هزاران عقرب، قربانی استخراج یک گرم زهر

11:18 - 02 مهر 1398
کد خبر: ۵۵۲۱۲۵
تعداد نظرات: ۳ دیدگاه
اگر جلوی برداشت بی‌رویه جانوران زهرآگین به ویژه عقرب و مار از طبیعت گرفته نشده و این روند در قالب طرح تکثیر ادامه یابد به زودی در کشور با مشکل تولید پادزهر‌های استاندارد مواجه شده و آن موقع سازمان حفاظت محیط زیست باید پاسخگوی نظام سلامت کشور باشد.


مهدی خدا دوست
|
Czechia
|
۰۱:۲۸ - ۱۴۰۲/۰۳/۳۱
0
0
سلام علیکم. در دانشگاه علوم پزشکی اهواز شرکت دانش بنیانی که در کار صید عقرب و زهر گیری و زهر فروشی عقرب است . سال گذشته بعنوان فناور برتر دانشگاه معرفی شد و مورد تشویق با دادن لوح تقدیر قرار گرفت.‌
روح الله حسین دوست
|
Czechia
|
۰۱:۲۵ - ۱۴۰۲/۰۳/۳۱
0
0
سلام..‌متاسفانه‌ برخی اساتید دانشگاه ها در رشته حشره شناسی پزشکی بدون توجه به خطرات نابودی عقرب ها مشغول زهر گیری عقرب ها هستند و حتی شرکت دانش بنیان در دانشگاه تاسیس کرده اند و سالیانه سود زیادی از فروش زهر می برند و تنوع زیستی را نابود هم می‌کنند. متاسفانه دیده شده جایزه از دانشگاه هم می‌گیرند و تشویق هم می‌شوند. در یک نمونه در جنوب غرب کشور بخاطر زهر گیری و زهر فروشی دانشگاه استادی را فناور برتر دانشگاه معرفی نمود.
نگین
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۲۷ - ۱۴۰۲/۰۳/۲۳
0
0
مقاله بسیار مهم و اگاه کننده ای است. من دیروز پیشنهاد طرح سم گیری از عقرب را دریافت و تحقیقاتم را شروع کردم و امروز به این مقاله برخوردم که موجب اگاهی من و انصراف از این کار شد.
متاسفانه تعداد مطالب ترغیب کننده و آموزش سم گیری بسیار زیاد و مطالب اگاه کننده بسیار اندک است.
سپاسگزارم از جناب اقای کاظمی و نیز منتشر کننده این مقاله
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *