«شکار کرکسها»، روایتی از بزرگترین پل تاکتیکی تاریخ جنگهای دنیا به دست ایرانیها
به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی ، جنگ فقط داستان ویرانیها نیست. گاهی میتواند روایت بزرگترین سازندگیها باشد.
«شکار کرکسها» اثر سردار محمد ستاری وفایی، موسس قرارگاه سازندگی خاتم الانبیاء (ص) که به تازگی توسط انتشارات شهید کاظمی روانه بازار شده است، ثابت میکند تاریخ دفاع مقدس مملو از این سازندگیهاست.
ماجراهای این کتاب از جبهههای غرب کشور آغاز میشود و پایان آن به عملیات خیبر میرسد و در کنار آن چند روایت از حوادث قبل از پیروزی انقلاب و جریان درگیری با گروهک دموکرات در منطقه غرب کشور هم آمده است.
پس از «شبیخون به خفاش»، کتاب «شکار کرکسها» دومین اثر منتشرشده از سردار محمد ستاریوفایی است که گوشهای جدید از رشادتهای دوران دفاع مقدس را روایت میکند.
در بستر اصلی داستان چند داستان فرعی دیگر که هر کدام به لحاظ محتوایی قرابتی با داستان اصلی دارند، ولی در عین حال کاملا مجزا از داستان اصلی هستند گنجانده شده است. شاه بیت این کتاب را باید در انتهای آن که به روایت ساخت پل خیبر میپردازد جستجو کرد.
پل خیبر سازهای مهندسی به طول ۱۴ کیلومتر بود که زیر آتش دشمن ساخته شد و همه دنیا را مبهوت کرد تا جایی که صدای آمریکا وقتی ۱۳ کیلومتر از پل نصب شده بود گفت: «بزرگترین پل تاکتیکی تاریخ جنگهای دنیا به دست ایرانیها برروی هورالهویزه در حال نصب و اتمام است.»
در رسانههای بیگانه نوشتند: ایرانیانی که در زمان خشایارشاه اولین پل شناور جهان را بر روی تنگه داردانل احداث کرده بودند، این حماسه را با بزرگترین پل تاکتیکی بر روی هورالهویزه تکرار کردند ... " حالا حتماً خواندن این روایت در قالب رمان جذاب و دلنشین خواهد بود.
برشی از کتاب:
طول پل دقیقا ۱۴ کیلیومتره...
گفتم ۱۴ تابلو به نام چهارده معصوم بنویسید و هر کیلیومتر یکی نصب کنید.
داشتیم قطعههای پل را توی کیلومتر ۱۳ نصب میکردیم که صدای آمریکا توی خبر فارسی گفت:
"بزرگتترین پل تاکتیکی تاریخ جنگهای دنیا به دست ایرانیها بروی هور الهویزه در حال نصب و اتمام است... "
ان شاالله فردا کار پل تمام میشود. (۲۵ اسفند ۱۳۶۲)