۴۸ درصد حوادث رانندگی مازندران را عابران پیاده رقم میزنند
به گزارش گروه جامعه ،سردار"سیدمحمود میرفیضی" در حاشیه جلسه قرارگاه کاهش تصادفات استان مازندران اظهار داشت: ۴۸ درصد حوادث رانندگی مازندران را عابران پیاده و ۳۱ درصد را راکبان موتورسیکلت تشکیل میدهند.
فرمانده انتظامی استان مازندران با تاکید بر رعایت قوانین و مقررات راهنمایی و رانندگی از سوی کاربران ترافیک، تصریح کرد: انتظار پلیس از خانوادهها و شهروندان این است که با رعایت قوانین و مقررات راهور پلیس را در برقراری نظم و امنیت یاری کنند.
سردار میرفیضی با اشاره به اینکه آموزش و مشارکت همگانی، محوریترین راهبرد ارتقاء فرهنگ ترافیک است، اظهار داشت: تردیدی نیست که سازمان هایی، چون آموزش و پرورش در زمینه فرهنگ سازی هدفمند، شهرداریها در بستر مهندسی ترافیک و نیز اورژانس و هلال احمر در بحث کمک رسانی فوری، در اجرای ماموریتهای پلیس راه و راهور، همواره از جایگاه ویژهای برخوردار هستند.
فرمانده انتظامی استان مازندران با اشاره به اینکه برابر بررسی آماری، بیشترین فراوانی سنی عابران پیاده در حوادث رانندگی بالای ۵۰ سال است، اظهار کرد: متاسفانه به دلیل برخی مشکلات در تعبیه پلهای عابر پیاده که اغلب از پلههای فلزی استفاده شده و عدم توانایی افراد مسن در استفاده از این پل ها، ضرورت تغییر، اصلاح و ارتقای کیفی پلهای عابر پیاده در معابر درون و برون شهری مورد تاکید است.
سردار میرفیضی با اشاره به اینکه بیشترین صدمات ناشی از حوادث رانندگی در راکبان موتورسیکلت از ناحیه سر است، استفاده از کلاه ایمنی از سوی راکبان موتورسیکلت را در کاهش و پیشگیری از این حوادث مهم دانست.
فرمانده انتظامی استان مازندران در بخشی دیگر از سخنان خود به موضوع طرح تابستانه پلیس اشاره کرد و افزود: یکی از محورهای مهم طرح تابستانه پلیس، برقراری نظم و انضباط ترافیکی در معابر عمومی و محورهای مواصلاتی استان به ویژه در مناطق توریستی و مسافر پذیر، تفرجگاهها و شهرهای ساحلی استان است.
وی یکی از محورهای این طرح را برخورد با تخلفات راهور و پیشگیری و کاهش حوادث رانندگی برشمرد و افزود: پلیس راهنمایی و رانندگی و پلیس راه باید با استفاده از همه ظرفیتهای درون و برون سازمانی نسبت به ارتقاء فرهنگ ترافیک در سطح جامعه گام بردارند.