تچولا؛ شهری فراموش شده در مرکز میسیسیپی؛ ساکنان تچولا با گذشت ۷۰ روز از وقوع سیل حتی وعده دریافت کمک نیز دریافت نکردهاند
به گزارش گروه بین الملل ، پایگاه نشریه گاردین در گزارشی با عنوان «پس از سیلاب؛ تقلا برای زنده ماندن در یک شهر کوچک میسیسیپی» مینویسد: ساکنان شهر تچولا احساس میکنند که رها شدهاند.
گاردین در این گزارش به گفتوگو با یکی از ساکنان شهر تچولا پرداخته که خانه خود را در این سیل از دست داده و مانند دیگر ساکنان این شهر که از سیل خسارت دیدهاند حتی وعده کمک نیز دریافت نکرده است.
گاردین مینویسد: زمانی که پس از بارانهای سنگین، سطح آب رودخانه شهر تچولا بالا آمد و مناطق اطراف آن را فرا گرفت خانه «والتر کوتس» جزء نخستین منازلی بود که در پی این حادثه تخریب شد.
این گزارش میگوید: این حادثه مربوط به اواخر فوریه بوده است و اکنون حدود ۷۰ روز از آن میگذرد، اما کوتس میگوید که حتی وعده کمک نیز دریافت نکرده است. در حال حاضر او در خانهای رها شده در نزدیکی یک جاده مانده است بدون برق و حتی بدون آب آشامیدنی.
والتر کوتس در ادامه به مشکلاتی که در حال حاضر با آنها مواجه است سخن میگوید. از این که حتی برای یک استحمام مجبور است چند سطل آب را از مسافتی طولانی حمل کرده و به خانه خود بیاورد. اواز وضعیت زندگی خود میگوید که حتی باقیمانده لوازم زندگیاش نیز از سوی سارقان غارت شده است.
گاردین در ادامه گزارش مینویسد: تنها والتر کوتس نیست و بسیاری دیگر از ساکنان این شهر کوچک در مرکز میسیسیپی، که ۹۹ درصد ساکنان آن را سیاهپوستان تشکیل میدهد از این سیل آسیب دیده و همزمان با فروکش کردن آهسته سطح آب در این شهر، اما تاکنون ساکنان آن هیچگونه کمکی از سوی دولت آمریکا دریافت نکردهاند.
بر اساس اطلاعات ارائه شده از سوی مرکز سرشماری آمریکا شهر تچولا فقیرترین شهر در بخش «هولمز» به شمار میرود و هولمز نیز فقیرترین بخش ایالت میسیسیپی و این ایالت نیز فقیرترین ایالت آمریکا به شمار میرود.
بیشتر بخوانید: تصاویر و مستندات ناکارآمدی دولت آمریکا در مواجهه با بروز و پیامدهای حوادث طبیعی
این نشریه انگلیسی در ادامه میافزاید: سیل در میسیسیپی پدیده جدیدی نیست، اما سیل اخیر خرابیهای فاجعهباری برای منازل و بخش کشاورزی در بسیاری از ایالتهای آمریکا بر جای گذاشته و میلیاردها دلار خسارت بر جای گذاشته است.
در بخش دیگری از این گزارش ضمن اشاره به برآوردهای صورت گرفته در پی سیل از سوی دولت آمریکا، آمده است: اینگونه برآوردهای اقتصادی مقدمهای برای توزیع کمکهای بلاعوض، پرداختهای بیمه و تنظیم جلسات اضطراری از سوی قانوگذاران است، اما هیچکدام از این اقدامات در تچولا انجام نشده است. شهرکی با حدود ۲ هزار نفر جمعیت.
«ویلیام باربر»، رئیس «کمپین مردم فقیر» که از این شهرک در پی وقوع سیل بازدید کرده در این باره به گاردین میگوید: سیل ویرانگر و فاجعهبار بود و برآورد خسارات موضوعی است که باید پس از هر طوفان و سیلی صورت گیرد.