همکاری مدارس مهارتی دانشگاه آزاد با قوه قضائیه/ در کشور‌های پیشرفته ۲۵ درصد از جمعیت جوان به دنبال تحصیل نظری می‌روند

4:00 - 29 خرداد 1398
کد خبر: ۵۲۶۲۰۴
دسته بندی: جامعه ، عمومی
علیرضا منظری توکلی گفت: رشته حقوق را با مشورت همکاران قوه قضائیه در مدارس عالی مهارتی تشکیل دادیم و این مدارس به وسیله‌ی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب که از قطب‌های آموزش حقوق در کشور هست تاسیس و اداره می‌شود.

علیرضا منظری توکلی معاون آموزش‌های عمومی و مهارتی دانشگاه آزاد اسلامی در گفت و گو با خبرنگار گروه جامعه ، درباره وضعیت رشته حقوق در مدارس مهارتی دانشگاه آزاد و همکاری دانشگاه با قوه قضائیه گفت: اولین مدرسه‌ی مهارتی که توسط دانشگاه آزاد تشکیل شد مدرسه عالی مهارتی حقوق بود.

وی در ادامه بیان کرد: رشته حقوق را با مشورت همکاران قوه قضائیه در مدارس عالی مهارتی تشکیل دادیم و این مدارس به وسیله‌ی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب که از قطب‌های آموزش حقوق در کشور هست تاسیس و اداره می‌شود.

منظری توکلی در ادامه درباره شیوه آموزش به این دانشجویان در این مدارس گفت: این مدرسه به صورتی است که در یک کلاس ۲۵ تا ۳۰ دانشجو حضور می‌یابند. در این کلاس دانشجویان وارد فضایی می‌شوند و هر کس نقشی را اختیار می‌کند یک نفر شاکی یکی متشاکی یکی رئیس دفتر و قاضی و هر کسی یک نقشی را اختیار می‌کند و بعد نقش‌ها جا به جا می‌شوند و با هدایت استاد نقش‌های مختلف را مدیریت می‌کنند و بعد از خروج خبره گی لازم برای اداره یک جلسه محاکمه را کسب می‌نمایند.

وی در ادامه درباره وضعیت اشتغال دانشجویان مدارس مهارتی بیان کرد: بهترین راه ایجاد اشتغال توسعه مهارت آموزی و آموزش‌های فنی و حرفه‌ای است و آموزشگده‌های فنی و حرفه‌های دانشگاه آزاد از کسانی که دوست دارند تکنیسین ماهر شوند و بتوانند بعد از فراغت از تحصیل در دوره دبیرستان وارد بازار کار شوند و این می‌توانند خیلی کمک کند. در بیشتر کشور‌های پیشرفته وضعیت همین است.

وی در ادامه بیان کرد: در کشور‌های پیشرفته تنها ۲۵ درصد از جمعیت جوان به دنبال تحصیل نظری می‌روند و بقیه حدود ۷۵ درصد افراد در دوره‌های تکنیسینی ترییت می‌شوند و به عنوان تکنیسینی ماهر و مشغول به کار می‌شوند.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *