«سنبل آبی» سرطانزا‌ست/ زنان و شانه‌های یخ زده/ عوارض افراط در استفاده از مواد ضد تعریق

14:03 - 12 خرداد 1398
کد خبر: ۵۲۲۴۲۲
«سنبل آبی» سرطانزا‌ست، نخرید، زنان و شانه‌های یخ زده، عوارض افراط در استفاده از مواد ضد تعریق، اعلام ساعت کار داروخانه‌های هلال‌احمر اعلام شد و... گزیده‌ای از اخبار در بسته سلامت امروز است.

«سنبل آبی» سرطانزا‌ست/ زنان و شانه‌های یخ زده/ عوارض افراط در استفاده از مواد ضد تعریقبه گزارش خبرنگار گروه فضای مجازی ، «سنبل آبی» سرطانزا‌ست، نخرید، زنان و شانه‌های یخ زده، عوارض افراط در استفاده از مواد ضد تعریق، اعلام ساعت کار داروخانه‌های هلال‌احمر اعلام شد و... گزیده‌ای از اخبار در بسته سلامت امروز است که در ادامه می‌خوانید.

• «سنبل آبی» سرطانزا‌ست، نخرید
رئیس گروه گیاهی سازمان حفاظت محیط زیست با اشاره به سمی بودن سنبل آبی از مردم خواست از خرید این گیاه خودداری کنند.«سنبل آبی» سرطانزا‌ست، نخرید. به گزارش فارس، مریم مغانلو با بیان اینکه سنبل آبی سرطان‌زاست گفت: ریشه‌های این گیاه جاذب آلاینده‌ها، فلزات سنگین و مواد سمی است. وی افزود:این سنبل با سنبل‌های زینتی به لحاظ ظاهری و خصوصیات گیاه‌شناسی تفاوت دارد و نباید سنبل آبی را با سایر سنبل‌ها اشتباه بگیریم. رئیس گروه گیاهی دفتر ذخایر ژنتیکی سازمان حفاظت محیط زیست نسبت به خرید سنبل آبی هشدار داد و گفت: در سال‌های اخیر شاهد فروش گیاه سنبل آبی هستیم که متأسفانه به دلیل نبود اطلاعات کافی مورد استقبال شهروندان ایرانی قرار گرفته است.

• زنان و شانه‌های یخ زده
عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران با اشاره به اینکه ۷۰ درصد مبتلایان به شانه خشک یا یخ‌زده زنان هستند، گفت: این بیماری یک نوع بیماری نادر و مبهمی است که اغلب با گذشت زمان و درمان‌های طبی بهبود می‌یابد. به گزارش برنا، علی اکبر خورسندی اظهار داشت: بسیاری از افراد از شانه خشک رنج می‌برند که پزشکان از آن به عنوان کپسولیت چسبنده (التهاب پوشش اطراف مفصل) یا آماس کیسه‌های مفصلی یا التهاب تاندون‌ها یاد می‌کنند. وی افزود: این یک مشکل غیر معمولی در شانه است که باعث سختی و کاهش حرکات در شانه شده و نهایتا اغلب به یک درد اساسی در این قسمت منتهی می‌شود.

• عوارض افراط در استفاده از مواد ضد تعریق
عمل تعریق به بدن کمک می‌کند تا مواد سمی از بدن خارج شوند و دمای بدن را کنترل می‌کند، جلوگیری از عرق کردن برای سلامت ما بسیار خطرناک است. به گزارش برنا؛ ضدعرق‌ها با مسدود کردن غدد چربی پوست، جلوی تعریق را می‌گیرند، استفاده مداوم از محصولات ضد عرق منجر به بروز مشکل در میکروبیوم ما می‌شود؛ بنابراین بهتر است بیشتر از ۲ یا ۳ بار در هفته از این محصولات استفاده نکنید و قبل از خواب هم پوست خود را از این مواد پاک کنید.

• اعلام ساعت کار داروخانه‌های هلال‌احمر در تعطیلات ۱۴ تا ۱۷ خرداد
ساعت کاری داروخانه‌های هلال احمر همزمان با تعطیلات ۱۴ تا ۱۷ خرداد ۹۸ اعلام شد. به گزارش مهر، بر اساس اعلام روابط‌عمومی سازمان تدارکات پزشکی هلال احمر با توجه به تعطیلات روز‌های سه‌شنبه ۱۴ تا جمعه ۱۷ خرداد ۹۸، ساعت کاری داروخانه‌های هلال‌احمر به شرح ذیل اعلام شده است: داروخانه مرکزی در این تعطیلات از ساعت ۸ صبح تا ۱۳ باز است و نماینده بیمه نیرو‌های مسلح برای تایید نسخ در داروخانه حضور خواهد داشت. نماینده بیمه‌های تامین اجتماعی و بیمه سلامت در تعطیلات در داروخانه حاضر نبوده و بیماران برای تایید نسخ خود باید در این مدت به دفاتر مرکزی مراجعه کنند. داروخانه تهرانپارس در این ایام تعطیل است.
• اعزام ۶۰۰ پزشک متخصص به مناطق محروم کشور
معاون درمان وزارت بهداشت، از اعزام ۶۰۰ پزشک متخصص به مناطق محروم و کم برخوردار کشور خبر داد. به گزارش مهر، قاسم جان بابایی گفت: به منظور رفع کمبود پزشک متخصص در مناطق محروم و کم برخوردار کشور، ۶۰۰ پزشک متخصص به این مناطق اعزام شده اند. به گزارش مهر، وی با تاکید بر اینکه این پزشکان متخصص قرار است ۱۲ سال در مناطق محروم و کم برخوردار حضور داشته باشند، تصریح کرد: با برنامه ریزی‌های صورت گرفته، مشکل کمبود پزشک متخصص در مناطق محروم و کم برخوردار کشور، ظرف دو سه سال آینده تا حدود زیادی حل می‌شود.
• آب شرب سنندج از لحاظ سلامت مشکلی ندارد
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کردستان به گلایه برخی شهروندان مبنی بر کدر بودن آب شرب سنندج اشاره کرد و گفت: شاید گاهی مواقع آب توزیع شده در شبکه شهری دچار تغییر رنگ و بُو شود، اما از لحاظ سلامت هیچ مشکلی ندارد. به گزارش ایرنا، فرزام بیدارپور اظهار داشت: گاهی اوقات کیفیت آب شرب سنندج پایین آمده یا مواد آلی آن بیشتر می‌شود، اما شهروندان بابت سلامت آن نگرانی نداشته باشند.

• مصرف دخانیات در سیستان‌وبلوچستان فراتر از میانگین کشوری

رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زاهدان گفت: بر اساس مطالعات صورت گرفته ۲۰ درصد جمعیت سیستان وبلوچستان دخانیات مصرف می‌کنند که این رقم پنج درصد از میانگین کشوری بالاتر است. به گزارش ایرنا، محمد هاشمی شهری اظهار داشت: مصرف دخانیات در جامعه عامل بروز بیماری‌های قلبی، تنفسی و سرطان است و بیش از چهار هزار ماده شیمیایی در دود سیگار وجود دارد. وی با بیان اینکه ۴۰ درصد آسیب‌های ریه افراد ناشی از مضرات و مصرف دخانیات است، افزود: ۱۷ درصد زنان ۱۸- ۳۵ سال در سیستان و بلوچستان قلیان استفاده می‌کنند و این آمار زنگ خطری است که باید با استفاده از همه ظرفیت‌های موجود، فرهنگ سازی، آموزش و مشارکت مردم مصرف دخانیات در استان کاهش یابد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان بیان کرد: برونشیت مزمن، آسم و بیماری مزمن انسداد تنفسی؛ از جمله بیماری‌های است که براثر استعمال دخانیات بروز پیدا می‌کند.

• شیوع جهانی اختلالات تغذیه‌ای
روزانه در جهان ۲۳ نفر بر اثر عوارض جانبیِ اختلالات تغذیه‌ای جان خود را از دست می‌دهند. به گزارش ایسنا، اختلالات تغذیه‌ای از جمله مشکلات سلامت روان هستند که خطرناک بوده و زندگی فرد مبتلا را تهدید می‌کنند. همچنین در سراسر جهان تعداد افرادی که به این اختلال مبتلا می‌شوند رو به افزایش است. کارشناسان انجمن اختلالات تغذیه‌ای خاورمیانه معتقدند که موارد ابتلا به این اختلالات در جهان رو به افزایش است. این افزایش با گسترش شبکه‌های اجتماعی و رژیم‌های غذایی که به هنجار و نرم اجتماعی تبدیل شده‌اند، مرتبط است. این اختلال نگرانی جدی در حوزه سلامت به حساب می‌آید، زیرا عملکرد‌های حیاتی بدن را تحت تاثیر قرار می‌دهد. محدودیت غذایی و گرسنگی، افراط در ورزش کردن، تلاش برای دفع غذا‌های هضم شده از طریق روش‌های خطرناک از میان تمامی اختلال‌های سلامت روان کشنده‌ترین هستند و بیش از ۲۰ درصد از تمامی مبتلایان به این عارضه از مشکلات ناشی از اختلال خوردن جان خود را از دست می‌دهند.

 



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *