حضور روزافزون کودکان و نوجوانان انگلیسی در مراکز درمانی؛ اذعان مقام‎های بیمارستانی انگلیس به از بین رفتن سلامت روان در این کشور

4:00 - 05 خرداد 1398
کد خبر: ۵۱۷۹۷۷
پایگاه شبکه خبری اسکای نیوز در مطلبی نوشته است که مراقبت‌های ضعیفی که کلینیک‌های خصوصی در انگلیس برای درمان بیماری‌های روحی و روانی کودکان و نوجوانان ارائه می‌کنند افراد جوان آسیب پذیر را در معرض خطر قرار می‌دهند.
به گزارش گروه بین الملل ، اسکای نیوز در تحقیقات خود دریافته است، مراقبت‌های ضعیفی که در کلینیک‌های خصوصی انگلیس برای درمان بیماری‌های روحی و روانی کودکان و نوجوانان ارائه می‌شود افراد جوان آسیب پذیر را در معرض خطر قرار می‌دهند.

بیماران و والدین تجارب شخصی خود را در کلینیک‌های خصوصی که هزینه آن‌ها از سوی سازمان خدمات بهداشت ملی انگلیس پرداخت می‌شود به اشتراک گذشته‎اند.
 
در واقع کار این کلینیک‌های درمانی مراقبت از برخی از دشوارترین بیماران سلامت روان بوده که در میان آنان بیمارانی که اختلال شدید تغذیه و همچنین بیمارانی که همیشه گرفتار خودزنی بوده و یا اقدام به خودکشی می‌کنند، دیده می‎شوند.
 
 
کلینیک‌های خصوصی در انگلیس جان بیماران روجی و روانی جوان را به خطر می‌اندازد
 
 
یکی از این بیماران در مصاحبه با اسکای نیوز می‎گوید که در یکی از این کلینیک‌های درمانی خصوصی با محدودیت‌های فیزیکی خشونت آمیز مواجه شده و حتی می‌توانسته به خودآزاری‌های خطرناک در زمانی که در آن بخش تحت درمان بوده دست بزند.
 
 

یکی از کارکنان در اینگونه کلینیک‌های درمانی فرهنگ خودآزاری را به چیزی خارج از کنترل توصیف کرد. علاوه بر آن، کارمندان آن متهم به کم اهمیت شمردن حوادث جدی در کلینیک بودند.

آمار‌ها نشان می‌دهند سالانه ده‌ها هزار جوان زیر ۱۸ سال در انگلیس به کلینیک‌های بیماری‌های روانی ارجاع داده می‌شوند. کودکانی که اغلب به این مراکز فرستاده می‌شوند از خانواده‌های خود به دلیل کمبود خدمات مناسب در محل زندگی خود، دور هستند.

بیش از ۱۲۰۰ کودک زیر ۱۸ ساله انگلیسی در حال حاضر در این مراکز درمانی بستری بوده که سه چهارم آنان دختر هستند.
 
 
 
کلینیک‌های خصوصی در انگلیس جان بیماران جوان روحی و روانی را به خطر می‌اندازد

اسکای نیوز در بخش دیگری می‎نویسد که ناتاشا ۱۲ ساله به دلیل اختلال شدید تغذیه وارد یکی از این مراکز شده و نبود مراقبت‌های کافی باعث شد تا او بتواند ۳۶ بار به خود آسیب برساند.

ناتاشا از محدویت‌های بسیار زیاد و خشونت آمیزی در آن مرکز درمانی گفته است. به گفته وی، کارکنان او را با میخ به دیوار می‌بستند و برای ساکت کردنش سر او را به دیوار می‌کوبیدند، بر روی کف سالن او را می‌کشیدند و همچنین او را به در می‌بستند. حتی افرادی در آنجا بودند که بر روی سر و پا‌های ناتاشا می‌نشستند.


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *