گلایه تند بازیگر سریال «بانوی عمارت» از وضعیت سینما/واکنش نوابصفوی به اظهار نظر هنرمندان در فضای مجازی
به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی ، بیست و ششمین روز از خرداد ماه ۱۳۹۸ با اخبار و حاشیههای فراوانی در عرصه فرهنگ و هنر روبرو بود که از جمله مهمترین آنها میتوان به صحبت های حسام نواب صفوی در خصوص اظهار نظر هنرمندان در فضای مجازی اشاره کرد.
اتهام سرقت ادبی به من زدند/حضور نابازیگران در سینما ظلم در حق بازیگری است
بازیگر پیشکسوت سینما و تلویزیون گفت: متاسفانه بدون اینکه تحقیقی کنند به من تهمت سرقت ادبی زدند که اصلاً کار درستی نبود؛ حتی به فرهاد قائمیان بازیگر فیلم "رنج و مستی" گفته بودند که یک بازیگر دیگری جایگزینش شده و این حرفها باعث شد که ما در فیلم فرهاد قائمیان را نداشته باشیم.
به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی ، از آخرین باری که جهانگیر الماسی بازیگر سینما و تلویزیون را در فیلم و سریال دیدیم زمان زیادی میگذرد و این روزها در کمتر کار سینمایی و یا تلویزیونی نقشی داشته است.
به همین مناسبت خبرنگار گروه فرهنگی ، با جهانگیر الماسی به گفتوگو نشسته و علاوه بر دلایل کم کاری وی، در خصوص وضعیت فعلی سینما و بازیگری سوالاتی را مطرح کرده که به شرح زیر است:
میزان: کمی در مورد فعالیتهای اخیر خود بگویید، این روزها مشغول چه کاری هستید؟
الماسی: در این چند سال اخیر اهدافی غیر از هنر باعث شده ارزشهای هنری به جهتهای دیگری متمایل شود، بر این اساس طبیعی است که کسانی چون من بیکار شوند، در هر حال این روزها بیشتر از بازیگری مشغول استراحت و نگارش فیلمنامه هستم، البته صحبتهایی بابت ساخت فیلمنامه رنج و سرمستی هم شده اما همچنان ادامه دارد.
میزان: برگردیم به بازیگری، مهمترین اولویتهای شما برای انتخاب یک نقش چیست؟
مهمترین اولویت من برای نقش طبیعتاً فیلمنامه کار است و نقشی را که من باید در آن فیلم ایفا کنم، حتی بیشتر از گروه و دستمزد برای من نقش مهم است.
میزان: شما سینما را از تئاتر شروع کردید، چرا این روزها کمتر شما را در صحنه تئاتر میبینیم؟
الماسی: بله من از کودکی کار نمایش میکردم و با تئاتر به بازیگری علاقهمند شدم، اما متاسفانه به دلیل بی مهریهایی که این اواخر دیدم در دو کار تئاتری که انجام دادم و یکی هم که بعد از یک ماه تمرین حتی منجر به اجرا هم نشد، سعی کردم با دقت و وسواس انتخاب کنم و در حال حاضر هم پیشنهاد جدیدی ندارم.
میزان: در مورد فعالیتتان در عرصه کارگردانی بگویید؟
الماسی: من فیلمسازی را در سال ۱۳۷۱ شروع کردم، و اولین فیلم کوتاهم نیز فیلمی به نام «زمینی برای علی» بود، در این فواصل نیز فیلمهای مختلفی برای تلویزیون و جاهای مختلف ساختهام، اما فیلم «رنج و سرمستی» اولین تجربه بنده در مقام کارگردانی در سینمای حرفهای است.
برای مشاهده ادامه این خبر اینجا کلیک کنید.
پول بادآورده سینما را به این روز انداخته است/در دستور کار اهالی سینما نیستم و کمکارم
بازیگر سریال "بانوی عمارت" گفت: پول های باد آورده سینما را به این روزگار انداخته است، پولهایی که بدون برنامهریزی آمده و بدون فکر کردن به بازگشت سرمایه فقط و فقط خرج میشوند.
رامتین خداپناهی بازیگر سینما، تئاتر و تلویزیون در گفتوگو با خبرنگار گروه فرهنگی ، درخصوص آخرین فعالیتهای خود در عرصه بازیگری گفت: متاسفانه و یا خوشبختانه هیچ گونه فعالیتی ندارم و در حال حاضر کم کار یا بهتر بگویم بیکارم.
وی با اشاره به پیشنهادات حضور در سینما و تلویزیون برای خود تاکید کرد: البته این طور نبوده که هیچ پیشنهادی نباشد اما آنقدر کم کیفیت و کمرنگ بوده که ترجیح دادهام به هیچ وجه آنها را قبول نکنم، دو اثر سینمایی هم به تازگی پیشنهاد شد که حتی قرارداد هم بستیم اما سرمایه گذار پا پس کشید و پروژه تعطیل شد.
بازیگر سریال "بانوی عمارت" درباره میل خود برای کارگردانی سینما افزود: طبیعتاً کارگردانی در سینما و یا تلویزیون کار راحتی نیست اما با این وجود به شدت دوست دارم این اتفاق را تجربه کنم، دو فیلمنامه کاملاً آماده هم دارم اما متاسفانه نزدیک به هفت ماه به دنبال سرمایه گذار و یا تهیه کننده بودهایم اما هنوز موفق به پیدا کردن آنها نشده ایم.
وی در همین راستا ادامه داد: وقتی فیلمنامه را پیش دوستان می برم همه در حد حرف هستند اما به محض اینکه پای عمل به میان میآید هرکدام به نحوی عقب میکشند، به همین دلیل همچنان ساخت فیلمم به تعویق افتاده است.
بازیگر فیلم "کروکودیل" درباره حضور کمرنگ خود در سینما تاکید کرد: در سینما هرکسی لابی، گروه و دسته خود را دارد و اگر کسی خارج از این گروهها باشد باید همیشه پشت صف بایستد؛ من هم عضو لابی خاصی نیستم که بخواهم تند به تند در آثار حضور پیدا کنم.
برای مشاهده ادامه این خبر اینجا کلیک کنید.
ابتذال دسته جمعی در فیلم «ما همه با هم هستیم»/سقوط آزاد کمال تبریزی در سینما
افول کمال تبریزی از آثار درخشانی همچون مهر مادری، یک تکه نان، شیدا و فرش باد به اثری با نام «ما همه با هم هستیم» چیزی نیست جز سقوط آزاد سینمای ایران در دهههای اخیر، اتفاقی که حتی دبیر جشنواره بین المللی فیلم فجر یعنی رضا میرکریمی هم به عنوان تهیه کننده به آن تن داده است.
به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی ، فیلم سینمایی "ماه همه با هم هستیم" تازهترین ساخته کمال تبریزی در حال حاضر اکران در سینماهای تهران و شهرستانها را پشت سر گذاشته و تاکنون مرز ۴ میلیارد تومان فروش را در کمتر از ۱۰ روز پشت سر گذاشته است.
این موفقیت در گیشه در حالی برای کمال تبریزی اتفاق میافتد که این فیلم رکورد پرتعدادترین بازیگران مطرح در یک اثر سینمایی را به خود اختصاص داده و در راستای سینمای گیشه توانسته مخاطبان بسیاری را با خود به سالن بکشاند.
جدیدترین فیلم کمال تبریزی به معنای کامل یک ابتذال واضح و کامل در سینمای امروز و نابودی یک کارگردان صاحب سبک در تن دادن به موج گیشه زدگی است، کارگردانی که آثار معتبری را در کارنامه داشته و حالا دل به دریای بلیت فروشی زده و هرچه از خود به یادگار گذاشته را نابود کرده است.
ما همه با هم هستیم، اما نکته قابل تامل دیگری نیز دارد، حضور مهران مدیری و محمدرضا گلزار در این دست آثار اتفاق عجیبی نیست، حتی جواد عزتی و پژمان جمشیدی نیز سالهای گذشته را با آثار گیشهای پشت سر گذاشته اند، اما در فهرست بازیگران این اثر نامهایی دیده میشود که مشخص نیست به چه دلیل به حضور در این فیلم جواب مثبت داده اند.
البته ورود سرمایههای میلیاردی به سینما و ارائه دستمزدهای نجومی هر بازیگری را در هر سطح به وسوسه انداخته است، سیر حضور بازیگران، نویسندگان و کارگردانان سینما که پیشتر در آثار معتبر همکاری میکردند به سوی آثار گیشه زده زنگ خطر بزرگی را برای آینده این هنر به صدا در آورده است.
برای مشاهده ادامه این خبر اینجا کلیک کنید.
هنرمندان ادب و شخصیت خود را در فضای مجازی حفظ کنند/وقتی اطلاعات نداریم نظر ندهیم
بازیگر سریال "کیف انگلیسی" گفت: نه تنها در ایران بلکه در هر جای دنیا هنرمندان الگوی قشرهای مختلفی از جامعه هستند و رفتار و کردارشان در جامعه تاثیرگذار خواهد شد، در فضای مجازی رعایت کردن ادب و شخصیت هنرمند در ابتدا از سوی خودش واجب است، هنرمندان نشانههای خوبی از یک کشور هستند.
حسام نواب صفوی بازیگر سینما در گفتوگو با خبرنگار گروه فرهنگی ، در خصوص آخرین فعالیتهای خود در عرصه بازیگری گفت: به تازگی بازی در سریالی بینالمللی به نام هفت شهر عشق را به پایان رساندم که تولید آن در کشورهای همسایه اتفاق افتاد.
وی در همین راستا ادامه داد: همچنین بازی در یک پروژه سینمایی را قبول کردهام که هم اکنون در مرحله پیش تولید است و نمیتوانم اطلاعات بیشتری در مورد آن ارائه کنم، این فیلم از ابتدا هدف رسیدن به جشنواره فیلم فجر را نداشته و به احتمال فراوان اکران بینالمللی گسترده خواهد داشت.
این بازیگر سینما درباره روند انتخاب نقش در کارنامه کاری خود تاکید کرد: در سینمای ایران با هر کارگردان و هر طیفی کار کردهام، بعد از موفقیت اکران "نهنگ عنبر ۲" و همچنین فیلم کودک "پیشونی سفید" دنبال سوژه تکراری نیستم و نمیخواهم خودم را در سینما تکرار کنم، به همین دلیل قویاً به دنبال سوژهای جدید برای بازی در سینما هستم.
وی در همین رابطه اضافه کرد: در حال حاضر به دنبال یک اتفاق نو در سینمای ایران هستم، به طور مثال بیست سال است که از ساخت کیف انگلیسی میگذرد، پس از آن با کارگردانان مطرحی کار کردم بنابراین ترجیح میدهم آن شروع خوب و کارنامه همکاری با این بزرگان را خراب نکنم.
بازیگر سریال "کیف انگلیسی" درباره وضعیت بازیگری در سالهای گذشته افزود: از نظر من وضعیت بازیگری قبلاً بسیار بهتر از وضع کنونی بود، فیلمبرداری آثار به صورت نگاتیو بود و همین حساسیتهای فراوانی ایجاد میکرد و کارگردانان هر بازیگری را جلوی دوربین نمیبردند، اما امروز وضعیت کاملاً عوض شده است.
برای مشاهده ادامه این خبر اینجا کلیک کنید.
گمانهزنیها برای حضور ابراهیم حاتمیکیا در سی و هشتمین جشنواره فیلم فجر ادامه دارد
بر اساس آخرین شنیدهها «ابراهیم حاتمیکیا» کارگردان برجسته سینمای ایران مدتی است که پیش تولید جدیدترین اثر سینمایی خود را آغاز کرده است.
به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی ، بر اساس آخرین شنیدهها "ابراهیم حاتمیکیا" کارگردان برجسته سینمای ایران مدتی است که پیش تولید جدیدترین اثر سینمایی خود را آغاز کرده است.
حاتمی کیا آخرین بار در مراسم افتتاحیه سی و هفتمین جشنواره جهانی فیلم فجر حضور یافت و در آن زمان هم هیچ صحبتی در خصوص ساخت فیلم جدید خود اعلام نکرد، حال اذهان عمومی و اهالی سینما در انتظار نخستین اخبار از تازهترین ساخته کارگردان فیلم بادیگارد هستند.
طی سالهای گذشته حاتمیکیا نشان داده که برای ساخت هر فیلم به دو سال وقت نیاز دارد، فاصله زمانی ساخت فیلم سینمایی "چ"، "بادیگارد" و "به وقت شام" هر کدام دو سال بود و حالا بر اساس همین فرمول به احتمال فراوان این کارگردان پیشکسوت امسال باید فیلم جدید خود را به جشنواره فیلم فجر برساند.
حاتمی کیا که طی سالهای گذشته موضع انقلابی خود را بارها اعلام کرده حالا در فیلم جدیدش شاید بار دیگر سراغ مسئلهای استراتژیک و جدی برود، اتفاقی که در سه اثر قبلی این کارگردان به خوبی به چشم می خورد.