کاهش سرانه مصرف شیر در جامعه
به گزارش گروه فضای مجازی ، وحید مفید، مدیرکل فرآوردههای غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو تاکید کرد: طبیعی است که هرچه قیمت شیر بالاتر برود، میزان مصرف آن نیز کاهش مییابد و این نگران کننده است، چرا که شیر ارزانترین منبع تامین پروتئین حیوانی مردم به شمار میرود.
وی ادامه داد: سازمان غذا و دارو در ستاد تنظیم بازار توصیههایی داشته است تا راهکارهایی اتخاذ شود که تامین شیر برای افراد کم درآمد، حمایت شود.
مفید با اشاره به نقش کلسیم موجود در شیر در پیشگیری از بیماریهایی مانند پوکی استخوان، خاطرنشان کرد: سرانه استاندارد سالانه مصرف شیر برای هر نفر ۱۶۰ کیلوگرم است، اما اعداد و ارقام فعلی، نصف این میزان مصرف را در کشور نشان میدهند.
مدیرکل فرآوردههای غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو تصریح کرد: اکنون نیز با گرانتر شدن محصولات لبنی باید این آمار دوباره مورد بررسی قرار گیرد.
مفید در ادامه به بازرسیهای مداوم از کارخانجات مواد غذایی اشاره کرد و گفت: افزودن هرگونه ماده غیرمجاز به محصولات غذایی موجب توقف خط تولید آن خواهد شد و پرونده آن به تعزیرات ارجاع میشود.
وی با بیان اینکه تخلفاتی در کارخانجات غذایی مشاهده شده، اما تعداد آن بسیار محدود و معدود بوده است، تاکید کرد: در صورت مشاهده تخلف با ارجاع پرونده به مراجع قضائی تا زمان تعیین تکلیف، کارخانه متخلف بازگشایی نخواهد شد.