امدادرسانی به ۱۴ هزار و ۶۸۱ نفر در راهپیمایی روز قدس/ پاسخ وزارت بهداشت به اخبار "کمبود باتری قلب"

16:15 - 11 خرداد 1398
کد خبر: ۵۲۲۰۲۵
امدادرسانی به ۱۴ هزار و ۶۸۱ نفر در راهپیمایی روز قدس، پاسخ وزارت بهداشت به اخبار "کمبود باتری قلب"، غنی سازی اوقات فراغت مختص تابستان نیست و ... گزیده‌ای از اخبار بسته پزشکی است.

امدادرسانی به ۱۴ هزار و ۶۸۱ نفر در راهپیمایی روز قدس/ پاسخ وزارت بهداشت به اخبار به گزارش خبرنگار گروه فضای مجازی ، امدادرسانی به ۱۴ هزار و ۶۸۱ نفر در راهپیمایی روز قدس، پاسخ وزارت بهداشت به اخبار "کمبود باتری قلب"،  غنی سازی اوقات فراغت مختص تابستان نیست و ... گزیده‌ای از اخبار بسته پزشکی است که در ادامه می‌خوانید.

 

• امدادرسانی به ۱۴ هزار و ۶۸۱ نفر در راهپیمایی روز قدس

رئیس سازمان امداد و نجات از امداد رسانی به ۱۴ هزار و ۶۸۱ نفر در راهپیمایی روز جهانی قدس در سراسر کشور خبر داد. به گزارش فارس، مرتضی سلیمی اظهار داشت: در مراسم راهپیمایی روز جهانی قدس در سطح کشور ۱۴ هزار و ۶۸۱ نفر به مراکز امدادی این سازمان مراجعه کردند. وی ادامه داد: از این تعداد به ۳۳۵ نفر خدمات سرپایی ارائه شد و ۵ نفر به مراکز درمانی انتقال پیدا کردند.

• معجزه پوست این ماده برای استخوان‌
پوسته تخم مرغ با ترکیب موادی مثل کلسیم، منیزیم، فسفر، سدیم، پتاسیم و روی به راحتی املاح مورد نیاز بدن شما را تامین می‌کند. به گزارش برنا؛ پوسته تخم مرغ یکی از موادی است که به سادگی می‌تواند مواد معدنی مورد نیاز بدن را پوشش بدهد، ۹۰ درصد پوسته تخم مرغ از کلسیم، ۶ درصد از منیزیوم، یک درصد از فسفر، سدیم و پتاسیم و همچنین از مقادیری از روی (زینک)، آهن، سیلیس، مولیبدن و ... تشکیل شده، اما مقدارسدیم اون کمی زیاد است. از آنجایی که ساختار آن مانند ساختار استخوان‌های بدن و دندانه بوده برای بدن به سادگی قابل جذب است و شما می‌توانید با مصرف مقدار کمی از پوسته تخم مرغ به‌صورت روزانه خودتان را در برابر پوکی استخوان، بیماری‌های مفصلی و بیماری‌های کمبود مواد معدنی تا حد بسیار زیادی ایمن کنید.

• پاسخ وزارت بهداشت به اخبار "کمبود باتری قلب"

به دنبال انتشار اخباری مبنی بر کمبود باتری قلب در بیمارستان‌ها برای بیماران قلبی، رئیس هیات‌امنای صرفه‌جویی ارزی در امور معالجه بیماران، گفت: هیچ مشکلی در تامین باتری قلب نداریم و وضعیت تامین آن را تا پایان سال جاری برنامه‌ریزی کرده‌ایم. به گزارش ایسنا، مهدی یوسفی با اشاره به برخی اخبار مبنی بر کمبود باتری قلب در بیمارستان‌ها و فرستادن بیماران به خارج از بیمارستان برای تهیه این وسیله پزشکی، افزود: ۷۰ درصد باتری‌های قلب کشور را هیات‌امنای ارزی تامین می‌کند و در حال حاضر ذخیره مناسبی در این زمینه داریم؛ به‌طوری که طی ماه‌های آینده هیچ مشکلی در زمینه تامین باتری قلب نداریم. وی با بیان اینکه بنا به حکم وزیر بهداشت و تاکیدی که کرده‌اند، بیمارستان‌ها اجازه ندارند که بیمار را برای تامین دارو یا تجهیزات پزشکی به خارج از بیمارستان بفرستند، افزود: فرآیند تامین تجهیزاتی، چون باتری قلب به این صورت است که بیمارستان‌ها نیاز‌های بیماران‌شان را لیست کرده و به هیات‌امنا ارسال می‌کنند و ما نیازهایشان را برطرف می‌کنیم.

• ایرانیان ۲ تا ۳ برابر استاندارد جهانی، نمک مصرف می‌کنند
معاون بهداشت وزارت بهداشت با بیان اینکه ایرانیان ۲ تا ۳ برابر استاندارد جهانی، نمک مصرف می‌کنند، افزود: کاهش ۳۰ درصدی نمک مصرفی مردم، نقش بسیار موثری در کاهش آمار فشار خون بالا و بیماری‌های غیر واگیر ایفا خواهد کرد. در این راستا، مردم باید سعی کنند در طبخ غذا نمک کمتری استفاده کنند. همچنین مصرف فست فود‌ها و غذا‌های کنسروی را محدود کرده و از تنقلات شور استفاده نکنند. به گزارش ایلنا، علیرضا رییسی افزود: در راستای کاهش نمک دریافتی مردم، الزامی است که صنایع غذایی و کارخانجات، میزان نمک مصرف شده در فرآوری غذا‌ها را کاهش دهند. البته این اقدام توسط معاونت غذا و دارو آغاز شده است، اما ضرورت دارد که این موضوع با جدیت بیشتری پیگیری شود.

• ۱۲ درصد ایرانی‌ها سیگاری هستند
رئیس مرکز تحقیقات پیشگیری و کنترل دخانیات دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، از دخانیات به عنوان اولین علت قابل پیشگیری از مرگ و میر نام برد و گفت: ۱۲ درصد جامعه سیگار می‌کشند. به گزارش مهر، غلامرضا حیدری، با اشاره به شعار امسال روز جهانی بدون دخانیات (دخانیات و تأثیر آن بر بیماری‌های ریوی)، بر لزوم برنامه ریزی، اطلاع رسانی و آگاه سازی عموم جامعه درمورد بیماری‌های ریوی و تأثیر دخانیات بر سلامت افراد تاکید کرد. وی استنشاق دود دخانیات را عامل بروز ۷۵ درصد بیماری‌های ریوی دانست و افزود: متأسفانه مصرف کننده دخانیات علاوه بر خود، اطرافیانش را نیز در معرض آسیب‌های شدید ریوی قرار می‌دهد.

• بیمه‌ها ناتوان در جلب رضایت بیمار و پزشک
رئیس جامعه جراحان ایران، گفت: یکی از مشکلات نظام سلامت کشور، بیمه‌ها هستند که نتوانسته اند رضایت بیمار و پزشک را جلب کنند. به گزارش مهر، ایرج فاضل افزود: نسبت بین خدمات پزشکی و تعرفه‌ها، عدالت باید رعایت شود.
• غنی سازی اوقات فراغت مختص تابستان نیست
یک جامعه شناس گفت: اوقات فراغت موضوعی است که باید در تمام فصل‌های سال به آن توجه کرد و نباید مخصوص فصل تابستان باشد. حمید مستخدمین حسینی افزود: دستگاه‌های اجرایی با نزدیک شدن به فصل تابستان به یاد غنی سازی اوقات فراغت جوانان می‌افتند و بودجه خوبی نیز برای این کار در نظر می‌گیرند، اما باید این رویه در جامعه شکل بگیرد تا در تمام سال برای فراغت جوانان برنامه ریزی شود. به گزارش ایرنا، وی ادامه داد: جامعه سالم در گرو انسان سالم است و انسان سالم ساخته نمی‌شود، مگر اینکه به نیاز‌ها در جامعه توجه و نسبت به رفع آن اقدام شود. مستخدمین حسینی اظهار داشت: داشتن کار خوب، داشتن امکانات اولیه زندگی، توجه به اوقات فراغت، توجه به تقویت شادی و نشاط از جمله نیاز‌های افراد جامعه محسوب می‌شود.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *