ملخ ها خسارتی به بخش کشاورزی وارد نکردند/ سم و آفت کش به مقدار کافی وجود دارد
مدیر روابط عمومی سازمان حفظ نباتات گفت: تاکنون بیش از ۱۲۵ هزارو ۵۲۴ هکتار مبارزه بر علیه آفات ملخهای صحرایی در ۶ استان صورت گرفته که با توجه به این حجم از مبارزه، هیچ خسارتی به مزارع و باغات کشاورزی وارد نشده است.
سید محمدرضا میر در گفت وگو با خبرنگار گروه اقتصاد در خصوص آخرین وضعیت مقابله با ملخهای پرنده صحرایی بیان کرد: طبق آخرین آماری که توسط سازمان حفظ نباتات صورت گرفته، تاکنون بیش از ۱۲۵ هزارو ۵۲۴ هکتار مبارزه بر علیه آفات ملخهای صحرایی در ۶ استان صورت گرفته که با توجه به این حجم از مبارزه، هیچ خسارتی به مزارع و باغات کشاورزی وارد نشده است.
وی در ادامه افزود: به ترتیب استانهای هرمزگان، سیستان و بلوچستان، کرمان، بوشهر، خوزستان و فارس دارای بیشترین حجم مبارزه با آفت ملخ بودند که استان هرمزگان با حجم ۴۱ هزارو ۶۳۰ هکتار در رتبهی اول قرار دارد.
مدیر روابط عمومی سازمان حفظ نباتات متذکر شد: سطح بسیار کمی از مبارزه نیز در کهکیلویه و بویراحمد و خراسان جنوبی طی دو روز گذشته انجام گرفت تا میزان خسارت این آفت به مزارع و باغات کشاورزی همچنان صفر باقی بماند.
میر با بیان اینکه نخستین ریزش دسته جات ملخها به مزارع کشور در تاریخ ۷ بهمن سال گذشته صورت گرفته ادامه داد: تا پایان روز گذشته تعداد این ریزشها به ۱۲۶ دفعه رسیده است همچنین گفتنی است مبارزهها در مکانهایی همچون سواحل و حاشیه خلیج فارس، بیشه زارها و فضاهای مرتعی صورت گرفته و به هیچ عنوان اجازه ورود این ملخهای پرنده صحرایی به مزارع و باغات داده نشده است.
وی در رابطه با روش زندگی این ملخها عنوان کرد: پس از فرود دسته جات ملخهای صحرایی به مکانی مناسب، در شرایط خاص آب و هوایی اقدام به جفت گیری و تخم ریزی میکنند و در اکثر نواحی کشور، شرایط مناسبی برای جفت گیری این ملخها وجود دارد.
مدیر روابط عمومی سازمان حفظ نباتات در رابطه با تامین آفت کشها و سمهای مقابله با ملخ صحرایی گفت: هیچ مشکلی در کشور در این رابطه وجود ندارد و طبق بازدیدی که از سوی ریاست سازمان حفظ نباتات صورت گرفته، هم در کارخانهها و هم در انبارها این مواد به وفور وجود دارد.
میر خاطر نشان کرد: پیش بینی میشود که فعالیت این ملخها تا اواسط تیر ماه سال جاری ادامه داشته باشد و پس از خنک شدن تقریبی هوا فعالیت آنها تا اواخر سال جاری متوقف شود همچنین سازمان حفط نباتات و ستاد بحران آمادگی کامل برای مبارزه با این آفت را دارند.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *