از برنج ایرانی تا چای خارجی؛ خوراکیهایی که بیشترین تورم را داشتند +فهرست اقلام
اقلام خوراکی از قبیل: پیاز، رب گوجهفرنگی، سیبزمینی، گوجهفرنگی و سیب درختی در اردیبهشت ماه امسال و در مناطق شهری، بیشترین افزایش قیمت را نسبت به اردیبهشت سال قبل داشتهاند.
خبرگزاری میزان -
به گزارش گروه فضای مجازی ، بیشترین افزایش قیمت در اردیبهشت امسال نسبت به ماه مشابه سال قبل (اردیبهشت ١٣٩٧) مربوط به "پیاز" با ٣٠٦ درصد افزایش، "رب گوجهفرنگی" با ٢٤٦.٦ درصد افزایش، "سیبزمینی" با ٢٤١.٣ درصد افزایش، "گوجهفرنگی" با ١٨٦.٨ درصد افزایش و "سیب درختی زرد" با ١٤٢.٧ درصد افزایش است.
بر اساس نتایج به دست آمده توسط مرکز آمار در اردیبهشت ١٣٩٨، بیشترین افزایش قیمت در ماه قبل نسبت به فروردین ماه، مربوط به اقلام "قند" با ٢٥, ٦ درصد افزایش، "شکر" با ۲۵ درصد افزایش و "برنج ایرانی درجه یک" با ١٨.٥ درصد افزایش بوده است.
در این ماه اقلام "پیاز" (٣٣.٤ درصد)، "خیار" (١٨.١ درصد) و "مرغ ماشینی" (١٧.٨ درصد) نسبت به ماه قبل کاهش قیمت داشتهاند.
منبع: ایسنا
انتهای پیام
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *