آمریکا مسیر «مذاکره زیر فشار» را دنبال می‌کند/ تجارب عراق و لیبی مقابل دیدگان ماست

7:01 - 13 خرداد 1398
کد خبر: ۵۲۲۵۰۲
دسته بندی: سیاست ، دفاعی و مقاومت
معاون سیاسی دفتر عقیدتی سیاسی فرماندهی کل قوا گفت: با توجه به اینکه آمریکایی‌ها مسیر «مذاکره زیر فشار» را دنبال می‌کنند، رهبر معظم انقلاب اسلامی پیشاپیش با به کار بردن اطلاق «ناموسی» برای توان دفاعی کشور، این موضوع را به کلی از دستور خارج کردند.

آمریکایی‌ها مسیر «مذاکره زیر فشار» را دنبال می‌کنند/ تجارب عراق و لیبی مقابل دیدگان ماستسردار «رسول سنایی‌راد» در گفت‌وگو با خبرنگار گروه سیاسی ، اظهار کرد: استفاده از مفهوم «ناموسی» برای توان دفاعی و نظامی جمهوری اسلامی ایران از سوی رهبر معظم انقلاب اسلامی، در حقیقیت گره زده این موضوع با مفهوم «غیرت ملی» تفسیر می‌شود.

وی افزود: از جمله محور‌های هدف‌گذاری شده توسط آمریکایی‌ها برای انجام مذاکره، «توان موشکی» و «عمق منطقه‌ای» جمهوری اسلامی ایران است که این دو در قالب قدرت دفاعی جمهوری اسلامی ایران تعریف می‌شوند.

معاون سیاسی دفتر عقیدتی سیاسی فرماندهی کل قوا ادامه داد: با توجه به اینکه آمریکایی‌ها مسیر «مذاکره زیر فشار» را دنبال می‌کنند، رهبر معظم انقلاب اسلامی پیشاپیش با به کار بردن اطلاق «ناموسی» برای توان دفاعی کشور، این موضوع را به کلی از دستور خارج کردند.

سردار سنایی‌راد تاکید کرد: اگر ما در حیطه توان دفاعی کشور مذاکره کنیم و امتیازی بدهیم در حقیقت ابزار گرفتن هرگونه امتیاز را از دست داده‌ایم و زمینه را برای تداوم فشار‌های بیشتر دشمن فراهم کرده‌ایم.

وی با بیان اینکه دو تجربه لیبی و عراق در مقابل دیدگان ما قرار دارد، گفت: بعد از آنکه در دوران قذافی، لیبی پذیرفت که تاسیسات هسته‌ای خود را تعطیل کند، آمریکا برای رفع دغدغه‌های متحدان اروپایی خود، بر روی توان موشکی لیبی دست گذاشت و «تونی بلر» نخست وزیر وقت انگلیس تعهد داد که اگر مشکلی در عرصه دفاعی لیبی پیش بیاید، انگلیس از لیبی دفاع کند، ولی جالب بود زمانی که در سال ۲۰۱۱ تهاجم به لیبی صورت گرفت، انگلیس از جمله کشور‌های عضو ناتو بود که به لیبی حمله کرد.

معاون سیاسی دفتر عقیدتی سیاسی فرماندهی کل قوا با بیان اینکه در عراق هم آمریکایی‌ها با بهانه خلع سلاح شیمیایی عراق، تمامی مراکز نظامی این کشور را شناسایی و توانایی نظامی آن‌ها را برآورد کردند، گفت: آمریکا پس از اطمینان خاطر از اوضاع نظامی عراق، تهاجم همه جانبه خود را به این کشور آغاز کرد و عراق هم که فاقد توانایی نظامی لازم بود به سرعت به اشغال آمریکا درآمد.

سردار سنایی‌راد در پایان با بیان اینکه حاصل اشغال چند ساله عراق توسط آمریکا، صد‌ها هزار کشته و آواره و ترور صد‌ها دانشمندان عراقی بود، خاطرنشان کرد: اگر زمانی اسرائیلی‌ها با حمله نظامی به تاسیسات اتمی عراق به صنعت هسته‌ای این کشور ضربه می‌زدند، بعد از اشغال آمریکا شاهد بودیم که صد‌ها دانشمندان هسته‌ای عراق در خاک کشور خودشان ترور شدند.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *