آخرین وضعیت رسیدگی به پرونده تجدید نظر در حکم کارگران هفت تپه

16:10 - 09 مهر 1398
کد خبر: ۵۵۴۷۳۸
دسته بندی: حقوق و قضا ، قضایی
سخنگوی قوه قضاییه درباره آخرین وضعیت رسیدگی به پرونده تجدید نظر در حکم کارگران هفت تپه گفت: دادگاه بدوی رأی خود را صادر کرده و ظرف ۲۰ روز این پرونده باید به تجدیدنظر برود.

آخرین وضعیت رسیدگی به پرونده تجدید نظر در حکم کارگران هفت تپهبه گزارش خبرنگار گروه حقوقی و قضایی ، اسماعیلی سخنگوی قوه قضاییه در نشست خبری امروز در پاسخ به اینکه «دستور ریاست قوه قضاییه درباره تجدید نظر در حکم کارگران هفت تپه» و اینکه اخیرا مجددا ۱۵ نفر از کارگران احضار شده‌اند، چیست؟ گفت: دستور ریاست قوه قضاییه حتما اجرا می‌شود، منتهی اگر سوال شما این است که چرا تا حالا ا جرا نشده باید بگویم دادگاه بدوی رأی خود را صادر کرده و ظرف ۲۰ روز این پرونده باید به تجدیدنظر برود.

سخنگوی قوه قضاییه افزود: این فرصت ۲۰ روزه را نمی‌توان کاری کرد؛ چرا که برخی لوایح تجدید نظر خواهی در پایان مهلت ۲۰ روزه حاصل می‌شود؛ اما همه شما می‌دانید ما مکرر از این جهت از مردم عذرخواهی کرده‌ایم که به دلیل کثرت پرونده‌ها در بخش‌های مختلف قضایی به ویژه دادگاه‌های تجدید نظر زمان‌های طولانی برای رسیدگی تعیین می‌شود.

وی بیان کرد: قطعا در این پرونده به محض وصول آن به دادگاه تجدید نظر در اجرای تحقق سیاست‌های کیفری اعلامی از ناحیه رئیس قوه قضاییه نسبت به این پرونده هم خارج از نوبت رسیدگی خواهد کرد و هم سیاست‌های کیفری مدنظر رئیس قوه قضاییه چه در باب قرار‌های تامین و چه در ارتباط با مجازت‌های درنظر گرفته شده، مأخوذ نظر قرار خواهد گرفت.

بیشتر بخوانید.

رای دادگاه تجدید نظر حسین فریدون اعلام شد / هرمزگان مقصد دهمین سفر استانی آیت الله رییسی

اسماعیلی گفت: تصور می‌کنم روز‌های پایانی این مهلت ۲۰ روزه را سپری می‌کنیم، به محض ورود پرونده به شعبه تجدید نظر سیاست رئیس قوه قضاییه اجرایی خواهد شد.

وی در پاسخ به سوالی درباره وضعیت اعتراض کارگران شرکت هفت تپه و راه حل دستگاه قضایی برای حل مشکل کارگران این شرکت بیان کرد: یکی از موضوعاتی که دغدغه ریاست قوه قضاییه است وضعیت کارگران در بخش‌های مختلف اعم از شرکت هفت تپه، هپکو، روغن نباتی جهان، شرکت‌های پلیمری و بخش‌های مختلف است که مواجهه با مشکلات آن‌ها هستیم.

اسماعیلی اضافه کرد: رئیس قوه قضاییه بار‌ها اعلام کرد‌ه که هم صحبت کارگران را باید شنید و خواسته‌های به حق آن‌ها را مدنظر قرار داد و بین اعتراضات صنفی کارگران که به دنبال احقاق حقوق هستند با اقدامات خرابکارانه و مجرمانه تمایز قائل شد.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *