انتخاب عجیب هیات انتخاب برای اسکار ۲۰۱۹/«پریناز ایزدیار» پرفروشترین بازیگر سینما در سال ۹۸
به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی ، بیست و هفتمین روز از مرداد ماه ۱۳۹۸ با اخبار و حاشیههای فراوانی در عرصه فرهنگ و هنر روبرو بود که از جمله مهمترین آنها میتوان به انتخاب شدن فیلم مستند «در جستجوی فریده» به عنوان نماینده سینمای ایران در اسکار ۲۰۲۰ اشاره کرد.
«در جستجوی فریده» نماینده سینمای ایران در مراسم اسکار/«شبی که ماه کامل شد» به شکلی تعجب برانگیز از اسکار ۲۰۲۰ جا ماند!
به گزارش گروه فرهنگی به نقل از روابط عمومی بنیاد سینمایی فارابی، رائد فرید زاده، دبیر و سخنگوی هیات معرفی فیلم ایرانی به اسکار اعلام کرد: در ابتدا فهرستی اولیه متشکل از ۱۰ فیلم در جلسه انتخاب نماینده سینمای ایران به اسکار از میان ۷۰ فیلم اکران شده که شرایط لازم برای شرکت در مراسم اسکار را داشتند، انتخاب شدند.
در ادامه اعضای هیات انتخاب با بازخوانی مقررات به بررسی تخصصی فیلمها پرداخته و در نهایت از میان فهرست اولیه که شامل ۱۰ فیلم بود، پس از رای گیری و تجمیع نظرات، به یک فهرست متشکل از ۳ فیلم قصر شیرین (رضا میرکریمی)، در جستجوی فریده (آزاده موسوی و کوروش عطایی) و متری شش و نیم (سعید روستایی) رسیدند.
به گفته فرید زاده، از میان فهرست ۳ فیلم موجود و با رای هیات انتخاب، فیلم «در جستجوی فریده» به کارگردانی آزاده موسوی و کوروش عطایی به عنوان گزینه نهایی و به عنوان نماینده سینمای ایران به مراسم اسکار سال ۲۰۲۰ معرفی خواهد شد.
فیلمهای مغزهای کوچک زنگ زده (هومن سیدی)، بمب، یک عاشقانه (پیمان معادی)، سرو زیر آب (محمدعلی باشه آهنگر)، آشغالهای دوست داشتنی (محسن امیر یوسفی)، قصر شیرین (رضا میرکریمی)، در جستجوی فریده (آزاده موسوی و کوروش عطایی)، عرق سرد (سهیل بیرقی)، متری شش و نیم (سعید روستایی)، سرخ پوست (نیما جاویدی) و شبی که ماه کامل شد (نرگس آبیار) فهرست اولیه هیات انتخاب برای معرفی نماینده سینمای ایران به اسکار را تشکیل داده بودند.
برای مشاهده ادامه این خبر اینجا کلیک کنید.
«پریناز ایزدیار» کمرنگترین بازیگر پرفروش نیمه اول سال ۹۸
به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی ، پریناز ایزدیار بازیگر جوان سینما با وجود اینکه امسال شاید بازی درخشانی را ارائه نداده، اما با اکران دو فیلمش توانسته به عنوان یکی از پرفروشترین بازیگران زن سینما در سال ۹۸ معرفی شود.
ایزدیار نیز یکی دیگر بازیگران پرکار سینما در اکران نیمه اول سال است که با دو فیلم در کنار شبنم مقدمی ایستاده است، ایزدیار امسال با دو فیلم سرخ پوست و "متری شیش و نیم" به ایفای نقش پرداخت، آثاری که هر دو در جشنواره فیلم فجر حضور داشتند اما جایزهای را نصیب ایزدیار نکردند.
وی در فیلم "متری شیش و نیم" صرفاً حضور داشته و نقش بسیار کمرنگی را بازی میکند، روستایی در این فیلم بیشتر از نام ایزدیار استفاده که زیرا بازی آن نقش به توانایی خاصی نیاز نداشت، هرچند حضور ایزدیار در این فیلم کمرنگ بود اما هم اکنون با این اثر در صدر پرفروشترین های سال قرار دارد.
علاوه بر آن ایزدیار در "سرخ پوست" به کارگردانی نیما جاویدی بازی پررنگی داشته است، اما این بازی پررنگ هم توانایی ویژهای را از ایزدیار طلب نکرده و صرفا به یک بازی تخت و خنثی و البته تکراری انجامیده است، نقشی که البته در جشنواره فیلم فجر هم هیچ واکنشی را از سوی منتقدین و یا اهالی رسانه در بر نداشت.
برای مشاهده ادامه این خبر اینجا کلیک کنید.
«شبی که ماه کامل شد» نماینده اصلح ایران در اسکار ۲۰۲۰ است/هیات انتخاب خوبی برای این تصمیم سینمایی نداشتهایم
عباس لاجوردی نویسنده و کارگردان سینمای ایران در گفتوگو با خبرنگار گروه فرهنگی ، پیرامون انتخاب نماینده ایران در اسکار ۲۰۲۰ گفت: من به شدت از انتخاب نماینده امسال ایران برای حضور در اسکار تعجب کردم، زیرا خودم به عنوان یک مستندساز این اثر را ندیدهام.
وی با نقد انتخاب امسال نماینده ایران در اسکار افزود: به طور مشخص انتخاب امسال نماینده ایران در اسکار با رانت، باند و شامهای شب قبل شکل گرفته است، اگر نه در فهرست امسال فیلمهای خیلی خوبی مثل «شبی که ماه کامل شد» و «متری شیش و نیم» حضور دارند، پس چطور برای حضور در آکادمی اسکار انتخاب نشدهاند.
کارگردان فیلم سینمایی "جشن تولد" در همین راستا ادامه داد: متاسفانه هیات انتخاب هیچ اعتنایی به جشنهایی سینمایی داخلی نکرده است، چطور میشود که بهترین فیلمای جشنواره فیلم فجر چه از نگاه مردم و چه از نگاه داوران هیچ شانسی برای اسکار پیدا نمیکنند.
وی تاکید کرد: روابط و رانت، فرهنگ و سینمای ایران را سالهاست به قهقرا کشانده است، بدون شک با چنین فضای مسمومی سینما به هیچ جا نخواهد رسید.
این کارگردان سینما در همین رابطه اذعان کرد: قطعاً انتخاب امسال انتخاب مردم و یا متخصصان سینمای ایران نیست، از نظر من باید فضایی ایجاد کنیم که نماینده امسال ایران در اسکار عوض شود، زیرا این برای سینمای ایران ناامید کننده است.
برای مشاهده ادامه این خبر اینجا کلیک کنید.
آخرین کریسمس بازیگر مطرح سریال «بازی تاج و تخت»
به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی ، فیلم سینمایی «آخرین کریسمس» به کارگردانی پال فیگ اکران بین المللی خود در سینماهای جهان را از هشتم ماه نوامبر سال جاری میلادی آغاز خواهد کرد.
پال فیگ هنرپیشه، کارگردان فیلم و فیلمنامهنویس اهل ایالات متحده آمریکا است. وی از سال ۱۹۸۰ میلادی تاکنون مشغول فعالیت بوده و همچنین برندهٔ جوایزی همچون جایزه انجمن کارگردانان آمریکا شدهاست.
معلم بد، مخصمه، جاسوسها، فردیناند، سگ بد، دزدیدن هاوارد و چاقالوها از جمله فیلم هایی هستند که وی در آنها به ایفای نقش پرداخته است، آخرین کریسمس بیست و چهارمین تجربه فیگ در عرصه کارگردانی محسوب می شود، البته وی دو فیلم دیگر را در مرحله پیش تولید دارد.
بریونی کیمینگز و اما تامپسون نگارش فیلمنامه آخرین کریسمس را بر عهده داشته اند، اما تامپسون علاوه بر نویسندگی بازی در این فیلم سینمایی را نیز انجام داده است.
برای مشاهده ادامه این خبر اینجا کلیک کنید.
شاهد افزایش ۱۰ برابری قیمت کاغذ هستیم/«سوره مهر» در سال گذشته یک میلیون جلد کتاب تولید کرد
عبدالحمید قرهداغی مدیرعامل انتشارات سوره مهر در گفتوگو با خبرنگار گروه فرهنگی پیرامون تأثیر قیمت کاغذ بر عملکرد انتشاراتی ها گفت: نمیتوان افزایش قیمت کتاب را تنها به نوسانات بازار کاغذ و یا کاهش ارزش پولی کشور مرتبط دانست بلکه عوامل متعدی هستند که تأثیر فراوانی بر افزایش قیمت کتاب دارند، البته در سال گذشته اولین و بزرگترین عامل افزایش قیمت کتاب افزایش قیمت کاغذ بود که تأثیر عمیقی بر حوزه نشر گذاشت، اما امسال قیمت سایر خدمات حوزه نشر همچون قیمت زینک و رنگ همچنین چاپخانهها روند صعودی داشته و نقش پررنگی در افزایش قیمت کتاب دارند.
وی در همین راستا ادامه داد: پیشبینی میشد قیمت کاغذ تنها سه برابر شود اما در حال حاضر شاهد ده برابری شدن قیمت کاغذ هستیم، در چنین شرایطی قیمت کتاب نیز افزایش پیدا خواهد کرد البته سوره مهر تدابیری در نظر گرفته تا در حد ممکن قیمت کتابهای منتشر شدهاش افزایش پیدا نکند اما به هرحال افزایش قیمت کاغذ به عنوان مواد اولیه تولید کتاب تأثیرگذار است و نقش انکارناپذیری را بر تولید و عرضه کتاب در پی دارد.
برای مشاهده ادامه این خبر اینجا کلیک کنید.
تابش:بخشهای جنبی جشنواره فیلم کودک فضای گفتمان فرهنگی است/ایلبیگی: استقبال از کارگاههای آموزشی و المپیادهای سینمایی در این دوره
به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی ، سی و دومین جشنواره بین المللی فیلم کودک و نوجوان اصفهان به زودی در این شهر آغاز به کار خواهد کرد تا علاقمندان به سینمای کودک بتوانند در مدت زمان برگزاری این رویداد مهم سینمایی به تماشای آثار بنشینند.
شهر اصفهان طی سالهای گذشته به نوعی به قطب سینمای کودک و نوجوان تبدیل شده و نشان داده که با توجه به ظرفیتهای موجود میتواند پایگاهی همیشگی برای این سینما محسوب شود، از طرفی استقبال مردمی نیز در این کلان شهر از جشنواره فیلم کودک و نوجوان خوب بوده و هر سال شاهد افزایش استقبال مردمی نیز بوده است.
دوره جدید جشنواره بین المللی فیلم کودک و نوجوان اصفهان با تغییرات فراوانی روبرو بوده است، یکی از مهمترین تغییرات موجود در سی و دومین دوره جشنواره را بدون شک باید به افزایش قابل توجه بخشهای جنبی این رویداد سینمایی نسبت داد.
به همین مناسبت خبرنگار گروه فرهنگی ، با علیرضا تابش دبیر جشنواره فیلم کودک و نوجوان و همچنین حبیب ایل بیگی مدیر بخش المپیاد و مشاور دبیر به گفتگو نشسته و چند و چون برگزاری این دوره از جشنواره فیلم کودک و همچنین افزایش بخشهای جنبی آن را جویا شده است.
*** برای نخستین بار نظرسنجی مردمی در جشنواره فیلم کودک و نوجوان به صورت حرفهای اتفاق میافتد
علیرضا تابش دبیر سی و دومین جشنواره بین المللی فیلم کودک و نوجوان اصفهان در گفتوگو با خبرنگار گروه فرهنگی ، پیرامون برگزاری سراسری این دوره از جشنواره گفت: سینمای کودک همواره نیازمند فضای نشاطآور برای کودکان و خانوادههای آنان است، این اتفاق باعث شده ما نه تنها شهر اصفهان را به عنوان مرکز و محور اصلی جشنواره در نظر گرفتیم بلکه ۳۳ شهر کشور نیز همزمان گزیده آثار حاضر در این جشنواره را به نمایش میآورند.
وی با اشاره به فعالیت سینماهای سیار در سراسر کشور افزود: امسال به همت انجمن سینمای جوان در ۱۴۳ نقطه کشور سینمای سیار دائر شده و در نقاط سیل زده و محروم کشور آثار سینمایی کودک به نمایش در آمده است، غرض ما این است که در نقاط مختلف کشور شادابی و نشاط جشنواره فیلم کودک و نوجوان را بسط و گسترش دهیم.
برای مشاهده ادامه این خبر اینجا کلیک کنید.