سایه خشونتهای خانگی بر سر زنان در انگلیس/ ایندیپندنت: شمار زنانی که در انگلیس قربانی رفتار خشونت آمیز میشوند شوکه کننده است
آمارها نشان میدهد از هر ۴ زن انگلیسی یک نفر خشونت خانگی را در زندگی تجربه میکند و این در حالی است که خشونتهای خانگی علیه زنان از سال ۲۰۱۰ تا کنون به بالاترین سطح خود در انگلیس رسیده است.
به گزارش گروه بین الملل ، آمارهای انتشار یافته درباره خشونت خانگی علیه زنان در سال ۲۰۱۸ نشان میدهد ۱۳۹ زن در انگلیس قربانی خشونتهای خانگی از سوی شریک زندگیشان شدند.
جرایم خانگی مرتبط با خشونت علیه زنان در حدود ۱۷ درصد از تمامی پیگریهای قانونی انجام شده در انگلیس و ولز را به خود اختصاص داده است.
به گزارش ایندیپندنت، با وجود آن که آمارها از کاهش ۴.۸ درصدی خشونت خانگی علیه زنان خبر میدهد، اما اتهامات از سال ۲۰۱۰ به بالاترین میزان خود رسیده است.
شمار زنانی که در انگلیس قربانی رفتار خشونت آمیز در خانه میشوند، شوکه کننده است. از هر ۴ زن انگلیسی یک نفر این نوع از خشونت خانگی را در طول زندگی خود تجربه خواهند کرد.
در این کشور هر هفته ۲ زن به دست شریک زندگی فعلی یا سابقشان به قتل میرسند. زنان جامعه انگلیس از ساختارهای حاکم که قرار است حامی حقوق آنان باشد، سرخورده و نا امید شدهاند.
اسامی تمامی زنانی که قربانی خشونت از سوی مردان میشوند، باید در اذهان این جامعه حک شود. آگاهی از این موضوع که این نوع از خشونت علیه زنان همیشه اتفاق میافتد بسیار تاسف برانگیز است.
امروز جامعه انگلیس شاهد عبور لایحه خشونت خانگی علیه زنان از پارلمان با تاخیر بسیار زیاد است. این لایحه خشونت خانگی را از لحاظ قانونی تعریف میکند و مواردی همانند سوء استفاده جنسی، رفتارهای زورگویانه در کنترل مالی و عاطفی زنان را برای اولین بار در زیر مجموعه این نوع از خشونت علیه زنان قرار میدهد.
به نظر میرسد به تصویب رساندن این لایحه امری مهم برای حمایت از زنان جامعه انگلیس باشد، پس چرا موسسات خیریه آن را محکوم میکنند؟
در صورتی که این لایحه سالها قبل معرفی میشد، میتوانست جان صدها زنی را که قربانی خشونت خانگی میشوند را نجات بدهد.
واقعیت آن است که بدون تخصیص بودجه کافی برای به ثمر رسیدن، این لایحه هم دچار سرنوشتی بسیاری از قوانینی میشود که نمیتواند به طور کامل تحقق یابد. در نتیجه انگلیس شاهد زنانی در جامعه خواهد بود که همچنان مورد ضرب و شتم قرار گرفته، به قتل میرسند و مجبورند با زورگویی مردان دست و پنجه نرم کنند.
بسیاری از سازمانهای حامی حقوق زنان حذف ارائه خدمات به قربانیان خشونتهای خانگی و تخصیص بودجه بسیار ناچیز را به شدت محکوم کردند.
پوشش رسانهای خبرهای مربوط به خشونتهای خانگی، تجاوز، ازدواج اجباری میتواند از زنان بی شماری محافظت کند، اما این در حالی است که انگلیس همچنان وقت تلف کرده و اقدامی انجام نمیدهد.
سایر موسسات خیریه بر این باورند که لایحه مبارزه با خشونتهای خانگی علیه زنان کمتر از آن چیزی است که انگلیس برای تصویب این لایحه در دست دارد، این لایحه برای حمایت زنان مهاجر، سیاه پوست و اقلیتهای قومی با شکست رو به رو خواهد شد.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *