چند طرح و پروژه زیربنایی روستایی افتتاح شد/ برقرسانی به ۴۶ و آبرسانی به ۳۵ روستا
گروه سیاسی ؛ حجتالاسلام والمسلمین حسن روحانی امروز دوشنبه در مراسم گرامیداشت دستاوردهای دولت تدبیر و امید در توسعه زیربنایی روستاهای کشور و در ارتباط ویدئو کنفرانسی، دستور افتتاح طرحهای برقرسانی به ۴۶ روستا، آبرسانی به ۳۵ روستا، ۷ مرکز بهداشت و درمان، ۱۰۱ کیلومتر راه روستایی و دسترسی ۴۱۹ روستا به شبکه ملی اطلاعات را در استان سیستان و بلوچستان را صادر کرد.
رئیس جمهور همچنین در ارتباط ویدئو کنفرانسی با استان فارس طرح برقرسانی به ۱۳ روستا، آبرسانی به ۲۴ روستا، گاز رسانی به ۱۷۴ روستا و ۴ مرکز بهداشت و درمان روستایی و دسترسی ۳۲۵ روستا به شبکه ملی اطلاعات و همچنین ۶۰۹ روستا به پوشش تلفن همراه را افتتاح کرد.
روحانی در ادامه دستور افتتاح طرحهای برقرسانی به ۹ روستا، آب رسانی به ۴۹ روستا، گازرسانی به ۴۹ روستا و ۱۱۶ مرکز بهداشت و درمان و طرح دسترسی ۲۳۶ روستا به شبکه ملی اطلاعات را در استان آذربایجان غربی به صورت ویدئو کنفرانس افتتاح کرد.
رئیس جمهور همچنین در ارتباط ویدئو کنفرانسی با استان کرمان، دستور برقرسانی به ۲۴ روستا، آبرسانی به ۵۷ روستا، گازرسانی به ۶۶ روستا و ۱۲۴ مرکز خدمات درمانی را صادر کرد.
با دستور رئیس جمهور همچنین طرحهای برقرسانی به ۲۳ روستا، آبرسانی به ۵۸ روستا، گازرسانی به ۱۰۰ روستا و ۴۵ مرکز خدمات بهداشت و درمان و دسترسی ۳۲۳ روستا به شبکه ملی اطلاعات در استان لرستان افتتاح و به بهرهبرداری رسید.
روحانی در جریان افتتاح پروژههای زیربنایی استان سیستان و بلوچستان، گفت: افتخار دولت تدبیر و امید گازرسانی به استان سیستان و بلوچستان است و روزی که مشعل گاز در زاهدان روشن شد، یک روز تاریخی برای مردم استان بود و باید به سرعت شهرها و روستاهای استان از این نعمت برخوردار شوند.
رئیس جمهور اضافه کرد: توسعه بندر چابهار کار بزرگ دیگری بود که برای استان سیستان و بلوچستان انجام شده و مشارکت سه کشور ایران، هندوستان و افغانستان برای بهرهبرداری از بندر چابهار بسیار حائز اهمیت است. ضمن اینکه خط آهن چابهار به زاهدان و اتصال آن به راهآهن سراسری نیز اقدام زیربنایی دیگری برای این استان بشمار میرود.
روحانی در تماس ویدئو کنفرانسی با استان فارس نیز این استان را مرکز فرهنگ و تمدن ایران عزیز و پرچمدار تمدن باستانی ایران و مرکز بسیار مهمی برای گردشگری زیارتی و تاریخی و گردشگری سلامت توصیف کرد.
رئیس جمهور در جریان افتتاح طرحهای زیربنایی استان آذربایجان غربی نیز این استان را مظهر وحدت اقوام و مذاهب مختلف دانست و اظهار داشت: در این استان ۲ پروژه به یاد ماندنی در دولت یازدهم و دوازدهم اجرا شده است که مهمترین آن احیاء دریاچه ارومیه است که احیای آن موجب استقرار جمعیت و حیات کشاورزی و زیست انسانی در این منطقه شد و اگر این اقدام انجام نمیشد ۱۵ میلیون جمعیت این منطقه باید از آن مهاجرت میکردند و کل کشاورزی منطقه نابود میشد.
روحانی افزود: اتصال ارومیه به شبکه راهآهن سراسری اقدام مهم دیگر دولت تدبیر و امید برای استان آذربایجان غربی است.
رئیس جمهور در خصوص استان کرمان نیز این استان را بهشت معادن کشور توصیف کرد و گفت: در دولت تدبیر و امید اقدامات خوبی برای استخراج معادن در استان انجام شده است. ضمن اینکه طرح رساندن آب از دریای ارومیه به استان کرمان و یزد در دستور کار قرار دارد که اجرای آن تحول بزرگی را برای پیشرفت این دو استان ایجاد خواهد کرد.
روحانی در جریان افتتاح پروژههای روستایی استان لرستان نیز گفت: این استان پشتوانه بزرگ قدرت ملی ایران محسوب میشود و همواره در مقاطع حساس از کیان ایران اسلامی دفاع کرده است. این استان طی سال گذشته با مشکل سیل مواجه شد که بسیار تأثرانگیز بود، اما تمام دستگاههای اجرایی و مردم دست به دست هم دادند تا مناطق آسیبدیده بازسازی شده و در اختیار مردم شریف استان لرستان قرار بگیرد.
رئیس جمهور همچنین در حاشیه این مراسم از نمایشگاهی که از دستاوردهای وزارتخانههای نیرو، نفت، راه و شهرسازی، ارتباطات و فناوری و بهداشت و درمان و آموزش پزشکی در حوزه توسعه زیربنایی روستاهای کشور طی ۶ سال گذشته انجام شده بازدید کرد و در جریان این بازدید، وزرای مربوطه از دستاوردها، عملکردها و خدمات زیربنایی وزارت متبوع خود در توسعه روستایی گزارشی ارایه کردند.
در جریان این بازدید وزیر راه و شهرسازی از اقدامات انجام شده در حوزه راه و بهسازی راههای روستایی، وزیر نفت در زمینه گازرسانی به روستاها، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در خصوص دسترسی روستاها به شبکه ملی اطلاعات و خدمات جانبی در زمینه IT به روستاها و وزیر بهداشت و درمان در خصوص احداث مراکز بهداشت و درمان روستاها گزارش دادند.