به دلیل فراهم نبودن مقدمات اجرایی، انتقال گوشت قربانی به کشورمقرون به صرفه نبود

8:38 - 23 مرداد 1398
کد خبر: ۵۴۱۵۰۰
رئیس سازمان حج و زیارت گفت: به دلیل فراهم نبودن مقدمات اجرایی، انتقال گوشت‌های قربانی به کشور مقرون به صرفه نبود و عملا کار به سال بعد و انجام هماهنگی‌ها و برنامه ریزی‌های لازم موکول شد.

به گزارش گروه جامعه ، علی رضا رشیدیان سه شنبه شب در پایان عملیات انتقال حجاج از منا در گفت و گویی خبری افزود: امسال همزمان با روز دهم و یازدهم ذیحجه ۸۶ هزار راس گوسفند از سوی حجاج ایرانی قربانی شد که کار ذبح همه آن‌ها توسط ذابحین ایرانی ستاد حج و زیارت و با نظارت دقیق ناظران بعثه مقام معظم رهبری انجام شد.

رییس سازمان حج و زیارت با تاکید بر اینکه؛ از مدافعان انتقال گوشت‌های قربانی زائران ایرانی به داخل کشور است، گفت: همان ابتدای پیگیری مباحث حج امسال، نظرمان را برای انتقال گوشت‌های قربانی به داخل مطرح کردیم و حین مذاکرات مربوط به حج قصد مذاکره در رابطه با انتقال گوشت‌های قربانی به کشور را هم داشتیم، اما عده‌ای که کم هم نبودند و سایت‌های مربوطه با این قضیه مخالفت کردند با این عنوان که "این گوشت‌ها صدقه است و آیا ملت ما آنقدر فقیر شده می‌خواهید گوشت صدقه به آن‌ها بدهید".

وی اظهار کرد: به آن‌ها توضیح دادیم که این گوشت‌ها با پول حجاح ایرانی خریداری و در بهترین و مقدس‌ترین سرزمین‌ها قربانی می‌شود و گوشتی خوب بوده و از بعد برکت و تبرک به کشور منتقل و در اختیار بخشی از خانواده‌ها قرار می‌گیرد.

وی تصریح کرد:، اما زمانی که پیگیر مباحث اجرایی این قضیه بودیم دامپزشکی تاکید داشت که این گوشت‌ها باید استاندارد‌های مربوط به این سازمان را داشته باشد و باید همه گوسفند‌ها را قبل از ذبح معاینه و تایید کنند و بعد از آن نیز بر مراحل ذبح و آماده کردن و فریز کردن و مراحل بعدی انتقال کاملا نظارت داشته باشند تا اجازه ورود آن را به داخل مرز‌های جمهوری اسلامی ایران بدهند.

وی افزود: بخشی از این کار را دنبال کردیم و با دامپزشکی به توافقاتی رسیدیم، اما در بخش دوم که مربوط به سردخانه ها، تدارک کشتی سردخانه دار و اجاره آن جهت انتقال گوشت از بندر جده به بندرعباس بود با مشکلاتی مواجه شدیم.

رشیدیان با بیان اینکه موضوع کشتی سردخانه دار حل نشد و انتقال این گوشت‌ها با هواپیما هم به هیج وجه مقرون به صرفه نبود، تصریح کرد: باتوجه به این شرایط وقتی دیدیم امکان انتقال گوشت‌های قربانی در سال جاری به کشور میسر نیست به ناچار در نشستی با رییس بانک توسعه اسلامی به وی اعلام کردیم طبق روال سنوات گذشته، گوشت را با هماهنگی جمهوری اسلامی ایران به کشور‌های محروم اسلامی ارسال کند.

رشیدیان تصریح کرد: حجاج همه کشور‌ها امسال در مجموع دو میلیون و ۵۰۰ هزار راس گوسفند قربانی کردند که یک ثروت بیکران برای مسلمانان است و حیف است چنین ثروت بزرگی هدر برود.

وی گفت: باید تلاش کنیم از این ثروت عظیم استفاده درست و مناسبی صورت گیرد.

گفتنی است ذبح گوسفند‌های قربانی توسط ۶۴ ذابح ایرانی در کشتارگاه صنعتی المعیصم در مکه مکرمه صورت گرفت. باسلام، لطفا از این خبر به جای مصاحبه قبلی ارسالی استفاده شود.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *