لزوم پایش مستمر وضعیت واحدهای صنعتی فعال در کشور
به گزارش گروه اقتصاد ، فرشاد مقیمی با تاکید بر لزوم جلوگیری از بروز هرگونه چالش در فرآیند تولید، کاهش بوروکراسی اداری و تسهیل خدمات را در این چارچوب کاملا کارساز توصیف کرد.
وی با اشاره به ابلاغ بخشنامه تسویه و تهاتر بدهیهای دستگاهها به واحدهای صنعتی توسط معاون رییس جمهور افزود: با توجه به شرایط اقتصادی کشور، استانها اجرای این بخشنامه را در اولویت کاری خود قرار دهند تا بخشی از مشکلات واحدهای صنعتی برطرف شود.
معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت تصریح کرد: شناسایی مشکلات بین دستگاهی و ارایه راهکارهای اجرایی باید در اولویت باشد تا اقدام در رفع مشکلات در سطح ملی تسریع شود.
مقیمی خاطرنشان کرد: خوشبختانه فرصتها و ظرفیتهای جدیدی در راستای صیانت از تولید در سطح کشور فرآهم آمده و بسیاری از دستگاههای مسئول در حوزه صنعت برای پیشبرد برنامهها کاملا همراه هستند.
وی در ادامه با اشاره به نشستهای قرارگاه تولید با حضور نمایندگانی از نهادهای تاثیرگذار در کشور افزود: استانها با اعلام به موقع چالشها از فرصت قرارگاه تولید برای رفع موانع پیس روی صنعتگران استفاده کنند و حضور فعال داشته باشند.
معاون وزیر صمت ادامه داد: با توجه به حمایت و همراهی ویژه استانداران سراسر کشور از بخش تولید، ضرورت دارد با اقدام فعال سازمانهای صمت، توان سایر بخشها نیز در این حوزه بسیج شده و بکارگیری شوند.
مقیمی حفظ تولید و اشتغال کشور را رویکرد اصلی وزارت صنعت، معدن و تجارت اعلام کرد و گفت: باید این مهم را به یک عزم عمومی و رویکرد کلی همه عوامل موثر در بخش تولید تبدیل کنیم.
وی با تاکید بر بهره مندی از پتانسیلهای ستاد تسهیل و رفع موانع تولید اضافه کرد: این ستاد پایگاه مناسبی برای عارضهیابی وضعیت صنایع کشور بوده و باید از این بستر برای پایش بهتر شرایط تولید و وضعیت واحدهای صنعتی کشور و رصد مشکلات واحدهای فعال در راستای جلوگیری از بروز مشکلات برای این دسته از واحدهای صنعتی نهایت بهره را ببریم.
معاون امور صنایع وزارت صمت تصریح کرد: از ظرفیتهای ستاد تسهیل علاوه بر رفع مسائل واحدهای مشکل دار، باید برای رفع موانع واحدهای فعال و موفق هم استفاده کنیم.
مقیمی ادامه داد: این اقدام در راستای پیشگیری از بروز مشکلات بوده و گام خوبی برای فعال سازی ظرفیتهای جدید تولیدی و تجاری این واحدها نیز است.