چگونه ریسک ابتلا به سنگ صفرا را کاهش دهیم؟

10:29 - 17 شهريور 1398
کد خبر: ۵۴۸۱۳۹
محققان دریافتند نوشیدن قهوه به کاهش ریسک ابتلا به سنگ صفرا کمک می‌کند.

چگونه ریسک ابتلا به سنگ صفرا را کاهش دهیم؟به گزارش گروه فضای مجازی،محققان با مطالعه ۱۰۴،۴۹۳ فرد دریافتند افرادی که بیش از ۶ فنجان قهوه در روز می‌نوشیدند در مقایسه با افرادی که قهوه نمی‌نوشیدند، ۲۳ درصد کمتر با احتمال ابتلاء به سنگ صفرا روبرو بودند.

طبق نتایج این مطالعه، نوشیدن یک فنجان قهوه اضافی در روز با ۳ درصد کمتر خطر ابتلاء به سنگ صفرا مرتبط است.

همچنین افرادی که دارای گونه‌های ژنتیکی خاص مرتبط با افزایش مصرف قهوه هستند نیز با خطر کمتر ابتلاء به سنگ صفرا مواجه بودند.

محققان معتقدند که چندین مکانیسم در پی مصرف قهوه منجر به پیشگیری از تشکیل سنگ صفرا می‌شود که باید موردمطالعه بیشتر قرار گیرد.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *