از برخی وزنهبرداران انتظار بیشتری داشتیم/ یک برنامه چهار ساله نیاز است تا رکورد فوق سنگین را پس بگیریم
محسن بیرانوند در گفتوگو با خبرنگار گروه ورزشی ، در خصوص عملکرد تیم ملی وزنهبرداری در مسابقات جهانی اظهار داشت: از لحاظ امتیازی توقع ما این بود نسبت به دوره پیش جایگاه بهتری را کسب کنیم و نایب قهرمانی شویم اما در کمال ناباوری با حذف دادرس و رستمی و با از دست دادن امتیاز این دو ورزشکار به طرز عجیبی چهارم شدیم.
وی ادامه داد: برخی از وزنهبرداران مثل دهدار و قشقایی در نخستین تجربه بینالمللیشان عالی کار کردند و فراتر از حد انتظار ظاهر شدند. به طور حتم این دو ورزشکار با حفظ همین روند میتوانند در آینده حرفهای زیادی برای گفتن داشته باشند. علی هاشمی با وجود داشتن مصدومیت مردانه جنگید و خوشبختانه امتیازات خوبی هم کسب کرد. دادرس خوب کار نکرد و توقع ما این بود وزنه ۲۲۵ کیلوگرم را مهار کند که ناموفق بود. او در تمرینات وزنه ۲۳۵ کیلوگرم را هم بالای سر برده بود، اما در روز مسابقهاش کم تجربگی کرد. از علی داوودی هم انتظار میرفت رکورد جوانان جهان را که در اختیار خودش بود جا به جا کند. این مسابقات فرصت خوبی برای او بود تا در آخرین سال حضورش در رده سنی جوانان رکوردش را ارتقا دهد.
دبیر فدراسیون وزنهبرداری تصریح کرد: به نظرم محمد زارعی خوب بود و واقعا لیاقت مدال گرفتن را در حرکت یکضرب داشت و قطعا در سالیان آینده این پتانسیل را دارد تا او هم مدالآور باشد.
بیرانوند افزود: شاید خیلیها عنوان کنند با نگرفتن روی سکو به عقب بازگشتهایم اما بر عکس سه مدالآور جدید به تیم ما اضافه شدند و کنار آن هم سهراب مرادی و سعید علی حسینی را در ترکیب نداشتیم و با تیمی کاملا جوان و متحول شده به مسابقات رفته بودیم.
وی در مورد اینکه منتقدان عنوان میکنند تیم ملی بیشتر از گرفتن مدال دنبال جمعکردن امتیازات تیمی بود، گفت: در ترکیب ده نفره تیم ملی حافظ قشقایی، علی میری، ایوب موسوی و رضا دهدار موفق به کسب مدال شدند. علی هاشمی که در دو سال گذشته به عنوان قهرمانی جهان دست یافته بود در این دوره به یک وزن بالاتر آمده بود و همین که با وجود آسیبدیدگی توانست خوب نتیجه بگیرد برای ما راضیکننده است. باید در نظر داشت تمام دنیا کار میکنند و بیکار ننشستهاند که تنها ما مدال بگیریم. باید تلاش کنیم تا بتوانیم برای وزنهبرداری پشتوانهسازی خوبی ایجاد کنیم تا در سالیان بعد در تمام اوزان نمایندگان ما برای کسب مدال به روی تخته بروند.
دبیر فدراسیون وزنهبرداری در خصوص اینکه چه برنامهای دارند تا رکورد فوق سنگین را دوباره به ایران برگردانند، اظهار داشت: باید فرصت حضور در اردوها و مسابقات بینالمللی را از جوانانمان دریغ نکنیم و از آنها حمایت کنیم تا بهتر شوند. یک پروژه چهار ساله زمان نیاز است تا وزنهبرداران ما بتوانند شرایط رقابت کردن را با لاشا تالاخادزه پیدا کنند تا رکورد فوقسنگین را دوباره از او پس بگیرند. البته او خیلی جوان است و تا چند سال دیگر بعید به نظر میرسد ورزشکاری پیدا شود تا توان رقابت با او را داشته باشد.