سخنگوی ستاد انتخابات کشور: فرآیندهای ۲۵ گانه انتخابات آسیبشناسی شد
سخنگوی ستاد انتخابات کشور گفت: اگر در انتخابات گذشته ایرادات و اشکالاتی وجود داشته است، مقرر شد این ایرادات و اشکالات احصا شود و با برنامه ریزی دقیقتر و آموزش بهتر برای مرتفع کردن این آسیبها گام برداشته شود.
گروه سیاسی ؛ «سید اسماعیل موسوی» ضمن تبریک ماه مبارک رمضان گفت: بعد از تشکیل ستاد انتخابات، امروز در دومین جلسه این ستاد موضوعات مهمی در دستور کار قرار گرفت که به عنوان نقشه راه آینده انتخابات در فرایند اجرای انتخابات که بر عهده وزارت کشور و ستاد انتخابات است، قرار خواهد گرفت.
سخنگوی ستاد انتخابات اظهار کرد: مهمترین موضوع دومین جلسه ستاد انتخابات، عبارت بودند از: ضرورت تدوین نقشه راه انتخابات؛ ارائه برآورد از آخرین وضعیت کشور؛ آسیب شناسی انتخابات گذشته؛ ضرورت آموزش تمامی دست اندرکاران اجرایی انتخابات؛ شرح وظایف کمیتههای ستاد انتخابات کشور؛ و نیز آماده سازی امکانات و تجهیزات فنی برای انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی.
وی ادامه داد: سیاستهای ابلاغی مقام معظم رهبری نیز از دیگر موضوعاتی بود که در دستور کار قرار گرفت و مقرر شد به عنوان مبنا و محور نقشه راه ستاد انتخابات قرار گیرد.
موسوی با تاکید بر اینکه موضوع آموزش عوامل اجرایی انتخابات مانند گذشته در دستور کار است، افزود: در این جلسه تاکید شد تا برنامه جامعی برای آموزشهای عمومی جامعه و آموزشهای اختصاصی برای مجریان و بازرسان انتخابات پیش بینی و در سطح ملی و منطقهای اجرا شود و عوامل و دست اندرکاران انتخابات با اشراف کامل به موضوع انتخابات، آماده برگزاری این امر مهم باشند.
وی افزود: از دیگر مباحث مورد توجه در این جلسه، بحث تدوین و تهیه نقشه راه انتخابات برای یکپارچگی و الزام همه کسانی است که در امر مهم و حیاتی انتخابات درگیر هستند تا بر اساس این نقشه راه اقدام نمایند؛ لذا پیش نویس آن تهیه و در ستاد انتخابات مورد بررسی قرار میگیرد و پس از تصویب ابلاغ خواهد شد.
موسوی با بیان اینکه موضوع دیگری که در این نشست مطرح شد، آسیب شناسی فرایندهای ۲۵ گانه انتخابات بود، اظهار کرد: اگر در انتخابات گذشته ایرادات و اشکالاتی وجود داشته است، مقرر شد این ایرادات و اشکالات احصا شود و با برنامه ریزی دقیقتر و آموزش بهتر برای مرتفع کردن این آسیبها گام برداشته شود و در یک بسته مشخص شرح وظایف همه افرادی که با انتخابات سروکار دارند و درگیر برگزاری انتخابات هستند، آماده و مورد استفاده آنها قرار گیرد.
دبیر ستاد انتخابات عنوان کرد: در دومین جلسه ستاد انتخابات کشور، موضوع احصا مقامات همتراز با مقامات موضوع ماده ۲۹ قانون انتخابات مجلس، مورد بررسی قرار گرفت که بیش از ۷۰ شغل و جایگاه جدید سازمانی مشمول این قانون هستند و متصدیان این مشاغل در صورت داوطلب شدن برای انتخابات مجلس امسال، بایستی پیش از ۱۶ خرداد ماه استعفا دهند و استعفا آنها نیز مورد پذیرش مقامات بالادستی قرار گیرد و تحت هیچ عنوانی در این جایگاهها مشغول به کار نباشند.
وی افزود: این مشاغل توسط سازمان امور اداری و استخدامی احصا شده است که براساس تبصره ماده ۲۹ قانون مکلف به این کار شدند و بیش از ۷۰ شغل جدید را شناسایی کرده اند. این مشاغل به استانها ابلاغ شده که اطلاع رسانی کنند و متقاضیان کاندیداتوری مجلس میتوانند از طریق استانداریها، فرمانداریها و بخشداریها در جریان مشمولیت خود قرار گیرند.
موسوی اشاره کرد: در این جلسه ستاد، شرح وظایف کمیتههای ستاد انتخابات مطرح و تصویب شد و برای اجرا ابلاغ شد.
وی افزود: همچنین در این جلسه مقرر شد در هر جلسه ستاد انتخابات، یکی از کمیتههای زیرمجموعه، برنامههای اجرایی خود را برای بهتر برگزار شدن انتخابات ارائه و در صورت تصویب در ستاد، اجرا شود.
سخنگوی ستاد انتخابات یادآور شد: پس از تشکیل ستاد انتخابات و برگزاری نخستین جلسه این ستاد به ریاست وزیر کشور، تقویم زمانی انتخابات تدوین و بلافاصله ابلاغ شد و مراحل مختلفی برای اجرای انتخابات از زمان استعفا تا تشکیل هیئتهای اجرایی در حوزههای انتخابیه و تعیین صلاحیت، بررسی و دریافت شکایات احتمالی داوطلبان و تبلیغات و فرایندهای روز انتخابات در این برنامه زمان بندی پیش بینی شده بود که ابلاغ شد و در دستور کار استانداران، فرمانداران و بخشداران قرار گرفت.
انتهای پیام/
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *