بایدها و نبایدهای رانندگی در شب
به گزارش گروه جامعه ،سرهنگ "احسان مومنی" با بیان اینکه حدود ٣٣ درصد از تصادفات منجر به فوت شهر تهران در ساعات شب اتفاق مى افتد اظهار داشت: اصلیترین دلیل این اتفاق را میتوان تاریکى هوا و محدود بودن دید راننده دانست؛ در شب هنگام میدان دید راننده کاهش مییابد و تنها محدود به فضایى مى شود که توسط چراغ هاى وسیله نقلیه و چراغهای کنار معابر روشن شده است.
این مقام انتظامی عنوان کرد: از دیگر مشکلات دید رانندگی در شبهنگام این است که تمام اشیائى که در مقابل چشم قرار میگیرند به رنگ سیاه و خاکسترى در میآیند و فاصله و سرعت نیز در هنگام رانندگی در شب به خوبى تشخیص داده نمى شود.
سرهنگ مومنی گفت: از طرف دیگر استفاده از نور بالا سبب مى شود که قدرت دید رانندگانى که از روبه رو مى آیند به شدت کاهش یابد و در نتیجه قادر به تشخیص صحیح موقعیت اشیاء و خودروهای مقابل خود نباشند.
رئیس اداره تصادفات پلیس راهنمایى و رانندگى پایتخت، افزود: راننده اى که با نور بالا حرکت مى کند نه تنها به هدف خود که روشن کردن هر چه بیشتر سطح جاده است دست نخواهد یافت، بلکه باعث تغییر مسیر و انحراف رانندگان رو به رو نیز شده و با توجه به اینکه در شب تردد وسایل نقلیه در معابر کم است و خودروها اکثرا با سرعت بالا تردد میکنند احتمال بروز حادثه نیز افزایش مییابد.
سرهنگ مؤمنى به رانندگان عزیز در خصوص رانندگی در طول شب توصیه کرد:
در هنگام رانندگى به خصوص در شب، شیشه هاى خودرو خود را کاملاً تمیز کنید.
از سالم بودن چراغ هاى وسیله نقلیه مطمئن شوید.
با سرعتى حدود ١٥ الى ٢٠ کیلومتر کمتر از روز حرکت کنید.
کاملاً به جلو و رانندگى توجه داشته باشید.
به علائم راهنمایى و رانندگى از جمله خط کشی ها، تابلوها و چراغ هاى راهنمایى توجه کامل داشته باشید.
از اقداماتى که باعث حواس پرتى مى شود نظیر استفاده از تلفن همراه، خوردن و آشامیدن و ... خوددارى کنید
در خاتمه سرهنگ مؤمنى اظهار امیدوارى کرد با رعایت قوانین و مقررات راهنمایى و رانندگى و توجه به توصیه هاى ایمنى کارشناسان پلیس راهور شاهد کاهش حوادث رانندگى در سطح معابر شهر تهران باشیم.