کسانی که در مدارس غیردولتی تحصیل میکنند اشراف زاده نیستند
سعید صالح، سرپرست حوزه مدارس غیردولتی وزارت آموزش و پرورش در گفتگو با خبرنگار گروه جامعه ، اظهار داشت: در این پیمایش دانش آموزانی که در مدارس غیردولتی ثبت نام کردند مورد سنجش قرار گرفتند و طبق نتایج، بیشترین دانش آموزان ثبت نام شده در این مدارس، از خانواده کارمندان دولت بودند.
سرپرست حوزه مدارس غیردولتی وزارت آموزش و پرورش گفت: این آمار از حدود ۱۱ درصد دانش آموزانی که در کل کشور در مدارس غیردولتی مشغول تحصیل اند استخراج شده است.
وی افزود: البته این آمار به این معنا نیست که تعداد فرزندان کارمندان دولت در سایر مدارس کمتر هستند.
وی همچنین بیان داشت: تعداد کثیری از اولیاء که فرزندان خود را در مدارس غیردولتی ثبت نام میکنند علاقمندند که بخش بیشتری از سبد هزینه خانوار خود را درخصوص آموزش فرزندانشان هزینه کنند.
این مقام مسئول عنوان کرد: از آنجایی که کارمندان دولت، که عمدتاً قشر متوسط جامعه محسوب میشوند در این حوزه حساسیت بالاتری دارند لذا هزینه کرد آنها در این حوزه عدد بالاتری است و این موضوع در حوزه آموزش فرزندان این قشر از جامعه اتفاق افتاده است.
صالح تصریح کرد: این گزاره که هر کسی که در مدرسه غیردولتی تحصیل میکند عموما از خانواده اشرافی است گزاره صحیحی نیست چراکه بخشی از خانوادهها از طبقات پایین جامعه علاقمند به تحصیل فرزندانشان در مدارس غیردولتی میباشند.
وی با بیان اینکه هر یک از مدارس غیردولتی مانند شاهد، نمونه دولتی، سمپاد و مدارس دولتی ویژگیهای مثبت و منفی دارند گفت: با وجود اینکه مدارس غیردولتی نقش مهمی در آموزش و پرورش کشور دارند و وجود این مدارس از فشار به مدارس دولتی میکاهند، اما در عین حال چالشهایی هم دارند.
صالح تأکید کرد: نه میتوان گفت که مدارس غیردولتی بالاترین کیفیت را به مجموعه آموزشی کشور ارائه میدهند و نه میتوان گفت که اشرافی اند.