ارتقاءکیفیت روغن‌های نیمه جامد در دستور کار وزارت بهداشت/ کاهش اسید چرب ترانس در روغن‌ها به کمتر از 2درصد

10:03 - 11 خرداد 1394
کد خبر: ۵۲۴۵۶
دسته بندی: جامعه ، عمومی
خبرگزاری میزان: کارشناس دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت از برنامه ریزی این وزارتخانه برای بهبود کیفیت در نمودار مصرفی روغن نیمه جامد خبر داد و گفت: همچنین کاهش اسید چرب ترانس در روغن‌ها به کمتر از دو درصد در دستور کار قرار دارد.


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *