برگزاری جلسه کمیته فرهنگی سازمان ورزش شهرداری تهران
به گزارش گروه ورزشی و به نقل از روابط عمومی سازمان ورزش شهرداری تهران، مجید رباطی سرپرست سازمان ورزش شهرداری تهران در ابتدای جلسه ضمن خوشامد گویی به حاضران، حضور مسئولان تاثیرگذار و متخصص در این جلسه را برای توسعه فرهنگ ورزش با حفظ ارزشهای دینی به فال نیک گرفت.
۱۲۰۰ ویژه برنامه تابستانه در مناطق ۲۲ گانه
رباطی با بیان اینکه سازمان ورزش شهرداری تهران بیش از ۱۲۰۰ برنامه را برای تابستان امسال پیش بینی کرده است، گفت: به اعتقاد من و همکارانم در سازمان ورزش تشکیل کمیته فرهنگی به منظور ترویج ارزهای دین و انقلاب و اخلاق مداری در شهر در کنار گسترش ورزش یک نیاز جدی است تا با رهنمودهای اعضای این کمیته در جهت خدمت رسانی مطلوب به جامعه گام برداشته شود.
وی خاطرنشان کرد: میخواهیم با همکاری و تعامل شما عزیزان در دستگاههای مختلف، همسو با اجرای فعالیتهای ورزشی، ارزشها و هنجارهای اجتماعی را نیز ترویج کنیم.
همگانی شدن ورزش، کاهش بیماری و آسیب اجتماعی
رباطی ادامه داد: طبق آمار منتشر شده بیش از دو میلیون نفر در تهران از بیماری فشار خون رنج میبردند؛ چنانچه فرهنگ ورزش بین شهروندان ترویج یابد بدون شک بخش اعظمی از هزینههای درمان کاهش مییابد.
به گفته وی، پایش مناطق ۲۲ گانه برای توسعه فضاهای ورزشی، تخصصی کردن ایستگاهها و هویت بخشی به آنها، اشاعه بازیهای بومی و محلی با الگوبرداری از موازی دینی سرلوحه در دستور کار سازمان ورزش قرار دارد.
رباطی تصریح کرد: اشاعه و حفظ فرهنگ انقلاب و ارزشهای دینی و ترویج اخلاق مداری برای ما بسیار مهم است؛ چنانچه اولین روزهای کارم در سازمان ورزش تجلیل و دیدار با خامنواده معظم شهدای ورزشکار و تجلیل از اصحاب رسانه و کمک به مناطق سیل زده آغاز کردم.
نگاه علمی و فرهنگی به ورزش داشته باشیم
حجت الاسلام احسانی در این نشست اظهار داشت: مسئولان ورزش باید به دو موضوع توجه ویژه داشته باشند، اول نگاه علمی داشتن به ورزش و دوم نگاه فرهنگی به مقوله ورزش.
مسئول کمیته فرهنگی فدراسیون ورزشهای همگانی ادامه داد: متاسفانه در کشور گاهش شاهد برخی بداخلاقیها از سوی اهالی ورزش هستیم، اما براساس منویات رهبر معظم انقلاب اخلاق و معنویت باید در ورزش مورد توجه ویژه قرار گیرد. وی بر ساماندهی ورزش بوستانها و رعایت موازین دینی در توسعه فرهنگ ورزش تاکید کرد.
توجه به اخلاقیات همسو با گسترش ورزش همگانی
سلیمانی، معاون دفتر توسعه ورزشهای همگانی وزارت ورزش گفت: ورزش همگانی در شهر تهران به خوبی ساماندهی نشده است و سازمان ورزش شهرداری تهران کار سختی پیش رو دارد. امروز در ورزش شهروندی آحاد مردم با تمام عقاید و لباس و سلیقه در تمام نقاط شهر ورزش میکنند و این امر مسئولیت سازمان ورزش برای ترویج اخلاقیات و هنجارهای اجتماعی را سنگین میسازد؛ به اعتقاد من ابتدا باید منش پهلوانی و اخلاق را ترویج دهیم و سپس به پروش جسم بپردازیم.
این نشست با ارائه گزارش مسئول فرهنگی سازمان ورزش ادامه یافت
گودرزی به توضیح در خصوص ارزشهای محوری، ماموریت و رویکردهای فرهنگی سازمان ورزش پرداخت که شامل سبک زندگی، هویت، مدیریت تغییرات فرهنگی، زیست شهری، هویت بومی و محلی و دینی، رسانههای جدید بود. همچنین سلیمانی و بیابانی نیز در خصوص ترویج فرهنگ ورزش مطالبی را عنوان کردند.
حجت الاسلام سلحشور نماینده مرکز رسیدگی به امور مساجد، رنجبر، مسئول تربیت بدنی سپاه تهران بزرگ، سلیمانی، معاون دفتر تولید ورزشهای همگانی، سرهنگ جهانی، معاون اجتماعی و فرهنگی ناجا، سرهنگ برفر، پلیس امنیتاداره حفاظت، ابراهیمی، کارشناس اداره کل تبلیغات اسلامی، شیرکوند، نماینده اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی، رضایی، جانشین نیروی انتظامی فاتب و ... هم نقطه نظرات خود را بیان کردند.
اجرای فعالیتهای ورزشی با روحیه جهادی، اولویت بندی و دسته بندی اهم اهداف این کمیته، به کار گیری مربیان گزینش شده به لحاظ کاری و اعتقادی، ارایه خدمات ورزشی به تمام اقشار از جمله طلاب موضوع تبلیغات و فرهنگسازی از طریق فضای مجازی و شبکههای سیما، عفاف و حجاب، از جمله مواردی بود که از سوی حاضران در جلسه مطرح شد.
الگوبرداری از اقدامات موفق دنیا در ورزش و بومی سازی و اجرا در کشور
عضو هیئت مدیره سازمان ورزش پس از استماع سخنان حاضران گفت: برای فرهنگسازی باید یک تعریف یکسان از فرهنگ داشته باشیم. ما اینجا گردهم آمدیم تا براساس هدف و چشم انداز تعین شده پیش برویم و هدف گذاری پیشرفتی در کار حاصل نخواهد شد.