افزایش مرگ و میر ناشی از مصرف مواد مخدر و اوردوز در آمریکا
یک تحقیق جدید در آمریکا نشان میدهد که شمار افرادی که در این کشور اوردوز میکنند و بر اثر مصرف مواد مخدر همانند کوکائین، ریتالین و مسکن ایپوئید جان خود را از دست میدهند رو به افزایش است.
به گزارش گروه بین الملل ، نتایج یک گزارش جدید نشان میدهد که شمار افرادی که در آمریکا اوردوز میکنند و بر اثر مصرف مواد مخدر همانند کوکائین، ریتالین و مسکن ایپوئید جان خود را از دست میدهند، روند صعودی داشته است.
به گزارش دیلی میل، در سال ۲۰۱۷ مصرف مسکن ایپوئید یک سوم مرگ و میر (۲۳۱۳۹ نفر) ناشی از اوردوز در آمریکا را رقم زده است. در حالی که اپیدمی مصرف مسکن اعتیادآور ایپوئید تیتر روزنامهها را پر کرده، مصرف این مسکن سراسر آمریکا را فراگرفته است.
مرکز کنترل و پیشگیری مواد مخدر در گزارشی اعلام کرده که شمار مرگ و میرهای ناشی از اوردوز که در آن از محرکهای حاوی ایپوئید و یا فاقد ایپوئید استفاده شده بود یک سوم افزایش داشته است. همچنین شمار مرگ و میر ناشی از اوردوزهایی که فقط بر اثر محرکهایی گزارش شده رو به افزایش است.
بنابر این گزارش، مصرف مسکن ایپوئید به یک اپیدمی تبدیل شده که در آمریکا در حال رخ دادن است. این موضوع در حالی مطرح میشود که مقامات سلامت و بهداشت آمریکا هشدار میدهند که مصرف نادرست سایر داروها نیز در حال افزایش است. علاوه بر آن، ترکیب کردن چندین دارو با یکدیگر روند صعودی در این کشور دارد که به سرعت میتواند به موادی مرگبار و کشنده تبدیل شود.
در سال ۲۰۱۷ در خون سه چهارم از افرادی که بر اثر اوردوز کوکائین جان باختهاند دست کم یک مسکن ایپوئید دیده شده است.
در واقع هرچه میزان بیشتری از دارو در سیستم گردش خون بدن وارد شود، عملکرد بدن در مقابله با آنها دشوارتر شده و این بدان معناست که سم موجود در این داروها میتواند با سرعت بیشتری بر بدن غلبه کند.
مصرف کنندگان مواد مخدر کوکائین که هرگز از مسکن اپیپوئید استفاده نکردهاند، در هنگام مصرف این مسکن به طور ناخواسته دارویی ۱۰۰ برابر قویتر از مورفین وارد بدن میکنند. از سال ۲۰۱۲ تا ۲۰۱۷ مرگ و میر ناشی از مواد مخدر کوکائین و ترکیب مسکن ایپوئید در آمریکا تا ۱۴ درصد افزایش داشته است.
از سال ۲۰۱۶ به بعد مرگ و میر ناشی از کوکائین در آمریکا دوباره با افزایش روبرو بوده که در یک سال در حدود ۳۰ درصد گزارش شد.
محرکهایی که در آمریکا استفاده میشود به طور کلی با افزایش مرگ و میر ناشی از اوردوز مواد مخدر ارتباط داشته که در سال ۲۰۱۵، ۲۰۱۶، ۲۰۱۷ میزان ۱۴۳ درصد رشد داشته است.
انتهای پیام/
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *