تشریح مهمترین دلایل برگزار نشدن کرسیهای آزاد اندیشی در دانشگاهها
خبرگزاري ميزان: دبير دفتر تحكيم وحدت محدوديتهای آيين نامهای وزارت علوم را مهمترین دلیل برگزار نشدن كرسيهاي آزاد انديشي در دانشگاهها دانست.
خبرگزاری میزان -
علي بياني در گفتوگو با خبرنگار اجتماعي ميزان، درباره برگزاري كرسي هاي آزاد انديشي در دانشگاهها اظهار كرد: كرسي آزاد انديشي ايده آل در صورتي شكل ميگيرد كه عقيدههای دانشجويان درباره موضوعات مختلف آزادانه مطرح شود.
وي در ادامه بيان كرد: دانشجويان نبايد ترس مطرح كردن انديشه و عقايد خود را داشته باشند.
دبير تحكيم وحدت با بيان اين مطلب كه وازرت ذلتعلوم با ابلاغ آيين نامههاي دست و پا گير برگزاري كرسي آزاد انديشي را بسيار محدود كرده است، تصريح كرد: وزارت علوم اجازه برگزاري این برنامهها را به ما نميدهد وبراي اجراي هر كرسي طبق ابلاغ آيين نامه وزارت علوم به دانشگاهها، بايد به دنبال موافق و مخالف موضوعي باشیم كه قرار است، مطرح شود همچنین سخت گیریهای زیاد دیگری نیز در این رابطه وجود دارد.
بياني خاطرنشان كرد: به دليل افزایش سختگيريها از سوی وزارت علوم دانشجويان و تشكل ها ترجيح میدهند این برنامهها را برگزاری نکنند.
وي با اشاره به اينكه حداقل زمان مجوز براي برگزاري كرسي ها ١٥روز است، ادامه داد: دانشجويان بايد در صورت بروز هر مشکلی به دلیل مدت دار بودن مجوز در این بازه زمانی کوتاه باید کرسی مورد نظر را برگزار کنند و ان را به تاخیر نیاندازند.
دبير دفتر تحكيم وحدت با انتقاد از موضوعات كرسي هاي آزاد انديشي بيان كرد: دانشجويان براي گرفتن مجوز بيشتر موضوعات ابتدايي را پي گيري مي كنند كه اين خروجي خوبي به طور حتم بعد از برگزاري كرسيها نخواهد داشت.
بياني در ادامه گفت: در حال حاضر موضوعات سطحي كه در حد يك مناظره هم نيست به اسم كرسي آزاد انديشي در دانشگاهها برگزار ميشود.
وي در خاتمه علت اصلي برگزار نشدن كرسي هاي آزاد انديشي را سخت گیریهای آيين نامه وزارت علوم براي برگزاري اين كرسي دانست و افزود: این در حالی است که ما به عنوان دانشجو و سازندگان فردای جامعه وظيفه داريم كرسيها را در دانشگاهها برگزار كنيم و با انتخاب موضوع مناسب به دنبال مجوز براي برگزاري آن باشيم.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *