تولید فرآورده‌های گوشتی در محل عرضه و واحد‌های صنفی ممنوع است

12:30 - 18 ارديبهشت 1398
کد خبر: ۵۱۶۰۸۴
دسته بندی: اقتصاد ، صمت و کشاورزی
مدیرکل استاندارد تهران با تاکید بر اجباری بودن استاندارد فرآورده‌های گوشتی نظیر سوسیس و کالباس، تاکید کرد در صورت مشاهده تولید فرآورده‌های مذکور در واحد‌های صنفی برخورد قانونی می‌شود.


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *