دهمین روز از نمایشگاه کتاب تهران چگونه گذشت؟/حال کیان مختارنامه خوب نیست
به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی ؛ چهاردهمین روز از اردیبهشت ماه ۱۳۹۸ با اخبار و حاشیههای فراوانی در عرصه فرهنگ و هنر روبرو بود که از جمله مهمترین آنها میتوان گلایه رضا رویگری از نداشتن توانایی مالی برای ادامه درمانش اشاره کرد.
پول ادامه درمانم را ندارم/مسئولین سینمایی به پیشکسوتان هیچ اهمیتی نمیدهند
بازیگر سریال مختارنامه گفت: واقعیت امر پول ندارم که بخواهم درمانم را ادامه دهم، هرچه بوده طی این مدت خرج شده و جایی که قرار است مراحل درمانم را در آن ادامه دهم به شدت گران است و من از پس هزینه های آن بر نمیآیم.
رضا رویگری بازیگر سینما، تئاتر و تلویزیون در گفتوگو با خبرنگار گروه فرهنگی ، درخصوص آخرین وضعیت جسمانی خود گفت: واقعیت امر حالم زیاد خوب نیست و از لحاظ روحی کمی ناراحتم. درمان را به صورت کامل متوقف کردهام و به همین دلیل حالم خوب نیست.
وی دلیل توقف روند درمانی خود را اینگونه شرح داد: واقعیت امر پول ندارم که بخواهم درمانم را ادامه دهم. هرچه بوده طی این مدت خرج شده و جایی که قرار است مراحل درمانم را در آن ادامه دهم به شدت گران است و من از پس هزینه های آن بر نمیآیم.
بازیگر سریال مختارنامه درباره بی توجهی مسئولین فرهنگی نسبت به وضعیت خود افزود: این مسئولین سینمایی انگار اصلاً ما را نمی بینند و هنرمندان برایشان هیچ جایی ندارند.
وی در همین راستا اضافه کرد: من هیچ توقعی ندارم که مسئولین سینمایی به من کمکی کنند زیرا وقتی هیچ کمکی نه به من و نه به سایر بازیگران نمیشود چگونه می توانم از آنها متوقع باشم.
برای مشاهده کامل خبر اینجا کلیک کنید.
ردهبندی سنی سینما بدون شک واجب است/نگاه تجاری سینما را به نابودی میکشاند
کارگردان فیلم «ماهورا» گفت: حضور خانوادگی در سینما لزوم رعایت گروهبندی سنی را دو چندان مهم جلوه میدهد. البته از نظر من رعایت مساله گروه بندی سنی به فرد هنرمند بر میگردد و قانونمند کردن آن کمی مشکل است.
حمید زرگرنژاد کارگردان فیلم سینمایی "ماهورا" در گفتوگو با خبرنگار گروه فرهنگی درخصوص طرح جدید رعایت محدودیت سنی برای تماشای فیلمهای روی پرده سینماها گفت: ما نباید فراموش کنیم که جمعیت بالای تماشاگران سینما در ایران جوانان و نوجوان هستند. اکثر خانوادهها هم در کنار فرزندانشان به سینما میروند و این حرکت جمعی در ترغیب کردن کودکانشان برای پیگیری و علاقه به سینما بسیار موثر است.
وی در همین راستا ادامه داد: حضور خانوادگی در سینما لزوم رعایت گروهبندی سنی را دو چندان مهم جلوه میدهد. البته از نظر من رعایت مساله گروه بندی سنی به فرد هنرمند بر میگردد و قانونمند کردن آن کمی مشکل است، خانوادهها باید با آشنایی از آثار سینمایی، کودکان خود را به مشاهده فیلمهایی ببرند که مناسب گروه سنی آنها است.
برای مشاهده کامل خبر اینجا کلیک کنید.
متن و حاشیه دهمین روز نمایشگاه کتاب تهران/استقبال بینظیر از دوره سی و دوم
دهمین روز از نمایشگاه کتاب تهران، طبق پیشبینیها یکی از شلوغترین روزهای این رویداد در مدت برگزاری این دوره بود، استقبال مردمی از این روز تا پایان وقت برگزاری با حجم بالایی صورت گرفت، اما همین استقبال مشکلات متعددی را به همراه داشت که طی روزهای گذشته نیز اتفاق افتاده بود.
به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی ، دهمین روز و آخرین جمعه سیودومین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران با استقبال گسترده اهالی کتاب، نویسندگان و منتقدان ادبی برگزار شد.
دهمین روز از نمایشگاه کتاب تهران، طبق پیشبینیها یکی از شلوغترین روزهای این رویداد در مدت برگزاری این دوره بود، استقبال مردمی از این روز تا پایان وقت برگزاری با حجم بالایی صورت گرفت، اما همین استقبال مشکلات متعددی را به همراه داشت که طی روزهای گذشته نیز اتفاق افتاده بود.
شاید نمایشگاه کتاب تهران اتفاق جذابی برای دوستداران کتاب محسوب شود اما مشکل عمده این اتفاق بدون شک خسته کننده بودن این محیط برای اهالی کتاب است. رفتن به نمایشگاه کتاب و رسیدن به محل برگزاری هر چند در مرکز شهر دغدغه ای بزرگ است.
نبود پارکینگ با ظرفیت متناسب با اقبال مردمی یکی از مشکلات عمده ای بود که در روز تعطیل گریبان مخاطبان را گرفت. با توجه به نبود طرح زوج و فرد اکثر مخاطبان با خودرو شخصی به نمایشگاه آمده بودند که همین عاملی برای ایجاد ترافیک سنگین در محدوده خیابان بهشتی بود.
علاوه بر این نبود استراحتگاه مناسب برای صرف غذا و استراحت مشکل عمده ای که طی این سالها همچنان مرتفع نشده و مخاطبان مجبورند برای این اتفاقات روی زمین و هر گوشه ای را که خالی مانده انتخاب کنند. اتفاقی که بدون شک در شان نمایشگاه با نام بین المللی نیست.
برای مشاهده کامل خبر اینجا کلیک کنید.
تدارک رسانه ملی برای ماه مبارک رمضان ۹۸/رقابت سنگین بین برادران محمودی و محمدرضا آهنج
شبکههای مختلف سیما برای ماه مبارک رمضان سال ۱۳۹۸ سریالهای مختلفی را تدارک دیدهاند تا در این ماه مبارک برای مخاطبان در کنار تاثیرگذاری معنوی، لحظاتی ماندگار را رقم بزنند.
به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی ، شبکههای مختلف سیما برای ماه مبارک رمضان سال ۱۳۹۸ سریالهای مختلفی را تدارک دیدهاند تا در این ماه مبارک برای مخاطبان در کنار تاثیرگذاری معنوی، لحظاتی ماندگار را رقم بزنند.
سریال «دلدار» به کارگردانی برادران محمودی، سریال «از یادها رفته» به کارگردانی بهرام بهرامیان و «برادرجان» به کارگردانی محمدرضا آهنج سریالهایی هستند که قرار است در ماه مبارک رمضان ۹۸ از شبکه های مختلف سیما روی آنتن روند.
برای مشاهده کامل خبر اینجا کلیک کنید.
آغاز رسمی فعالیت نمایشگاه قرآن از شنبه هفته آینده/۲ روز دیگر از پوستر بیست و هفتمین دوره رونمایی میشود