مشغول بازی در سریال «فوق لیسانسهها» هستم/بزرگترین مشکل تئاتر امروز بودجه است
پریسا مقتدی بازیگر عرصه سینما و تلویزیون و مدیر تماشاخانه سنگلج در گفتوگو با خبرنگار گروه فرهنگی در خصوص فعالیتهای اخیرش در عرصه بازیگری گفت: به تازگی در سریال طنز «زیر همکف» به کارگردانی بهمن گودرزی و تهیهکنندگی رضا جودی بازی کردهام، پاییز سال گذشته تصویربرداری این اثر در تهران آغاز شده بود و هماکنون آماده پخش است.
وی در همین راستا ادامه داد: در این مجموعه در کنار بازیگرانی چون ویدا جوان، نگین معتضدی، زهرا گل دوست، نادر داهیم، سامان دارابی، بهادر مالکی، عزت الله مهرآوران، محمود جعفری، یزدان فتوحی، سمیرا حسینی و هومن شاهی و... به ایفای نقش پرداختهام.
مقتدی که پیش از این در سریال پرمخاطب «لیسانسهها» به ایفای نقش پرداخته بود از فیلمبرداری فصل سوم آن با عنوان «فوق لیسانسهها» خبر داد و افزود: هماکنون مشغول بازی در سریال «فوق لیسانسهها» به نویسندگی و کارگردانی سروش صحت و تهیهکنندگی رضا جودی هستم و البته عمده بازی من در این سریال باقیمانده است.
وی در همین راستا ادامه داد: این سریال در فصلهای قبلی به واسطه حضور سروش صحت به عنوان کارگردانی که درک و شناختی خوبی از زندگی واقعی مردم و حوزه طنز دارد مخاطب زیادی را جذب کرد.
بازیگر سریال «آچمز» در رابطه با این سریال اظهار کرد: سریال «آچمز» به کارگردانی مهرداد خوشبخت و تهیهکنندگی حسین آقاهرندی یک سریال ۳۰ قسمتی است که فیلمبرداری پروژه حدود هفت ماه طول کشید که بنده نیز بهطور ناپیوسته در حدود دو ماه مشغول به فعالیت بودم.
وی در خصوص بازخوردهای مردم نسبت به سریال «آچمز» اظهار کرد: نظرسنجی عمومی که اخیراً صورت گرفت نشان میدهد اکثر مردم از این سریال راضی هستند، همچنین در خیابان و اماکن عمومی نیز به بنده اظهار لطف میکنند، بهواسطه حضور هومن برقنورد و امیرحسین رستمی داستان فضای طنز به خود گرفته است و این سریال را بیش از پیش برای مردم خوشایند کرده است.
مدیر تماشاخانه سنگلج در خصوص بزرگترین مشکل حوزه تئاتر تصریح کرد: مشکلهای متفاوتی وجود دارد، اما مهمترین مشکلی که بیشتر از موارد دیگر به چشم میآید مشکل اقتصادی است، البته که مسئله بودجه در دیگر بخش های هنری نیز وجو دارد اما در حوزه تئاتر از آن جایی که چرخه اقتصادی تئاتر همیشه به نسبت سینما با مخاطبان زیادتری که دارد با مشکل روبرو است بیشتر خودش را نشان میدهد و همیشه گروههای نمایشی برای تولید تئاتر از نظر اقتصادی دچار مشکلات بیشتری هستند.
وی در همین راستا ادامه داد: تولید تئاتر از حیث زندهبودنش تفاوت زیادی با تولید در تلویزیون و سینما دارد، به این معنی که قبل از شروع اجرا در مرحله تمرین، تولید شروع میشود و تا زمانی که تئاتر نمایش داده میشود، مرحله تولید هم ادامه دارد، به نظر میرسد برای برطرف کردن این مشکل باید از تهیهکنندگان دغدغهمند حوزه فرهنگ و هنر که مایل هستند در حوزه تئاتر سرمایهگذاری کنند کمک گرفت، امیدوارم با گذشت زمان بخش اقتصادی حوزه تئاتر کمی ترمیم پیدا کند.
وی در پایان در خصوص حضور افراد چهره سینمایی در عرصه تئاتر که اخیراً باب شده است خاطرنشان کرد: حضور چهرهها در تئاتر و تاثیر آن بر رونق تئاتر یک بحث دوسویه است، زیرا بخشی از عمده سلبریتیها و چهرهها ریشه تئاتری دارند و از تئاتر وارد سینما و تلویزیون میشوند و بعد خوش میدرخشند و تبدیل به چهره و سلبریتی میشوند، اما این موضوع به دغدغه فرهنگی و هنری آن چهره برمیگردد چراکه تئاتر نسبت به دیگر حوزههای تصویر تماشاگر خاصتری دارد و از نظر بنده حضور چهرهها حتماً دلیلی بر رونق تئاتر نخواهد داشت.
انتها پیام/