کاهش باروری با مصرف روغن اشباع و غذاهای فرآوری شده
به گزارش گروه فضای مجازی ، از عوامل موثر بر ناباروری، کمتر به روغنهای ناسالم اشاره شده است، اما این بار عضو هیات علمی پژوهشگاه ابن سینا به نقش موثر روغنهای اشباع، چربی حیوانی و روغن جامد، در کاهش باروری اشاره میکند. لادن گیاهی، یک پزشک غذاهای دارای نگهدارنده زیاد یا فراوری شده را در کاهش قدرت باروری موثر میداند و به زنان به خصوص در سنین باروری توصیه میکند تا حد امکان از این نوع مواد غذایی استفاده نکنند.
وی با اشاره به اینکه طیفی از مواد غذایی در افزایش کیفیت باروری موثر هستند، گفت: مواد غذایی سرشار از آنتی اکسیدان، امگا ۳، مواد معدنی، روی و سلنیوم در افزایش کیفیت باروری نقش عمدهای دارند.
نقش موثرجوانههای خوراکی
مصرف جوانههای خوراکی درافزایش باروری، موثراست. در طب سنتی تمرکز بر طبعها و مزاجهاست که موضوع درستی است و سعی میشود با تغذیه مناسب به این هدف مهم، ازجمله افزایش باروری دست یافت. بر اساس شواهد علمی و منابع موجود در متون صحیح طب سنتی، تغذیه در دوران بارداری باید طبق اعتدال باشد و حذف برخی مواد غذایی به نفع مادران باردار نخواهد بود. مواد غذایی سرشار از آنتی اکسیدان، امگا ۳، مواد معدنی، روی و سلنیوم در افزایش کیفیت باروری نقش عمدهای دارند.