چگونه می‌توان با ضعف بدن مقابله کرد؟

12:19 - 28 ارديبهشت 1398
کد خبر: ۵۱۸۴۴۷
وقتی شما فعالیت بدنی زیادی داشته باشید و کمتر به تغذیه و ورزش توجه کنید، بعد از مدتی دچار ضعف عمومی بدن می‌شوید. از سوی دیگر کمبود ویتامین‌های خانواده ب، پتاسیم، سدیم، آهن و وجود عفونت در دستگاه‌های ادراری و تنفسی موجب ضعف و بی حالی می‌شود. با این تفاسر نباید احساس ضعف را دست کم گرفت و نسبت به درمان آن اقدام کرد.

چگونه می‌توان با ضعف بدن مقابله کرد؟به گزارش گروه فضای مجازی ، وقتی شما فعالیت بدنی زیادی داشته باشید و کمتر به تغذیه و ورزش توجه کنید، بعد از مدتی دچار ضعف عمومی بدن می‌شوید، زیرا در تمام بدن احساس ضعف می‌کنید به طوری که قادر به انجام فعالیت‌های روزانه خود نیستید، اما بعضی مواقع هم بدون داشتن فعالیت شدید، احساس خستگی می‌کنید و دلیل اصلی آن را نمی‌دانید.ممکن است ضعف ماهیچه ناشی از یک مشکل سلامت دیگر باشد، مانند:
۱- کمبود مواد معدنی (الکترولیت‌ها) که به طور طبیعی در بدن یافت می‌شوند، مانند کمبود پتاسیم یا سدیم.
۲- عفونت، مانند عفونت دستگاه ادراری یا عفونت تنفسی، ضعف و بی حالی نشانه چیست؟
کم کاری تیروئید می‌تواند موجب خستگی ضعف، رخوت، افزایش وزن، افسردگی، مشکلات حافظه، یبوست، خشکی پوست، نازک شدن موی سرد، شکننده شدن ناخن و رنگ زرد پوست شود.
پرکاری تیروئید می‌تواند موجب خستگی، کاهش وزن، افزایش میزان ضربان قلب، تحمل نکردن گرما، عرق ریختن، عصبانیت، ضعف عضلانی و بزرگ شدن تیروئید شود.
میاستنی گراویس، یک اختلال نادر و مزمن است که موجب ضعف و خستگی شدید ماهیچه‌ها می‌شود.
سایر علل ضعف
آهن مهمترین ماده معدنی است که کمبود آن باعث بروز ضعف و بی‌حالی می‌شود. اصولا از علائم اولیه کمبود آهن ضعف و بی حالی
خستگی مفرط و کاهش قدرت تمرکز و ضعف در کار کردن است. کمبود ویتامین‌های گروه ب به خصوص ب ۲، ب ۶ و نیاسین در این بین اهمیت بیشتری دارد که با کمبود آن فرد دچار تحریک پذیری و عصبی بودن، ضعف و بی‌حالی می‌‍ شود.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *