حساسیت همگان نسبت به شاخصههای عفتورزی
به گزارش گروه جامعه ، حجتالاسلام محمدحسن کاویانی راد، معاون فرهنگی و آموزشی بنیاد در این نشست با بیان اینکه عفاف و حجاب، جدای از سازماندهی اجتماعی، تکلیفی انسانی و دینی برای تضمین سلامت اجتماعی است، گفت: ارکان سلامت اجتماعی در بنیاد شهید و امور ایثارگران متبلور است و تشکیل ستادی در زمینهٔ صیانت از حقوق شهروندی و عفاف و حجاب باهدف تسهیلگری در این زمینه و علاقه و توجه مردم به عفت ورزی و تابآوری در برابر خواستههای نفسانی است.
وی افزود: حجاب نماد و عنصر اساسی عفت است و در جامعه دستگاههای مختلفی درزمینهٔ ترویج عفاف و حجاب فعالیت میکنند، بنیاد شهید و امور ایثارگران نیز که از آن بهعنوان دستگاه عصمت و طهارت و افضل نهادها نامبرده شده باید نسبت به این امر مهم از سایر سازمانها پیشی بگیرد که تشکیل ستاد صیانت از حقوق شهروندی و عفاف و حجاب در این راستا است.
معاون فرهنگی و آموزشی خاطرنشان کرد: بنیاد شهید و امور ایثارگران از زمان تشکیل تاکنون، توجه به پاکدامنی و پاک دستی را موردتوجه قرار داده است، شاید بتوان تصور کرد که این سازمان گاهی ازنظر اعتباری با مشکل مواجه باشد و یا در برخی مواقع اقدامات سازمانی خود را با توجه به مشکلات بیرونی بهخوبی انجام نداده باشد، ولی هیچگاه نمیتوان تصور کرد که ارزشهای اسلامی در بنیاد فراموششده باشد.
وی با تأکید بر اینکه ارزشهای انقلابی و انسانی هویت بنیاد شهید و امور ایثارگران است تصریح کرد: با توجه به این مهم، تکلیف همگان این است که نسبت شاخصههای عفتورزی حساسیتی ویژه داشته باشند، بهویژه اینکه در حال حاضر تکلیف قانونی نیز به عهده دستگاهها گذاشتهشده و هر سازمان باید در این زمینه پاسخگو بوده و گزارشات خود را ارائه کند.
حجتالاسلام کاویانی راد با اشاره به ارسال گزارش بنیاد شهید و امور ایثارگران در خصوص صیانت از حقوق شهروندی و عفاف و حجاب برای وزارت کشور در آیندهای نزدیک گفت: امیدواریم هر حوزه بهزودی گزارشات خود را جهت تکمیل اطلاعات و ارائه به وزارت کشور ارائه دهند.
در ادامه این نشست نرگس جلیلی، دبیر کمیته عفاف و حجاب در بنیاد با بیان اینکه مسئله عفاف تنها منحصر به بانوان نیست، گفت: طبق آیات و روایات، آقایان نیز ملزم به رعایت عفاف و حجاب هستند و این موضوع باید در ارائه گزارش توسط حوزهها در نظر گرفته شود و تمامی گزارشات باید در قالب برنامههای دهگانه اعلامشده عفاف و حجاب باشد و بهصورت کلی مطرح نشود.
همچنین بهروز بزرگی، دبیر کمیته صیانت از حقوق شهروندی در بنیاد نیز با اشاره به توافقات میان سازمان اداری و استخدامی کشور و وزارت کشور درزمینهٔ تصویبنامه حقوق شهروندی گفت: این تصویبنامه شامل ۱۴ محور میشود و بنیاد بر اساس آن گزارشی در سال ۱۳۹۷ ارائه کرد که در نهایت در کسب رتبه برتر در جشنواره شهید رجایی موثر بود و گام بسیار بزرگ و بااهمیتی است.
وی ادامه داد: اقداماتی که درزمینهٔ حقوق شهروندی در بنیاد صورت گرفته بسیار عظیم است که حاصل همکاری دفتر نمایندگی، ولی فقیه، اداره کل توسعه منابع انسانی و حوزههای تخصصی است و سعی شده طبق دستورالعمل و بر اساس اصل شفافیت عمل شود.
گفتنی است این نشست با حضور حجت الاسلام محمدحسن کاویانی راد معاون فرهنگی و آموزشی بنیاد، عباس کاهه مدیرکل دفتر نمایندگی، ولی فقیه در بنیاد، سعید خاوندی مدیرکل نوسازی و تحول اداری بنیاد، سید مستجاد حسینی مدیرکل ورزشی و اردویی بنیاد، عادل مهری مدیرکل دفتر دانشپژوهان و تشکلهای شاهد و ایثارگر، بهروز بزرگی مدیرکل دفتر ارتباطات و مراجعات بنیاد و سایر اعضای ستاد صیانت از حقوق شهروندی و عفاف و حجاب برگزار شد.