لزوم بازنگری در قوانین برای توسعه استارت آپها
تغییرات در بخش فناوری به قدری سریع اتقاق افتاده است که برخی از قوانین موجود به دلیل عدم انطباق با شرایط روز نیاز به بازنگری دارد.
خبرگزاری میزان -
به گزارش خبرنگار گروه اقتصاد ، همزمان با پیشرفت علم و تکنولوژی شکل فعالیتهای اقتصادی نیز تغییر گستردهای داشته است و بسیاری از تولید کنندگان با اتکا به فناوریهای روز بازار وسیع تری را برای خود فراهم کرده اند.
تغییرات در بخش فناوری به قدر سریع اتقاق افتاده است که برخی از قوانین موجود به دلیل عدم انطباق با شرایط روز نیاز به بازنگری دارد.
با توجه به شرایط اقتصادی و نیاز کشور به ایجاد اشتغال استارت آپها در صورت حمایت دولت و ایجاد تسهیل گری نقش بسیار مهمی در توسعه اقتصادی کشور خواهند داشت.
استارت آپ ها در مسیر توسعه
سعید امینیان کارشناس فناوری در گفتوگو با ، با اشاره به روند توسعه استارت آپها در کشور اظهار کرد: از چند سال گذشته با آغاز فعالیت استارت آپها و افزایش مطالعه در این حوزه، با گذر از حالت خامی با پیدا کردن مسیر خود در راه توسعه قرار دارد.
این کارشناس افزود: این الگو برگرفته از نمونه خارجی کشورهای پیشرفته است و با توجه به وضعیت جامعه امروز بحث تحریمها و وضعیت اقتصادی است به نظر میرسد و بروز و ظهور استارت آپهایی میتوانند ضمن کمک به افزایش بهره وری و کاهش هزینهها کمک شایانی به اقتصاد کنند.
وی ادامه داد: استارت آپها مدلهای جدیدی از کسب کار است که میتواند بخشی از جامعه را درگیر کند و بحث اشتغال زایی و کار را داشته باشد.
امینیان بیان کرد:عمده توسعه در بخش استارت آپها بر دوش جوانان در حال انجام است و تاکنون رشد خوبی در قسمتهای مختلف و زمینههای گوناگون صورت گرفته است.
نقش دولت در پیشرفت استارت آپها چیست؟
امینیان با اشاره به قوانین در حوزه استارت آپها تصریح کرد: ساختار اقتصادی کشور تا حدودی سنتی است و قوانین نیز منطبق بر همین اصول بوده، در حال حاضر میان این قوانین و استارت آپها مغایرت و اصطحکاک بوجود آمده و مشکلات فراوانی را برای کسب و کارهای اینترنتی ایجاد کرده است.
وی افزود: طی سالهای گذشته نهادهایی مانند اتحادیه کسبهای و کارهای مجازی، تغییر در مدیریت وزارت ارتباطات و روی کار آمدن مدیران جدید تا حدودی روند استارت آپها را توسعه داده اند.
این کارشناس تصریح کرد:با این وجود برای توسعه استارت آپها نیاز است از سوی دولت ضمن تسهیل گری برخی از موانع را از جلوی پا استارت آپها بردارند.
وی ادامه داد: استارت آپها مانند هر فعالیت اقتصادی دیگر نیازمند سرمایه گذاری است و تاکنون نهادهای سیاست گذاری برای تامین منابع مالی شکل گرفته است که باید از سوی دولت قوانین برای تسهیل کردن آنها به وجود آید.
امینیان بیان کرد: ویژگی اصلی استارت آپها رشد سریع و فراگیر است، که با توجه به بستر آن در فضای مجازی این مهم به راحتی امکان پذیر است.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *