همه میگفتند عملیات باید به تعویق بیفتد جز شهید صیاد شیرازی
گروه سیاسی ؛ ۲۰ سال است که از شهادت امیر سپهبد «علی صیاد شیرازی» امیر سرافراز ارتش ایران و اسلام توسط منافقین کوردل میگذرد. امیری که هم در اخلاق نمونه بود هم در فرماندهی.
در کتابی که از سوی بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس و توسط سرتیپ دوم بازنشسته «ابوالقاسم کیا» گردآوری شده است، ابعاد مختلف شخصیتی و عملکردی شهید صیاد شیرازی به روایت چهرههای شناخته شده کشورمان نقل شده است.
بُرشهایی از این کتاب را منتشر میکند.
امیر سید حسام هاشمی
پس از آزادسازی سنندج تصمیم گرفتیم محور سنندج - مریوان را آزاد و سپس مریوان را از محاصره آزاد کنیم. در آن موقع درجه شهید صیاد شیرازی سـرگرد بود. کلیه برنامهها طرحریزی شده بود و نیروهای عملکننده از لشکر ۲۸ کردستان بودند که تعدادی از پیشمرگان مسلمان کرد نیز این نیروها را همراهی میکردند.
ساعت ۱۲ نیمه شب بود که رکن ۲ لشکر ۲۸ اطلاع داد محور عملیاتی لو رفته و دشمن سراسر در محور مورد نظر کمین کرده اسـت، در چنان شرایطی تصمیمگیری مشکل بود، اما همه بر این نکته اتفاق نظر داشتند که عملیات با تعویق انجام بشود. شهید صیاد شیرازی گفت: ما عملیات را انجام میدهیم، اما در محور سـنندج - دیواندره عمل خواهیم کرد.
بدین ترتیب صیاد شیرازی فرماندهی ستون را به عهده گرفت و در آن محور نیروها را به حرکت در آورد. من معاون ایشان بودم و فرماندهی قسمت انتهای ستون را به عهده گرفتم.
نیروهای ضد انقلاب که در مکان دیگری در انتظار ما بودند، در این محور غافلگیر شـدند و عملیات با موفقیت به انجام رسـید. شهید سرتیپ شـهرامفر یکـی از افسرانی بود که در ایـن عملیات تلاش فراوانی کرد و موفقیت در آن عملیات تا حدود زیادی مرهون شجاعت و از خود گذشتگی این شهید بود.