترور خاموش» اظهار کرد: من در سریال «ترور خاموش» نقش سروان جاننثارى را ايفا میکنم که شهربان جوان و واقعبینی است و به عنوان يك پليس جايگاه خود را در جهان امروز میداند.
بازیگر فیلم سینمایی «وقتی همه خوابیم» پیرامون سختی کار در سریال ترور خاموش اظهار کرد: سختی تولید این سریال همتراز تولید سریالهای چند فصلی بود چراکه این اثر با توجه به حجم كار و موضوع، وقت و انرژى زیادی از گروه را به خود اختصاص داد و اینیک موضوع طبیعی است، زیرا ساخت آثار جديد و گاهى پيشرو دشواریهای خود را به همراه دارد و مانند يك معما میماند كه پس از حل شدن همه مشترى آن میشوند، ترور خاموش از ايده و نوشتن گرفته تا جلوههای ويژه، سختیهای خاص خودش را داشت و بدون همت و زحمت گروه اتمام آن میسر نبود.
جلالی تبار پیرامون بازخورد مخاطبان به سریال «ترور خاموش» اظهار کرد: صداوسیما مركز پژوهش و ارتباط مردمى دارد و آنها میتوانند آمار دقیقتری را ارائه دهند، اما بهعنوان يك شهروند و مخاطب سریال بازخورد را خوب و مثبت ارزیابی میکنم.
برای مشاهده ادامه این خبر اینجا کلیک کنید.
«پیاده روی اربعین» احیا کننده یکی از بزرگترین شعائر الهی است/از فرصتهای نهفته در پیاده روی اربعین غافل نشویم
کارشناس علوم قرآنی گفت: پیادهروی احیا کننده یکی از بزرگترین شعائر الهی است. حقیقتا پیادهروی اربعین امروز از بزرگترین مصادیق تعظیم شعائر الهی است که خداوند متعال در سوره حج آیه ۳۲ قرآن کریم میفرماید: «وَمَنْ یُعَظِّمَ شعائِرَ اللّه فَإنَّها مِن تَقْوی القلوب، هرکس شعائر الهی را بزرگ دارد، این کار نشانه تقوای دلهای آنها است».
محمدجواد رجبزاده کارشناس علوم قرآنی در گفتوگو با خبرنگار گروه فرهنگی پیرامون اهمیت و ارزش های پیادهروی اربعین گفت: پیادهروی اربعین هر ساله با وجود خیل عظیمی از دوستداران «اهل بیت (ع)» و «امام حسین(ع)» برگزار میشود، این گردهمایی با جمعیت میلیونی زائران از سراسر دنیا یکی از بزرگترین و عظیمترین پیادهرویهایی است که در تاریخ بشر رخداده و این یک ویژگی منحصر به فرد در جهان محسوب میشود.
وی اهمیت و ابعاد پیاده روی اربعین را مورد بررسی قرار داد و ابراز کرد: اهمیت زیارت «سیدالشهدا (ع)» در روز اربعین را میتوان در قالب چهار ویژگی خاص دسته بندی کرد. به تاکید «ائمه معصومین (ع)» زیارت «امام حسین (ع)» ارزش و ثواب بسیار زیادی دارد به خصوص اگر این زیارت با پای پیاده صورت بگیرد از فضیلت بسیار زیادتری برخوردار است.
رجبزاده پیرامون سخنان «امام صادق (ع)» درباره ارزش و اهمیت پیادهروی اربعین اظهار کرد: «امام صادق (ع)» پیرامون زیارت «امام حسین (ع)» در روز اربعین میفرمایند: کسى که با پای پیاده به زیارت «امام حسین (ع)» برود، خداوند به هر قدمى که برمی دارد یک حسنه برایش نوشته و یک گناه از او محو مىفرماید و یک درجه مرتبهاش را بالا مىبرد.
وی به دیگر نکته مهم پیرامون زیارت «امام حسین (ع)» اشاره و ابراز کرد: پیادهروی اربعین چندین سال است که به نماد و نشانهای از اربعین تبدیل شده و از آنجا که انسان موجودی اجتماعی است لذا برگزاری برخی آداب و آیینهای مذهبی نیز مورد تاکید بوده و ارزشمند محسوب میشود. خصوصیت سوم این پیادهروی احیای یکی از بزرگترین شعائر الهی است. حقیقتا پیادهروی اربعین امروز از بزرگترین مصادیق تعظیم شعائر الهی است که خداوند متعال در سوره حج آیه ۳۲ قرآن کریم میفرماید: «وَمَنْ یُعَظِّمَ شعائِرَ اللّه فَإنَّها مِن تَقْوی القلوب، هرکس شعائر الهی را بزرگ دارد، این کار نشانه تقوای دلهای آنها است»، البته جای تاسف است که این جریان عظیم امروز تحت شدید ترین لایههای سانسور توسط رسانههای دنیاست.
رجبزاده به تاکیدات «امام صادق (ع)» پیرامون اهمیت زیارت «امام حسین (ع)» اشاره کرد و افزود: «امام صادق (ع)» به «ابومحمد صَفوان بن مهران بن مغیره اسدی کاهلی» که دارای شترانی بود و آنها را اجاره میداد و به جمّال معروف بود دستور دادند روز اربعین به زیارت «امام حسین (ع)» برود که این زیارت ثواب فراوانی دارد.
برای مشاهده ادامه این خبر اینجا کلیک کنید.
«امیررضا دلاوری» با «وقتی کبوترها ناپدید شدند» روی صحنه تئاتر میرود/اجرای «بهارشکنی» در تالار مولوی
تماشاخانههای شهر تهران در پایان هفته میزبان آثار مختلفی از کارگردانان با سابقه و جوان تئاتر است که از جمله مهمترین آنها می توان به نماییش «وقتی کبوترها ناپدید شدند» به کارگردانی «مصطفی کوشکی» اشاره کرد، این نمایش هر شب در تئاتر مستقل تهران روی صحنه می رود.
به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی ، تماشاخانههای شهر تهران در پایان هفته میزبان آثار مختلفی از کارگردانان با سابقه و جوان تئاتر است که از جمله مهمترین آنها می توان به نمایش «وقتی کبوترها ناپدید شدند» به کارگردانی «مصطفی کوشکی» اشاره کرد، این نمایش هر شب در تئاتر مستقل تهران روی صحنه می رود.
از جمله نکات بارز نمایش «وقتی کبوترها ناپدید شدند» می توان به بازگشت حضور امیررضا دلاوری به عنوان نقش اول مرد این اثر یاد کرد.
وقتی کبوترها ناپدید شدند
مکان: تئاتر مستقل تهران
زمان: ۲۲ شهریور تا ۱۹ مهر
ساعت:: ۲۱:۰۰
مدت زمان: ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه
بها: ۵۰,۰۰۰ تومان
نویسنده: سُفی اکسانن
مترجم: محسن ابوالحسنی
کارگردان: هستی حسینی
بازیگران: (به ترتیب حروف الفبا) الهه افشاری، عباس خداقلی زاده، امیررضا دلاوری، شهروز دل افکار، سارا زینلی، مهدی کوشکی، رویا میرعلمی، مجید نوروزی
تهیه کننده: تئاتر مستقل تهران
برای مشاهده ادامه این خبر اینجا کلیک کنید.
مهمترین هدف نویسندگان کتب ارزشی دیده شدن آثار است/ناشران بر اساس شهرت نویسنده، چاپ کتابها را قبول میکنند
نویسنده کتاب «صد سردار صد سرباز» گفت: برای عموم نویسندگان گمنام اما توانمند در حوزه دفاع مقدس، این دردی آشناست که ناشر برای کتابی حاضر به سرمایهگذاری می شود که پیش از پرداختن به سوژه، خود نویسنده با شهرت پیشین خود، بخشی از مسیر شناساندن کتاب به مخاطب را طی کرده باشد.
فاطمه قنبری نویسنده کتاب «صد سردار صد سرباز» در گفتوگو با خبرنگار گروه فرهنگی ، درباره حس وظیفهشناسی نویسندگان برای تولید آثار ارزشی گفت: هدف بسیاری از نویسندگان حوزه کتابهای ارزشی و دفاع مقدس، اطلاع رسانی و شناساندن افرادی است که در راه دفاع از میهن ایثارگریها و جانفشانیهای ارزشمندی را انجام دادهاند اما گاهاً در گمنامی به سر می برند.
وی در همین راستا ادامه داد: توجه به این موضوع از اهمیت برخوردار است که در خلال جنگ تحمیلی هشت ساله ایران چه وقایع و رخدادهایی در همه بخشها از فرهنگ گرفته تا تلاشهای زنان بینام و نشان در پشت جبهه اتفاق افتاده است. لذا نویسندگان این حوزه تلاش میکنند که در راستای خط مشی و نگاه رهبر معظم انقلاب حرکت کنند، همۀ آنها را ثبت و برای آیندگان به الگویی تبدیل کنند تا به خواسته ایشان مبنی بر استخراج گنج «هشت سال دفاع مقدس» جامه عمل بپوشانند.
قنبری نقش تبلیغ در جذب مخاطب را غیر قابل انکار دانست و افزود: در حال حاضر تبلیغات به دو قسمت تقسیم میشود تبلیغاتی که جنبه تجاری دارد و در کنار ارائه محتوا معمولاً سبب افزایش فروش کتابها میشود و قسمت دوم تبلیغاتی است که در فضای مجازی شکل میگیرد و موجب دیده و خوانده شدن بیشتر محتواهای تولید شده خصوصاً محتواهای ارزشی میشود، و این یکی از مهمترین هدف نویسندگان و ناشران کتابهای ارزشی است. با این همه باید گفت بزرگترین نقش را در شناساندن کتاب، تبلیغات هدفمند به عهده دارد.
***ذرهبین ناشران بر چهرههای نام آشنای اهل قلم
وی با اشاره به مشکلات حوزۀ نویسندگان و نحوۀ انتخاب ناشران برای چاپ تولیداتشان اظهار کرد: این روزها حتی انتخاب قلم از سوی بعضی ناشران هم با وسواس خاصی انجام میشود. برای عموم نویسندگان گمنام اما توانمند در حوزه دفاع مقدس، این دردی آشناست که ناشر برای کتابی حاضر به سرمایهگذاری می شود که پیش از پرداختن به سوژه، خود نویسنده با شهرت پیشین خود، بخشی از مسیر شناساندن کتاب به مخاطب را طی کرده باشد.