سال ۹۷، ۶۰ هزار صندوق صدقه در معابر جمع آوری شد
سید احسان گتمریان، مدیرکل هماهنگی امور اجرایی مشارکتهای کمیته امداد در گفت و گو با خبرنگار گروه جامعه ، در توضیح الکترونیکی کردن صندوق صدقات گفت: الکترونیکی کردن صندوق صدقات در واقع الکترونیکی کردن دریافت صدقات است.
وی در ادامه بیان کرد: در روشهای مختلف به صورت الکترونیکی دریافت صدقات داریم.
شیوه پرداخت صدقه پیامکی
وی در ادامه درباره اولین روش که پرداخت صدقه پیامکی است گفت: به این صورت که صدقه پیامکی یک پیامک با ارسال عدد یک به سر شماره ۸۸۷۷ ارسال میکند و بعد منویی میآید و یکی از سرویسها را انتخاب می کنند. سرویس ها روزانه ۱۰۰ تومان، ۳۰۰ تومان و ۵۰۰ تومان را خیرین می توانند انتخاب کنند و بعد از فعال شدن به صورت روزانه یک پیامک محتوایی برای شما ارسال میشود و بر اساس این پیامک محتوایی این مبلغ روی قبض شماره تلفن می آید و در تلفنهای اعتباری از موجودی سیم کارت کم میشود.
وی درباره شیوه پرداخت صدقه پیامکی گفت: این روش سادهترین روش و کاراترین روش باشد، چون نیاز به گوشی هوشمند ندارد و نیازی به اینترنت ندارد و به صورت روزانه کم میشود و صدقه منظور میشود. در تمام ایلیگیشنهای پرکاربرد گزینه صدقه را به تفکیک شهرستان داریم.
شیوه پرداخت صدقه با کدهای ussd
گتمریان در ادامه درباره پرداخت صدقه با کدهای ussd بیان کرد: این صدقه امتداد ندارد و با هر بار مراجعه قابل پرداخت است.
وی گفت: با شماره گیری #۸۸۷۷* از طریق هر گوشی منوی خدمات باز میشود و گزینه ۲ صدقات است و علاقه مندان کد استان و شهرستان را انتخاب و صدقه را به هر مبلغی پرداخت میکنید.
شیوه پرداخت صدقه تلفنی
وی درباره صدقه تلفنی گفت: تلفن گویای ۰۹۶۸۷۷ که در این شیوه وقتی تماس بگیرید برابر با منو وارد میشوید و خدمات کمیته امداد را مشاهده میکنید و صدقه را انتخاب میکنید و شماره کارت را وارد میکنید و مبلغ مورد نظر را پرداخت میکنید.
وی در ادامه در پاسخ به این سوال که تاکنون چه تعداد صندوق صدقه از سطح شهر جمع آوری شده است گفت: سه دسته صندوق صدقه داریم، اصفاف، منازل و اماکن. صندوق های اماکن (مترو ترمینال آپارتمانها برجهای مسکونی و تجاری) در حل تولید و رشد هستند این صندوقها به دلیل اینکه امنیت دارد با اقبال بیشتری رو به رو شده اند.
وی در ادامه بیان کرد: در صندوق معابر به سمت کاهش رفته ایم، چون مردم انتقاد دارند که وقتی صدقه به این صندوقها واریز میشود توسط برخی به سرقت میرود. در طرح کاهش صندوق ها نقاط آسیب زا در کل کشور شناسایی شد و سال گذشته ۶۰ هزار صندوق صندقه در معابر جمع آوری شد.
وی در ادامه درباره شیوه انتخاب جمع آوری صندوق های معابر گفت: در مکان هایی که پر رفت و آمد نیستند، مکان هایی که در دید دوربین شهری و عموم مردم نیستند، مکان هایی که تراکم صندوق صدقات داشتیم، مکان هایی که احتمال به سرقت رفتن صدقات مردم بیشتر بوده است صندوق های جمع آوری شد و جانماییهای جدیدی شد.
وی در ادامه بیان کرد: تمرکز به سمت صندوق های اماکن برده شده است.
وی در ادامه تاکید کرد: صندوقهای خانگی همچنان پابرجا باقی خواهند ماند.