علت اشتیاق آمریکایی‌ها برای مذاکره با ایران چیست؟

9:59 - 22 شهريور 1398
کد خبر: ۵۴۹۱۱۳
دسته بندی: سیاست ، مجلس و دولت
قاضی‌زاده هاشمی تصریح کرد: علت اشتیاق آمریکایی‌ها برای مذاکره با ایران را می‌توان موفقیت پای میز مذاکرات با ایران عنوان کرد و در حقیقت این تنها فضایی است که امریکایی‌ها خود را موفق و صاحب امتیاز در آن می‌دانند.

/////گروه سیاسی ؛ امیر حسین قاضی‌زاده هاشمی عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی طی مصاحبه‌ای، اظهار کرد: آمریکا سناریوی فشار حداکثری به ایران را با مدیریت جان بولتون دنبال می‌کرد و همه زنجیره مقاومت در منطقه به خصوص جمهوری اسلامی ایران را هدف گذاری کرده بود، اما به دنبال شکست‌های پیاپی برای این سیاست در منطقه، دیده می‌شود که علمداری اعلام مخالفت و جنگ در منطقه وزارت دفاع آمریکا است.

وی افزود: با شکست هژمونی آمریکا در منطقه عملا شاکله طراحی شده آمریکا منتفی شد و جان بولتون کارکرد خود را از دست داد لذا سیستم حاکمه امریکا تصمیم به تغییر مهره بازی خود گرفت.

قاضی زاده هاشمی تصریح کرد: حوزه راهبردی و ایدئولوژیک امریکا نسبت به ایران به عنوان رهبر جدید جبهه مقاومت تغییر پیدا نخواهد کرد، زیرا منافع امریکا در سراسر جهان به خطر افتاده و انتظار تغییر راهبردی امریکا نسبت به ایران، انتظار نادرستی است.

وی افزود: آنچه از امریکا می‌توان انتظار داشت اینست که آمریکا فشار بر روی جنگ‌های نیابتی و فشار بر روی افکار عمومی ایران برای وادار نمودن مسئولین کشور به انعطاف و قدم نهادن در راه مذاکرات جدید را تداوم بخشد.

این عضو هیئت رئیسه مجلس گفت: یکی از عمده‌ترین دلایل حذف بولتون توسط ترامپ این بود که وی در قبال ایران هیچ راه مذاکره‌ای باقی نگذاشته بود و در شرایط فعلی هم امریکا برای رسیدن به اهداف مذاکره‌ای خود با ایران باید کمی نقش سخت خود را ترمیم تا بتواند از ایران لبیک دریافت کند و ما را در مسیر مذاکره قرار دهد.

وی ادامه داد: در مواجهه با شرایط فعلی و تحریمی کشور ما دو روش و سیاست را پیش رو قرار دادیم؛ سیاست تهدید زدایی و تنش زدایی، که البته راهبرد تهدیدزدایی با موفقیت روبرو شد و ما این استراتژی توسعه و خطر دشمن را دور کردیم، اما در خصوص تنش زدایی نه تنها نتیجه‌ای حاصل نشد بلکه نقاط ضعف خود را در جریان مذاکرات بیشتر نمایان کردیم.

طبق گزارش خبرگزاری صداوسیما، قاضی‌زاده هاشمی تصریح کرد: علت اشتیاق آمریکایی‌ها برای مذاکره با ایران را می‌توان موفقیت پای میز مذاکرات با ایران عنوان کرد و در حقیقت این تنها فضایی است که امریکایی‌ها خود را موفق و صاحب امتیاز در آن می‌دانند.

این عضو هیئت رئیسه مجلس گفت: با شروع دور دوم تحریم‌های جدید آمریکا، اقتصاددانان گفتند فشار تحریم حداکثر ۲ سال به طول می‌انجامد و سپس نظام اقتصادی هر کشور تحت تحریم ظرف ۲ سال به بازیابی خود خواهد پرداخت و مسیر رشد را طی خواهد نمود و ما در حال حاضر در پایان سال دوم تحریم‌ها قرار داریم و آثار مثبت رشد اقتصادی در ایران قابل مشاهده است.

وی خاطرنشان کرد: به نظر می‌رسد اقتصاد ایران با تکیه به درون و به محور مقاومت، نه تنها تهدید را رفع بلکه دوران شکوفایی اقتصادی وسیعی را برای حوزه مقاومت ایجاد خواهد کرد.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *