۳سال برای جلوگیری از واردات ذرت آلوده ایستادگی کردیم
رئیس سازمان ملی استانداردگفت: ۳سال برای جلوگیری از واردات این محموله ایستادگی کردیم در حالی که افرادی به دنبال این بودند که بقبولانند با کمبود این کالا در کشور مواجه هستیم در حالیکه با سلامتی مردم نمیتوان بازی کرد.
به گزارش خبرنگار گروه اقتصاد ، نیره پیروزبخت در بازدید از واحدهای تولیدی در شهرک صنعتی سرمایهگذاری خارجی تبریز اظهار کرد: سازمان استاندارد با توجه به تصویب و ابلاغ قانون تقویت نظام استاندارد که در اواخر سال ۹۶ صورت گرفت، تمرکز خود را بر تغییر و تسهیل فرآیندها و تغییر نگرشها قرار داد.
رئیس سازمان ملی استاندارد افزود: پیش زمینه رقابت پذیری واحدهای تولید در ایران و دنیا پیاده سازی رویکرد نوین استانداردسازی است.
وی با بیان اینکه تحریمهای نامردانه موجب شد تا سازمان استاندارد کمک ویژهای به واحدهای تولیدی کند، گفت: برخی از واحدها برای تهیه مواد اولیه و تجهیزات و ماشین آلات از خارج از کشور دچار مشکل شدند که سازمان باید خود را برای این موضوع آماده میکرد.
پیروزبخت با بیان اینکه برخی از آیین نامهها و بخشنامهها بر مبنای قانون جدید استاندارد تغییر کرد، افزود: آیین نامه هماهنگی با وزارت بهداشت در زمینه وسایل و تجهیزات بهداشتی در همین راستا در دولت تصویب شد.
رئیس سازمان ملی استاندارد با اشاره به تدوین سه بسته حمایتی در بخش صادرات، واردات و حمایت تولید داخل تصریح کرد: بارها اعلام کردیم سازمان استاندارد نگاه پلیسی به واحدهای تولیدی ندارد و به عنوان مشاور و راهنما عمل میکند.
وی با تاکید بر اینکه ۳۲دستگاه در بخش سیاستگذاری واردات اثرگذار هستند گفت: سازمان استاندارد به سامانه گمرک وصل شده و کالاهای وارداتی که مشمول استاندارد اجباری هستند از طریق سامانه گمرک به سامانه استاندارد ارسال و پس از انجام آزمایش نتیجه از طریق همین سامانه به گمرک ارسال میشود.
پیروزبخت خاطرنشان کرد: برای تسهیل در واردات کالاهای اساسی، در بنادر فقط یک آزمایش صورت گیرد و نتیجه آن مورد تایید همه دستگاهها باشد.
رئیس سازمان ملی استاندارد اظهار کرد: رتبه فضای کسب و کار کشور دو سال قبل ۱۶۱بود که با کارهای صورت گرفته این رتبه ارتقا یافته و به عدد ۱۱۶ رسیده است.
وی تصریح کرد: با کشورهای عراق، پاکستان، ترکیه، روسیه، تاجیکستان، ازبکستان و قزاقستان تفاهمنامه همکاری در زمینه استاندارد داریم.
پیروزبخت درباره نظارت بر کالاهای صادراتی گفت: کالاهای که تحت پوشش استاندارد اجباری هستند همه بررسی میشوند و در کالاهایی که مشمول استاندارد اجباری نیستند یا باید کشور مقصد صادراتی از استاندارد برای نظارت درخواست کند یا اینکه دولت این درخواست را سازمان داشته باشد.
رئیس سازمان ملی استاندارد افزود: قطعه سازان نیز از حمایتهای که مابقی واحدها از آنها برخوردارند استفاده میکنند ضمن اینکه در جلسهای که در وزارت صنعت برگزار شد مقرر شد این واحدها برای تامین قطعات به سمت شرکتهای دانش بنیان بروند.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *