ویژگی‌هایی که نام شهید حججی را ماندگار کرد

21:39 - 19 مرداد 1398
کد خبر: ۵۴۰۶۷۵
تعداد نظرات: ۶ دیدگاه
ویژگی‌ها و خصوصیات برجسته‌ای در محسن حججی وجود داشت که وی را به آرزویش، یعنی شهادت رساند.

به گزارش گروه فضای مجازی، شهید محسن حججی متولد سال ۱۳۷۰ در نجف‌آباد اصفهان، شهید مدافع حرم است. این شهید سحرگاه شانزدهم مرداد ماه سال ۱۳۹۶، در عملیاتی در منطقه التنف واقع در منطقه مرزی بین سوریه و عراق به دست نیرو‌های گروه تروریستی داعش به اسارت درآمد و پس از دو روز به شهادت رسید. ۲۰ مردادماه نخستین ویدئو از لحظه اسارت شهید حججی در شبکه‌های اجتماعی داعش منتشر شد. پس از انتشار این ویدئو همه جا صحبت از محسن‌حججی بود؛ شهیدی که با اسارت و شهادتش داغی بر دل تمام هموطنانش گذاشت.

بازخوانی شهادت و شخصیت و منش شهید حججی

ویژگی‌های برجسته‌ای در محسن حججی وجود داشت که وی را به آرزویش رساند و او را حجت خداوند روی زمین قرار داد.

پدر شهید، مقتل امام حسین (ع) را اولین کتاب غیردرسی‌ای که پسرش خواند، معرفی می‌کند و می‌گوید: «وارد این راه شد و تمام مسیری که طی کرد در رابطه با این مقتل و راه امام حسین (ع) بود و بودن در این مسیر به مراتب باعث رشد محسن شد.»

شهید حججی علاقه‌ی خاصی به سردار شهید حاج‌احمد کاظمی داشت و به همین دلیل مؤسسه شهید کاظمی تأثیر زیادی در رشد فکری این شهید داشت.

بازخوانی شهادت و شخصیت و منش شهید حججی

پدر شهید درباره حضور محسن در اردو‌های جهادی می‌گوید که او دور افتاده‌ترین مناطقی که حتی با ماشین امکان رفتن به آن‌ها نبود را برای رفتن انتخاب می‌کرد. به دل محروم‌ترین مناطق می‌رفت و مسجد و حمام می‌ساخت و به گفته پدرش در کنارش کار‌های فرهنگی و تبلیغاتی می‌کرد.

یکی از همرزمان شهید حججی درباره خصوصیات وی می‌گوید: «یکی از ویژگی‌های محسن که او را از دیگران متمایز می‌کرد، مقید بودنش بود؛ این قضیه بار‌ها به من ثابت شد. به طور مثال گاهی اوقات مجبور بودیم در خانه‌های مردم سوریه بمانیم یا از آن‌ها به عنوان سنگر استفاده کنیم. هنگام نماز که می‌شد شهید حججی از ساختمان بیرون می‌رفت یا در حیاط به اقامه نمازش می‌پرداخت تا مبادا نمازش شبهه‌ای داشته باشد. در بحث حرام و حلال و رعایت شرعیات نیز بسیار انسان مقیدی بود. علاقه‌ی شهید حججی به حضرت زینب (س) و اباعبدالله الحسین (ع) کافی بود که وی را راهی سوریه کند.

شهید حججی در دست نوشته‌هایش از امام رضا (ع) درخواست جواز شهادتش را می‌کند و خطاب به امام رضا (ع) می‌نویسد: «آقاجان دوست دارم همانند علی‌اکبر (ع) در جوانی شهد شیرین شهادت را بنوشم و جان ناقابلم را فدای شما اهل بیت کنم. فقط یک خواسته شخصی دیگر دارم. مولای من، بر من منت بگذار، جواز شهادتم را امضا کن.»

بازخوانی شهادت و شخصیت و منش شهید حججی

محسن حججی در جریان حملات انتحاری ابتدا از ناحیه کتف مجروح شد و در ادامه هم در درگیری‌های مستقیم و با شلیک‌های ممتد تروریست‌ها از سمت پهلو هدف قرار گرفته و به شدت زخمی شد، اما با این وجود تا آخرین لحظه مقاومت کرد و در نهایت توسط عناصر تروریستی داعش به اسارت درآمد و به شهادت رسید.

 



گمنام
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۵۳ - ۱۴۰۳/۰۴/۳۱
0
0
ان‌شاءالله خداوند سرنوشت ما را هم مانند این شهیدان بزرگوار رسم کند.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۰:۱۹ - ۱۴۰۳/۰۲/۲۰
0
0
شهادت راه مردان بزززززززرگ خداااااست اللهم ارزقنا شهاده
مهدی رادمنش
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۳۷ - ۱۴۰۲/۰۵/۱۹
0
0
آفرین بر شما من به جایگاه غبطه میخورم
جواد
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۱۰ - ۱۴۰۲/۰۵/۱۷
0
0
کتاب حجت خدا، قسمتی از زندگی نامه شهید حججی است. زیبا و خواندنی است. مطالعه کنید
آزاده
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۵۲ - ۱۴۰۲/۰۲/۱۳
0
0
دورت بگردم که مثه تودنیابه خودش کم می بینه وشایدنبینه برادرعزیزم امیدوارم دست همه ماروهم دراین دنیاوهم درآخرت بگیری دنیا واین کشوربه وجودپاک ونازنینت افتخارمی کنه
مشاهده نظرات دیگر
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *