گلایه بازیگر سریال «بوی باران» از حذف سکانسهایش/پرندگان خشمگین هالیوود در راهند
به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی ، بیستویکمین روز از مرداد ماه ۱۳۹۸ با اخبار و حاشیههای فراوانی در عرصه فرهنگ و هنر روبرو بود که از جمله مهمترین آنها میتوان اظهار نظر مریم کاویانی درباره حذف برخی سکانسهای بازی وی در سریال بوی باران اشاره کرد.
سکانسهایم در سریال «بوی باران» حذف شدند/کیفیت نقش برایم مهم است نه تعداد دیالوگها
مریم کاویانی بازیگر سینما و تلویزیون در گفتوگو با خبرنگار گروه فرهنگی پیرامون فعالیتهای اخیرش در عرصه بازیگری گفت: در حال حاضر سریال «بوی باران» به کارگردانی محمود معظمی و تهیهکنندگی محمدرضا تختکشیان را از شبکه یک و تماشا در حال پخش دارم.
وی درباره حذف سکانسهای خود در این سریال اظهار کرد: نزدیک به ۲ سال بهصورت پراکنده درگیر پروژه بودم و حدود ۲۰۰ سکانس در فیلمنامه بازی داشتم، هرچند فیلمنامه قرار بود بهطور دیگری باشد، اما تغییراتی در آن ایجاد شد و نقشها کمرنگ و پررنگ شدند.
این بازیگر سینما و تلویزیون در همین راستا ادامه داد: اصولاً این اتفاقات در سریالها میافتد، اتفاقاتی که به هیچ عنوان جالب نیستند، من متأسف شدم از تغییراتی که در فیلمنامه رخ داد و من به عنوان بازیگر این فیلم متوجه تغییرات نشدم، چون بهصورت پراکنده نقش داشتم و خیلی وارد جزئیات نشدم.
وی در همین راستا ادامه داد: بنده به عنوان یک مخاطب منتقد این سریال هستم، از اینکه سیمین به عنوان یک بانوی ایرانی و یک معلم جامعه به صورت یک آدم ناموفق در زندگی از شوهرش پنهانکاری میکند و ترانه به عنوان زن کٌرد که همیشه پشت خانواده است به عنوان باجگیر معرفیشده جالب نیست، در این سریال طوری وانمود میشود که مرد ایرانی به خاطر ایثارش خانواده و احساسات خانواده خود را زیر پا میگذارد و زن افغانی اختیار میکند، انگار که تمام زنان ایرانی مشکل و نقص اخلاقی دارند.
برای مشاهده ادامه خبر اینجا کلیک کنید.
حضور بازیگر مطرح سریال بازی تاج و تخت در انیمیشن محبوب
به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی ، جدیدترین مجموعه پوستر از نسخه دوم انیمیشن سینمایی "پرندگان خشمگین" توسط کمپانی دیزنی رونمایی شد.
پرندگان خشمگین The Angry Birds Movie یک فیلم پویانمایی سهبعدی به کارگردانی کلی کایتیس و فرگال ریلی است که نسخه اول آن در سال ۲۰۱۶ منتشر شد. این فیلم براساس بازیهای ویدئویی پرندگان خشمگین ساخته شد.
توروپ ون اورمان کارگردانی نسخه دوم این انیمیشن پرفروش را بر عهده گرفته است. توروپ ون اورمان کارگردان، نویسنده، تهیهکننده، نقاش کارتون، پویانما و صدا پیشه تلویزیون اهل ایالات متحده آمریکا است. او برای خلق سریال انیمیشنی فلپجک شناخته شده است که در آن گویندهٔ صدای فلپجک نیز هست. وی از سال ۲۰۰۱ میلادی تاکنون مشغول فعالیت بوده است.
جیسون سودیکیس، جش گد، دنی مکبراید، لزلی جونز، ریچل بلوم، پیت دیویدسون، استرلینگ کی براون، اوگینو دربز، زک وودز، داو کامرون، بک بنت، بیل هیدر و پیتر دینکلیج بازیگرانی هستند که صداپیشگی شخصیت ها را انجام داده اند.
برای مشاهده ادامه خبر اینجا کلیک کنید.
نویسندگان شهرستانی نادیده گرفته میشوند/امکانات چاپ و نشر تنها به پایتخت ختم میشود
سمیه اسلامی نویسنده کتاب «برای زین آب» در گفتوگو با خبرنگار گروه فرهنگی ، با اشاره به مشکلات نویسندگان شهرستانی گفت: تعداد نویسندگانی که در شهرستانها قلمفرسایی میکنند بسیار کاهش پیدا کرده است، این نویسندگان توانمند متاسفانه دیده نشده و همواره در گمنامی بسر میبرند.
وی در همین رابطه ادامه داد: طی سالهای اخیر بی مهریهای فراوانی با نویسندگان شهرستانها انجام شده، آنان با کارهای قویتری همواره پا به عرصه نگارش گذاشتهاند، اما هر بار با مشکلات جدیدی روبهرو شدهاند، شاید بتوان گفت یکی از بزرگترین مشکلات نویسندگان فعال در شهرستانها در هنگام چاپ کتاب هایشان است، زیرا ناشران کتابهای آنان را حمایت نمیکنند، در برخی موارد نیز این نویسندگان با حق الزحمههای بسیار پایین روبه رو میشوند که تلاش چند ساله نویسنده را نادیده میگیرد.
اسلامی با تاکید برعدم استقبال برخی ناشران برای چاپ کتاب به دلیل عدم بازگشت سرمایه ابراز کرد: متاسفانه شرایط به گونهای رقم خورده است که برخی ناشران حاضر به انجام ریسک نیستند و برای چاپ کتابهای نویسندگان جدید یا شهرستانی سرمایه گذاری نمی کنند، این در حالی است که برخی نویسندگان به راحتی اقدام به چاپ کتاب آن هم با دستمزدهای گزاف میکنند، البته در این میان هستند ناشرانی که بدون چشم داشت و در حد توان خود به نویسندگان کمک کنند اما تعداد آنها کم بوده و این مهم تاسف بر انگیز است.
وی اظهار کرد: در شهر مازندران نویسندگان توانمند بسیار وجود دارند، اما دیده نمیشوند و کتاب هایشان بعد از یکبار چاپ آن هم در تعداد معدودی برای همیشه به فراموشی سپرده میشود، از سوی دیگر چرخه توزیع کتاب نیز در شهرستانها خوب عمل نمیکند و نمیتواند کتابهای مناسب را در هر منطقه به دست مخاطبان برساند. این امر سبب میشود تا امکانات تنها به پایتخت ختم شود و سایر مناطق کشور در محدودیت قرار بگیرند.
اسلامی توجه به کتابهای ارزشی را در شرایط امروز ضروری و حمایت از نویسندگان را با اهمیت خواند و اعلام کرد: هم اکنون توجهی به نویسندگان و حتی کتابهای ارزشی نمیشود، نویسندگان این نوع از کتابها از حمایت لازم برخوردار نیستند.
برای مشاهده ادامه خبر اینجا کلیک کنید.
واگویههای تنهایی یک بازیگر تنها/«این یک اعتراف است» نمایشی که میتوانست کوتاهتر باشد
به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی ، نمایش "این یک اعتراف است" به کارگردانی "شادی اسدپور" و با بازی "فرزین محدث" این شبها در تماشاخانه نوفل لوشاتو روی صحنه میرود.
فرزین محدث پس از تجربه بسیار موفق استیو جابز به کارگردانی مهران رنجبر به سراغ نمایش تک پرسوناژ دیگری رفته است، نمایشی که با مضمون تنهایی نوشته شده و بازی بسیار قابل قبول محدث را به همراه داشته است.
نمایش «این یک اعتراف است» با ساختاری که برای خود در نظر گرفته میکوشد تا تنهایی یک انسان را با دادههای خود به تصویر در آورد. شرح حالی که در آن تمام جزئیات به شکل زنجیرواری به یکدیگر برای تشریح اتفاقها متصل است تا درک موضوع برای مخاطب فراهم شود.
البته این یک اعتراف است هر چند تبلیغات بسیار خوبی داشته و به نوع جالب توجهی در اکثریت شبکهها مجازی و رسمی به آن پرداخته شده اما نسبت به استیو جابز اثری ضعیف تر است، ضعف اصلی اثر هم به تکرار مکررات آن باز می گردد، اتفاقی که باعث شده تا مخاطب از میانه های نمایشی به فکر ترک سالن باشد.
"این یک اعتراف است" در چهل دقیقه نخست حرفش را به طور کامل به مخاطب می زند، از این لحظه به بعد به تکرار افتاده و تنها با توانایی بازیگر پیش می رود؛ توانایی که گاهاً به تلاش برای نمردن اثر ختم شده و همچون سیزیف عملی بیهوده را تکرار می کند.
برای مشاهده ادامه خبر اینجا کلیک کنید.