سالانه بیش از سیصد میلیون دلار برای مبارزه با مواد مخدر در ایران هزینه میشود/ ضرورت همکاری سایر کشورها در برخورد با گسترش تولید و توزیع مواد مخدر
به گزارش گروه حقوقی و قضایی ، حجتالاسلام و المسلمین محمد جعفر منتظری دادستان کل کشور که برای شرکت در هفدهمین دوره اجلاس دادستانهای کشورهای عضو سازمان همکاریهای شانگهای به شهر بیشکک پایتخت قرقیزستان سفر کرده است، عصر امروز در سخنرانی خود در این اجلاس به گزارشی از وضعیت مبارزه با مواد مخدر در ایران پرداخت.
دادستان کل کشور در سخنان خود با اشاره به همسایگی ایران و افغانستان و با بیان اینکه این کشور پس از حضور نیروهای نظامی و ائتلاف تبدیل به قطب تولید مواد مخدر شده است، گفت: میزان تولید و توزیع مواد مخدر قبل از حضور نیروهای ناتو و ائتلاف در افغانستان 200 تن بود که بر اساس آمار دفتر جرم و مواد مخدر سازمان ملل متحد پس از حضور آنان به ده هزار تن یعنی 50 برابر رسیده است که در حال حاضر به تولید مواد مخدر صنعتی مبادرت میورزند.
وی گفت: ما در راه مبارزه با مواد مخدر تاکنون سه هزار و 814 شهید داده و 12 هزار نفر نیز جانباز داشتهایم. همچنین سالانه بیش از 300 میلیون دلار بابت طرحهای مبارزه با مواد مخدر در ایران هزینه میگردد.
دادستان کل جمهوری اسلامی ایران برای مبارزه با گستردگی شبکه تولید و توزیع مواد مخدر داشتن یک عزم همگانی و جدی از سوی کشورها را ضروری اعلام کرد و افزود: در این خصوص اهتمام و همکاری همه کشورها برای جلوگیری از این بلای خانمانسوز ضروری است.
بیشتر بخوانید: